Droom je er ook van om lekker te genieten in het Spaanse zonnetje? Je kan er natuurlijk voor kiezen een gewone vakantie te boeken, maar wat dacht je van een vakantie met een swim-up kamer in Spanje? Met een swim-up kamer worden jouw vakantiedromen pas echt werkelijkheid! Nadat je ‘s ochtends wakker wordt, neem je gelijk een verfrissende duik in het zwembad. Het perfecte begin van de dag! Ga jij met je kinderen op vakantie met swim-up kamer in Spanje? Of ben je op zoek naar een rustig adults only hotel met unieke swim-up ervaring met zijn tweetjes? Lees verder om te kijken welk hotel met swim-up kamer in Spanje het beste bij jou past!

Fantasia Bahia Principe Tenerife

1. Fantasia Bahia Principe Tenerife Hotel – Tenerife

Het Bahia Principe Tenerife hotel staat bekend als een werkelijk paradijs. Of je nou met het hele gezin op vakantie gaat of lekker met zijn tweetjes, dit hotel stelt niet teleur. Er zijn meerdere prachtige zwembaden, maar het hotel ligt ook maar 2 kilometer bij het strand vandaan. De swim-up kamers bij dit hotel zijn alleen toegankelijk voor volwassen gasten. Zo kan je dus ongestoord genieten van jouw kamer met swim-up in Spanje! De magische sfeer, het eten en de uitgebreide faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Zorg ervoor dat je de juiste kamer aanklikt, want niet alle kamers van dit hotel hebben een swim-up.

swim-up kamer Spanje

Fantasia Bahia Principe Tenerife Hotel

Dit hotel is écht van alle gemakken voorzien. Wil jij lekker genieten van een swim-up kamer in Spanje? Dan is dit hotel met magische sfeer de perfecte keuze!

Bekijk dit hotel
Villas Heredad Kamezi

2. Villas Heredad Kamezi – Lanzarote

Wil jij ook genieten van je vakantie in Spanje in je eigen prachtige villa? Dan is het Villas Heredad Kamezi perfect voor jou! Toegegeven: Eigenlijk hoort deze niet thuis in dit lijstje met hotels met swim-kamer in Spanje. De villa’s hebben namelijk geen swim-up maar een eigen privé zwembad in een eigen tuin! Deze villa’s zijn parelwit en je hebt genoeg ruimte en privacy voor jezelf. Zo kan je ongestoord van je vakantie naar Spanje genieten! De villa’s hebben zo hun eigen unieke verschillen en kernmerken. Sommige zijn recentelijk gerenoveerd en anderen niet. Eén dingen hebben ze wel gemeen, namelijk een prachtig privézwembad!

Swim-up kamer spanje

Villas Heredad Kamezi

Wil jij in alle privacy van je vakantie genieten? Dan zijn de villa's van Heredad Kamezi ideaal voor jou! De villa's hebben allemaal een eigen privé zwembad in een eigen tuin.

Bekijk dit hotel
Swim up kamer in Spanje in het Bahiazul Villas & Club Fuerteventura

3. Bahiazul Villas & Club Fuerteventura – Fuerteventura

Het Bahiazul Villas & Club Fuerteventura is een prachtig viersterrenhotel in Spanje. Je kan hier een villa met uniek privézwembad boeken, om van jouw vakantie een ware droomvakantie te maken! Vanuit je eigen villa duik je zó je zwembad in. Wie wil er nou niet wakker worden met zo’n prachtig uitzicht over je eigen zwembad? Natuurlijk hoort daar ook een terras, parasols en ligstoelen bij. Er zijn verschillende soorten villa’s, maar ze beschikken allemaal over een eigen zwembad. Verder heeft Bahiazul Villas & Club Fuerteventura verschillende sportfaciliteiten en wellness faciliteiten. Kortom, alle ingrediënten voor de perfecte vakantie!

swim-up kamer Spanje

Bahiazul Villas & Club Fuerteventura

Dit hotel biedt heeft je veel te bieden. Zo heb je een ideale combinatie van sport, zon en strand. Ga jij liever ontspannen aan het zwembad of ga je liever sporten? Allebei mag natuurlijk ook. Dit is een ideale hotel voor veel vakantie plezier!

Bekijk dit hotel
Swim-up kamer in Spanje in het Zafiro Palace Palmanova

4. Zafiro Palace Palmanova – Mallorca

Zafiro Palace Palmanova is een prachtig vijfsterren hotel op het Spaanse eiland Mallorca. Wil jij in een hotel met swim-up kamer in Spanje verblijven? Dan is dit een rechte aanrader. Het hotel is aangelegd op een manier waardoor het lijkt alsof je door de natuurlijke omgeving van Mallorca loopt. Ideaal voor wie van de natuur houdt! Handig om te weten: niet alle kamers van dit hotel hebben een swim-up. Zorg er daarom voor dat je bij het boeken een kamer met swim-up selecteerd! Verder heeft Zafiro Palace Palmanova veel andere faciliteiten, zoals een kinderbad, speeltuin en diverse wellness faciliteiten. Tot slot kan je zelfs kiezen voor all inclusive verzorging!

swim-up kamer Spanje

Zafiro Palace Palmanova

Dit hotel is een luxe 5-sterrenhotel met een geweldig grote tuin en mooie swim-up kamers. De flora en fauna zorgen voor een lekker natuurlijke uitstraling. Er zijn geweldige mogelijkheden voor de sportfanaten onder ons. Wat wil je nog meer?

Bekijk dit hotel
Insotel Tarida Beach Sensatori Resort

5. Sensatori Resort – Ibiza

Het is duidelijk waarom het Sensatori Resort één van de populairste accommodaties op Ibiza is. Het is namelijk een schitterend viersterrenresort met een ideale ligging direct aan het strand. Vanuit het resort loop je zó het strand op. Ben jij meer van het zwembad? Het Sensatori Resort biedt verschillende kamers aan, waarvan één toegang biedt tot het zwembad via een eigen swim-up! Vanuit je kamer neem je direct een verfrissende duik in het gedeelde zwembad. Het resort heeft nog veel meer faciliteiten, zoals all inclusive verzorging, verschillende à la carte restaurants en zelfs een wellness centrum!

swim-up kamer Spanje

Sensatori Resort

Bij het Sensatori Resort waan je je volledig in luxe! Wordt wakker een neem gelijk een verfrissende duik in het zwembad... Dat klinkt heerlijk!

Bekijk dit hotel

Kortom, er zijn meerdere prachtige hotels met swim-up kamer te vinden in Spanje. Of je nou op kindvriendelijke vakantie of adults only vakantie naar Spanje wil, er zit sowieso een geschikt hotel voor jou tussen! Wist jij dat een hotel met swim-up kamer in Spanje helemaal niet duur hoeft te zijn? Neem ook eens een kijkje bij onze blogpost over goedkope swim-up kamers! Voor ieder budget is er een ideale keuze.

vakantie Spanje Mallorca

Op vakantie naar Spanje?

Wordt het een hotel met swim-up kamer of toch niet? Waar je uiteindelijk ook voor kiest, het kan nooit kwaad om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie!

Bekijk al onze vakanties naar Spanje