Wil jij de het prachtige Egypte ontdekken en daarbij verblijven bij top-hotels? Kijk dan naar een swim-up kamer in Egypte. Zo kan je Egypte ontdekken en in de avonden lekker bijkomen. Op deze manier heb jij een fantastische vakantie waarbij je tot rust komt. Er zijn 3 verschillende hotels die hun eigen unieke kernmerken hebben. Het Caves Beach Resort heeft een mooie strandstijl. DitTitanic Palace hotel heeft een prachtige aqua park en het Titanic Beach Spa hotel heeft ook een uniek aqua park!

Het unieke Caves Beach Resort in Egypte met een swim-up kamer.

1 Het Caves Beach Resort met een swim-up kamer in Egypte

Dit resort is een nieuw Only Adult resort met een mooie strandstijl. Wist je dat het hotel over grotten praat in plaats van over hotelkamers? Dit komt doordat de kamers als grotten gebouwd zijn. Zo zwem je vanaf het zwembad naar je kamer. Dit hotel heeft prachtige swim-up kamer. Het Caves Beach Hotel is wel leeftijdsgebonden. Je moet namelijk minimaal 16 jaar zijn om verblijven in dit swim-up hotel. Wist je dat de het resort uit 385 kamers bestaat? Het resort bestaat uit 1 hoofdgebouw en een paar bijgebouwen van 3 verdiepingen hoog.

Ligging

Natuurlijk is het fijn dat je vanuit je kamer naar het zwembad zwemt. Het resort ligt ook het strand voor de strandliefhebbers. Er zijn twee centrums die dichtbij het resort zijn. Hurghada ligt ongeveer 10 kilometer van het resort vandaan. De stad El Gounda ligt ongeveer 11 kilometer van het resort vandaan. Bij het Filtstone restaurant kun je al je maaltijden halen. Daarvoor moet je wel vooraf reserveren.

Faciliteiten 

Bij de verschillende bars drink je verschillende drankjes. Zo heb je een keuze voor bijvoorbeeld de beach bar en de pool bar. Je ziet de zwembaden in de prachtige tuinen van het resort. Eén daarvan is verwarmd in de winterperiode. Wat houdt deze swim-up privékamer in Egypte in­­? Deze kamers zijn groot en bezitten airconditioning, wifi (tegen betaling), kluisje(s) (gratis), satelliettelevisie, minibar met gratis water, koffie-/theezet faciliteiten en telefoon. De badkamer heeft een toilet, douche, föhn. Ook heeft de badkamer een groot terras met zitje en een balkon. Je hebt een directe toegang naar het gezamenlijk zwembad.

Eten & drinken

In het Caves Beach Resort krijg je een All Inclusive. Daarbij begin je met het ontbijt van 06.30-09.30 uur. Daarna krijg je een laat ontbijt van 10.30-12.00 uur. De lunch is van 13.00-14.30 uur en het diner is in een buffetvorm van 18.30-21.30 uur. Van 12.00 tot 17.00 zijn er verschillende soorten snacks. Zo heb je koffie en thee met koekjes van 15.30 tot 17.00 uur. En het ijs wordt geserveerd tussen 12:00 en 17:00 uur. Ga jij genieten van de deze prachtige swim-up kamer in Egypte?

Het unieke Caves Beach Resort in Egypte met een swim-up kamer.

Caves Beach Resort hotel

Het Caves Beach Resort is een unieke 5-sterrenhotel. Dit hotel is een only-adult hotel met luxe swim-up kamers.
Zie jij jezelf in genieten in dit prachtige hotel? Boek dan nu een kamer!

Boek nu!
Het prachtige Titanic Palace hotel in Egypte met een swim-up kamer.

2 Titanic Palace met een swim-up kamer in Egypte

Het Titanic Palace hotel staat bekend om zijn swim-up kamer in Egypte. Zo is het Titanic Palace hotel een 5-sterren hotel en een Aqua Park in één. Dit hotel staat bekend om zijn prachtige Griekse stijl en uiterlijk. Wist je dat het hotel direct aan het strand ligt? Ook is het een kindvriendelijke stand waar veel kinderen de dag van hun leven beleven. Het hotel heeft veel faciliteiten te bieden, zoals een twee buffet en een 4 buffet restaurant. Dit Titanic Palace hotel is de ideale vakantie voor mensen die van avontuur, zon en ontspanning houden.

Ligging

Het Titanic Palace heeft een langzaam lopend privé strand. Daarom is het kindervriendelijk voor de kinderen. Wist je dat het centrum van Hurghada ongeveer 20 kilometer van het hotel vandaan is? Rondom het hotel zijn er verschillende winkeltjes.

Faciliteiten 

Het Titanic Palace en Aqua Park bestaat uit 593 kamers. Deze kamers zijn verdeeld over 2 verschillende gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. De zwembaden bevinden zich in de prachtige tuin. Eén van de zwembaden wordt verwarmd in de winter. Er is ook een kinderbad en een aquapark. Deze hebben verschillende meerdere glijbanen. Ook is er een golfslagbad. De badhanddoeken service, parasols en ligbidden mogen gratis gebruikt worden rond de zwembaden en het strand. Wifi is gratis in de openbare ruimtes. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud is er genoeg te doen. Er is een miniclub voor 6 dagen waar de kinderen dansen. Ook is er een minidisco waar de kinderen dansen en is er een speeltuin waar de kinderen spelen.

Swim-up kamer Egypte

Vanuit het zwembad zwem je zo naar je mooie swim-up kamer in Egypte. De standaardkamer is voor maximaal 2 kinderen + maximaal 2 volwassenen bedoeld. Deze kamer is verzorgd ingericht en beschikt over verschillende faciliteiten. De badkamer heeft een toilet, douche en een föhn. Deze kamer heeft een telefoon, een gratis kluisje, een televisie, airconditioning, een minibar en een balkon met een zitje.

Wist je dat de Titanic Palace & Aqua Park hotel veel activiteiten aanbiedt? Je kunt er tennissen, fitnessen, minigolven, tafeltennissen, waterpoelen, bowlen en nog veel meer?

Eten & Drinken

Bij het Titanic Palace & Aqua Park verblijf je op basis van All Inclusive. Het ontbijt is van 7.00 tot 10.00 uur. Daarna start het laatontbijt van 10.00 tot 11.00 uur. De lunch is van 12.30 tot 14.30 uur Het diner begint om 18:00 en eindigt om 21.00 uur. Er zijn ook lokaal geselecteerde alcoholische drankjes inbegrepen die 24 uur per dag beschikbaar zijn gesteld door het hotel. Ga jij genieten van de deze leuke hotel met een privézwembad?

Het prachtige Titanic Palace hotel in Egypte met een swim-up kamer.

Het Titanic Palace hotel

Het Titanic Palace & Aqua Park is een 5-sterren hotel en aqua park in één. Het is gebouwd in een Griekse stijl en ligt direct aan het kindvriendelijke strand.

Boek nu!
Het mooie Titanic Beach en Aqua Park in Egypte met een swim-up kamer.

3 Titanic Beach Spa & Aqua Park met een swim-up kamer in Egypte

Het Titanic Beach Spa & Aqua Park is een hotel en aquapark in één. Wist je dat het hotel aan het strand ligt? Je kunt lekker snorkkelen in de zee vanaf de pier. Het Titanic hotel ligt naast het Titanic Beach Spa & Aqua Park. Je mag gratis gebruik maken van al hun faciliteiten. Je hebt dus eindeloze keuzes uit verschillende bars en restaurants.

Ligging

Het Titanic Beach Spa & Aqua Park hotel ligt direct aan het prachtige strand. Het vliegveld van Hurghada ligt ongeveer 20 kilometer van het hotel vandaan. Je kunt 2 keer per dag naar het centrum van Hurghada met een shuttleservice tegen betaling aan het hotel.

Faciliteiten 

Het hotel heeft verschillende meerdere à-la-carterestaurants en buffetrestaurants. Er zijn Chinese en Italiaanse restaurants waarvoor je vooraf moet reserveren. Ook zijn er verschillende soorten barretjes, waaronder de beach bar en de discobar. Er zijn kinderbaden, verschillende zwembaden en een aqua park met veel glijbanen in de tuin. Natuurlijk wordt het zwembad in de winter verwarmd. Zowel het strand als de zonneterrassen hebben gratis bruikbare parasols, matrasjes en ligbedden. De kinderen vermaken zich door de gezellige miniclubs en minidisco’s. Dit is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Swim-up kamer Egypte

Vanuit het zwembad zwem je zo naar je swim-up kamer in Egypte. De standaardkamers zijn bedoeld voor maximaal 2 kinderen en maximaal 2 volwassenen. Deze zijn handig en comfortabel ingericht. Zo heb alles wat een kamer nodig heeft. Hierbij denk je aan airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (gratis), minibar, telefoon, wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. En de badkamer heeft een toilet föhn en douche.

Sportactiviteiten

Titanic Beach Spa & Aqua Park heeft de volgende sportactiviteiten: darts, volleybal, minivoetbal, tennis, tafeltennis, minigolf, aerobics en nog veel meer.

Eten & drinken

Wist je dat je in het Titanic Beach Spa & Aqua Park verblijft op basis van All Inclusive? Het ontbijt is van 7.00 tot 10.00 uur. Daarna start het late ontbijt start om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur. De lunch is van 12.30 tot 14.30 uur. En het diner is van 18.00 tot 21.30 uur. Ook zijn er diverse snacks van 12.30 tot 16.00 uur. Er is koffie of thee met koekjes van 12.30 tot 16.00 uur. Er zijn ook lokaal geselecteerde alcoholische drankjes inbegrepen die 24 uur per dag beschikbaar zijn gesteld door het hotel. Ga jij naar deze swim-up kamer in Egypte die goedkoop is?

Het mooie Titanic Beach en Aqua Park in Egypte met een swim-up kamer.

Titanic Beach Spa & Aqua Park

Kom jij helemaal tot rust in de Titanic Beach Spa & Aqua Park. Verwen jezelf met alle verschillende gerechten. Zo zijn er meer dan genoeg hapjes en drankjes. Je gaat er ook verschillende sportactvititeiten doen,

Boek nu!