Turkije is terug van weggeweest en het is nu super populair. Ik vind het een geweldig land en ik ga hier heel graag op vakantie. Als ik op een ontspannen vakantie wil, blijft Turkije toch altijd mijn eerste keuze. Dit komt omdat de zon hier altijd schijnt en omdat hier super veel prachtige resorts te vinden zijn. Ook vind ik het fijn om voor één van de all inclusive resorts te kiezen, omdat je dan nergens meer aan hoef te denken. Turkije heeft talloze resorts en daarom begrijp ik dat het moeilijk is om hiertussen te kiezen. Ik heb deze 4 populairste hotels in Turkije bezocht en ik wil graag mijn ervaringen met je delen. 

 

De 4 populairste hotels in Turkije

Grand Park Lara

1. Grand Park Lara

Op nummer 1 staat Grand Park Lara, hét populairste hotel onder de Nederlandse vakantiegangers. Dit resort is super groot en hier is genoeg te doen. Er zijn vele glijbanen en een prachtig zwembad. Ik kon me makkelijk heel de dag vermaken door te zonnen op een ligbedje en regelmatig het zwembad in het springen. Tijdens zo’n dagje relaxen bij het zwembad, vind ik het heerlijk dat mijn verzorging all inclusive is. Zo kan ik genieten van het lekkere eten wanneer ik maar wil. Ze hebben hier zelfs bitterballen en kroketten! Als je zin hebt in een Nederlandse snack is dit dus zeker aan te raden. Ook is er een super enthousiast animatieteam en zij staan altijd klaar om de leukste shows voor je te maken. Verder is het personeel echt geweldig in dit resort. Ze doen namelijk super erg hun best om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Het is dus geen wonder dat Grand Park Lara zo populair is!

Populairste hotel Turkije - Grand Park Lara

Grand Park Lara

Dit populaire hotel in Turkije wordt beoordeeld met een 8,9!

Bekijk hotel
Pine Bay Holiday Resort

2. Pine Bay Holiday Resort

Een ander luxe all inclusive hotel die ik zeker in deze top 4 vind horen, is het Pine Bay Holiday Resort. Dit resort ligt in de gezellige badplaats Kusadasi. Omdat het wat hoger in de bergen ligt, geeft het een geweldig uitzicht over de Egeïsche kust en de omliggende pijnbomen. Ik vond het hier super leuk dat het hotel zijn eigen kleine privéstrand heeft. Ook kon ik me hier super goed vermaken bij de vele zwembaden. Er is zelfs een aquapark. Dit maakt het hotel ook heel leuk voor families. Het resort heeft ook bungalows voor een wat rustiger verblijf. Het Pine Bay Holiday Resort is de ultieme plek om helemaal te ontspannen maar om ook van de leuke activiteiten te genieten. Daarnaast heeft het hotel een super goede beoordeling. Ik zou hier zeker terugkomen!

Pine Bay Holiday Resort 2

Pine Bay Holiday Resort

Ook dit prachtige hotel wordt door vakantiegangers beoordeeld met een 8,9!

Bekijk hotel
Granada Luxury Belek

3. Granada Luxury Belek

Op de derde plek staat het fantastische Granada Luxury Belek. Dit hotel heeft een groot waterpark wat geweldig is voor families. De kinderen kunnen zich hier dagenlang vermaken. Verder is het hotel ook populair onder de stellen. Wat ik het bijzonderst vond aan het resort, was de enorme grootte is. Het was eigenlijk niet eens nodig om van het terrein af te gaan. Er zijn leuke winkeltjes en verschillende restaurants. Als ik wel van het resort af ging, ging ik met de shuttleservice naar Belek. Dit is super handig want je bent er al binnen 10 minuten. Wil je echt uitpakken tijdens je vakantie naar het Granada Luxury Belek? Er is een gedeelte waar ze dezelfde bungalows hebben als op de Malediven. Als je zin hebt pure luxe, zou ik dit  zeker aanraden!

Granada Luxury Belek Turkije

Granada Luxury Belek

Dit fantastische hotel wordt door jullie beoordeeld met een 9,7! Beter kan bijna niet.

Bekijk hotel
Side Mare Resort & SPA

4. Side Mare Resort & SPA

Eén van de 4 populairste hotels in Turkije is Side Mare Resort & Spa. In dit hotel kreeg ik al gelijk een heerlijk vakantiegevoel. Er zijn ook vele reizigers die jaarlijks terugkeren naar dit prachtige hotel. Ook is er een super groot zwembad met vele ligbedjes waar ik vaak gerelaxed heb. Er zijn een paar leuke glijbanen waar vooral de kinderen zich vermaken. Verder is er een hele grote spa. Hier kun je heerlijke massages nemen en ontspannen in de sauna. Ik zou je zeker aanraden om jezelf te verwennen met zo’n wellness-dagje. Het personeel uit het resort is super geliefd en ze doen er alles aan om het je zo leuk mogelijk te maken. De kamers zijn luxe ingericht en hebben alles wat je nodig hebt. Het enige waar ik me deze vakantie zorgen om heb gemaakt, was of ik bij het zwembad of bij het strand ging liggen. 

Populairste hotels in Turkije

Side Mare Resort & SPA

Ook dit hotel wordt door jullie beoordeeld met een mooie 8,9!

Bekijk hotel
Populairste hotels Turkije

Liever een ander hotel in Turkije?

Turkije heeft veel meer fantastische hotels dan enkel deze 4. Voor iedereen die op zoek is naar iets soortgelijks, maar net iets anders, hebben we een ruim aanbod aan hotels.

Bekijk andere hotels in Turkije