Eindelijk weet je het zeker: je boekt nog even een last minute vakantie naar een zonnige bestemming voor het einde van het jaar. Maar waar moet je naartoe? Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van de populairste hotels van dit moment. Laat je inspireren en boek een voordelige last minute vakantie naar een top hotel!

Gran Canaria weer

1. Corona Roja – Gran Canaria

Op maar liefst 100 meter van het strand vind je een van de populairste hotels op Gran Canaria van dit moment: Corona Roja. Naast een heerlijk zwembad beschikt het hotel ook over een dakterras met een prachtig uitzicht over het omliggende gebied. Voor een all inclusive vakantie naar Gran Canaria ben je bij Corona Roja ook aan het juiste adres. Het hotel biedt namelijk all inclusive verzorging als optie. Qua bezienswaardigheden is er op Gran Canaria ook genoeg te zien. Gelukkig hebben wij speciaal voor jou de leukste bezienswaardigheden op Gran Canaria op een rijtje gezet in dit blogartikel!

Het zwembad van Corona Roja op Gran Canaria - de beste hotels

Corona Roja

Geniet van je vakantie op Gran Canaria bij Corona Roja! Boek je vakantie al vanaf €224,- per persoon.

Lees meer
Tenerife

2. Gala – Tenerife

Voor een kindvriendelijke vakantie naar Tenerife zit je bij Hotel Gala helemaal goed! Het hotel is namelijk zeer geschikt voor vakanties met het hele gezin. Er zijn uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Vanuit het hotel loop je zo het heerlijke strand op. Ook voor een all inclusive vakantie naar Tenerife ben je bij Hotel Gala op de juiste plek. Daarnaast is Tenerife een perfecte bestemming voor liefhebbers van natuur. Op het eiland vind je diverse bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Welke dat zijn lees je hier!

Hotel Gala op Tenerife - de beste hotels

Gala

Ontdek Tenerife tijdens jouw vakantie bij Gala! Boek je vakantie al vanaf €469,- per persoon.

Lees meer
Lanzarote

3. Floresta – Lanzarote

Een rustige omgeving, 150 meter van het strand vandaan en een geweldige all inclusive verzorging: wat wil je nog meer tijdens je kindvriendelijke vakantie naar Lanzarote? Je vindt het bij Floresta! Combineer een ochtend zonnen aan het strand met een middagje naar het National Park Timanfaya en laat je verrassen door de diversiteit van Lanzarote. Nog even met het gezin of met z’n tweeën er tussen uit voor het einde van het jaar? Boek dan jouw vakantie naar Lanzarote met onze Laagste Prijsgarantie.

Het zwembad van Floresta, een van de beste hotels van dit moment

Floresta

Volledig tot rust komen tijdens je vakantie naar Spanje doe je al vanaf €349,- per persoon bij Floresta!

Lees meer
stedentrip spanje

4. Bajondillo – Costa del Sol

De Costa del Sol is niet voor niets het populairste kustgebied in Spanje. Met maar liefst 325 zonnige dagen per jaar is het hier altijd lekker warm. Het gebied heeft ontzettend veel te bieden en is daarom erg geliefd onder jong en oud. Hotel Bajondillo ligt in het toeristische centrum van Torremolinos. Het heerlijke zandstrand ligt op slechts 25 meter afstand van het hotel, hoe fijn is dat? Kortom, Bajondillo is een perfecte keuze voor een goedkope vakantie naar de Costa del Sol.

Het zwembad bij Bajondillo, een van de beste hotels van dit moment

Bajondillo

Boek jouw volgende vakantie naar Spanje vanaf €181,- per persoon bij Bajondillo!

Lees meer
Turkse Riviera

5. Eftalia Ocean – Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra staat bekend als een waar vakantie-walhalla. Langs de betoverende kust vind je behoorlijk wat goede hotels, maar Eftalia Ocean in Alanya is een van de populairste hotels van nu! Dit moderne hotel beschikt over werkelijk alle voorzieningen die je nodig hebt. Kies voor all inclusive verzorging en je hoeft je bijna nergens meer druk over te maken. Dit maakt Eftalia Ocean de ideale accommodatie voor jouw vakantie naar Turkije. Steek de weg over en je bent op het strand of ontdek een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving. In Alanya zelf zijn er al enorm veel dingen die je gezien moet hebben!

Eftalia Ocean Hotel, de beste hotels

Eftalia Ocean

Beleef je beste vakantie ooit bij Eftalia Ocean in Turkije! Boek nu vanaf €304,- per persoon.

Lees meer
Egeïsche Zee

6. Pine Bay Holiday Resort – Egeïsche Zee

De fraaie kust aan de Egeïsche Zee is een van de populairste bestemmingen van Turkije. Dat is ook niet gek, de Egeïsche Zee staat namelijk bekend om de wonderlijke natuur en de prachtige baaien. Ben jij op zoek naar een all inclusive vakantie naar Turkije? Kies dan voor Pine Bay Holiday Resort! Het kindvriendelijke vijf sterren resort ligt direct aan een lang kiezel- en zandstrand en beschikt over een indrukwekkend aquapark. In de omgeving vind je de leukste bezienswaardigheden die je moet ontdekken! Boek nu jouw last minute vakantie naar Turkije voor een hele voordelige prijs!

De beste hotels van dit moment. Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort

Boek nu vanaf €186,- per persoon en ontdek Turkije tijdens jouw vakantie bij Pine Bay Holiday Resort!

Lees meer
beste hotel Egypte

7. Jungle Aqua Park – Egypte

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke vakantie naar Egypte? Boek dan jouw vakantie naar Jungle Aqua Park. Het hotel beschikt over een groot aquapark en is zeer geschikt voor een all inclusive vakantie naar Egypte. Voor leuke activiteiten hoef je niet ver te zoeken. Externe aanbieders organiseren watersport activiteiten zoals windsurfen, snorkelen en zeilen. Ook In de nabij gelegen stad Hurghada vind je zat leuke bezienswaardigheden. Welke dat zijn lees je hier!

Jungle Aqua Park is een van de beste hotels van dit moment

Jungle Park Aqua

Genieten van je welverdiende vakantie naar Egypte doe je bij Jungle Park Aqua! Boek nu al vanaf €464,- per persoon!

Lees meer

Heb jij na het lezen van onze tips over de populairste hotels nou ook zo’n zin om de zon op te zoeken? Boek dan nu jouw volgende vakantie met onze Laagste Prijsgarantie! Lees hier de voorwaarden.

Disclaimer: de laagste prijs is gebaseerd op beschikbaarheid.