De leukste hotels in Playa del Ingles op Gran Canaria

Playa del Ingles betekent ‘het strand van de Engelsen’. Het is de grootste badplaats op het eiland Gran Canaria. De stad is een bruisende badplaats waar jaarlijks veel Nederlandse toeristen op af komen. Het wordt niet voor niks het hart van Gran Canaria genoemd! Je vindt hier namelijk alles wat je verwacht van een vakantiebestemming. Er zijn veel verschillende hotels en appartementencomplexen. Aan de lange promenade, genaamd Paseo Maritimio, vind je allerlei terrasjes, restaurants en winkeltjes. Daarnaast heeft Playa del Ingles een breed zandstrand. Hier kan je heerlijk genieten in de zon of watersporten uitoefenen. Maar waar verblijf je tijdens je vakantie in Playa del Ingles op Gran Canaria? Wij hebben de mooiste hotels voor je op een rijtje gezet! Zo weet je zeker dat jouw vakantie naar Playa del Ingles een groot succes wordt!

 

Bohemia Suites & Spa

Bij dit luxe vijf sterren hotel in Playa del Ingles op Gran Canaria zal het je aan niks ontbreken! Het is een Adult Only hotel, waardoor jij in alle rust kan genieten van je welverdiende vakantie. Bohemia Suites & Spa heeft een centrale ligging. Vanaf het hotel wandel je zo naar het bruisende centrum en het strand. Bij het hotel vind je een mooi zwembad, stijlvolle kamers en een spa. Ga zeker uit eten bij het rooftop restaurant met uitzicht over zee! Kortom, Bohemia Suites & Spa beschikt over alle faciliteiten om je te laten genieten van een perfecte vakantie.

Bohemia Suites & Spa

Bohemia Suites & Spa

Stijlvolle sfeer? Check! Perfecte ligging? Check! Luxe faciliteiten? Ook check! Bij Bohemia Suites & Spa vind je alles waar je naar opzoek bent voor een vakantie naar Playal de Ingles!

Meer over dit hotel

Playa Bonita

Het vier sterren hotel Playa Bonita ligt in het centrum van Playa del Ingles op Gran Canaria. Hierdoor ben je altijd in de buurt van de leukste activiteiten. Ook het strand ligt op loopafstand van het hotel. Playa Bonita is ideaal voor een gezinsvakantie. Er is namelijk een apart kinderbad en een animatieprogramma. De jongste gasten zullen de miniclub en minidisco geweldig vinden! Ook voor oudere kinderen is er van alles te doen in de omgeving. Wat dacht je van een leuk ritje op de bananenboot? Kortom, Playa Bonita is ideaal voor het hele gezin!

Playa Bonita

Playa Bonita

Ben jij opzoek naar een hotel in Playa del Ingles voor het hele gezin? Dan is Playa Bonita hét hotel voor jou! Je vind hier allerlei faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast heeft het hotel een perfecte ligging!

Meer over dit hotel

Apartamentos El Paseo

Ben jij opzoek naar een kleinschalige accommodatie in Playa del Ingles op Gran Canaria? Misschien is Apartamentos El Paseo wat voor jou. Dit is een kleinschalig appartementencomplex vlakbij de zee. Na een kleine wandeling van 800 meter ben je in het centrum van Playa del Ingles. Hierdoor ben je altijd in de buurt van verschillende clubs, restaurants en winkels. Apartamentos El Paseo heeft een verwarmd zwembad met een zonneterras. Voor de kleine vakantiegangers is er een apart kinderbad.

playa del ingles gran canaria

Apartamentos El Paseo

Ben jij opzoek naar een kleinschalig appartementen complex vlakbij het centrum van Playa del Ingles? Dan is Apartamentos El Paseo een goede keuze. Hier vind je eenvoudige appartementen met kitchenette. Vanaf je appartement ben je zó in het centrum en zó bij het strand.

Meer over dit hotel

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Reizigers die écht tot rust willen komen tijdens hun vakantie in Playa del Ingles op Gran Canaria kiezen voor een hotel met wellness faciliteiten. Bijvoorbeeld Corallium Dunamar by Lopesan Hotels. Het hotel beschikt over een spa met onder anderen een sauna, bubbelbad en stoombad. Tegen betaling kan je massages en schoonheidsbehandelingen boeken. Daarnaast heeft dit hotel een ideale ligging. Je zit midden in het toeristische centrum, vlakbij de winkels, restaurants en bar. Ook ligt het strand op loopafstand!

Corallium Dunamar

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Waan je in luxe bij Corallium Dunamar by Lopesan Hotels! Dit vier sterren hotel beschikt over allerlei wellness faciliteiten. Daarnaast heeft het een perfecte ligging in het centrum van Playa del Ingles!

Meer over dit hotel

Apartamentos Koka

Reizigers die op hun portemonnee willen letten, zitten goed bij Apartamentos Koka. Dit is een drie sterren budget hotel. Bij dit hotel weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je vakantie naar Playa del Ingles op Gran Canaria. Toch beschikt het hotel over alle nodige faciliteiten. De kamers zijn simpel, maar compleet. Apartamentos Koka ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand van Playa del Ingles. Het complex beschikt ook over een mooi zwembad met ligbedden. Hier kan je optimaal genieten van de Spaanse zon!

playa del ingles gran canaria

Apartamentos Koka

Lekker genieten op Gran Canaria voor een betaalbare prijs? Apartamentos Koka is perfect voor reizigers die op hun portemonnee willen letten!

Meer over dit hotel

Hopelijk heb je wat gehad aan deze lijst met hotels in Playa del Ingles op Gran Canaria. Als het goed is, zit er voor iedere reiziger wat tussen. Wil jij toch nog even verder kijken? Op onze website vind je nog véél meer vakanties naar Playa del Ingles! Waar wacht je nog op?