Wil jij verblijven in ultieme luxe op een Grieks eiland? Kies dan voor één van deze prachtige hotels met swim-up kamer in Griekenland! Zo beleef jij gegarandeerd een heerlijke en ontspannende vakantie!

 

Top 8 hotels met swim-up kamer in Griekenland!

D'Andrea Lagoon

1. D’Andrea Lagoon, Kos

Het luxe en stijlvolle D’Andrea Lagoon werd gebouwd in de winter van 2018/2019. Het adult-only hotel is prachtig om te zien en het lijkt net een paradijsje. Degene die graag in luxe verblijven zitten hier helemaal goed. Dit resort heeft onder andere een lagoon zwembad en een infinity pool. Ook ligt het hotel direct aan het witte zandstrand en ben je na 2 kilometer al in het mooie Marmari. Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt of halfpension. De kamers van het hotel zijn modern en elegant en de swim-up kamers zijn werkelijk prachtig. Spring direct als je wakker wordt het zwembad in en de dag begint gelijk geweldig. 

Swim-up kamer Griekenland: D Andrea Lagoon

D'Andrea Lagoon

Dit prachtige hotel is super geliefd door voorgaande vakantiegangers.

Bekijk hotel
Stella Island Luxury Resort & Spa

2. Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta

Stella Island Luxury is zo paradijselijk dat het net lijkt alsof je op de Malediven verblijft. Toch ligt het resort een stuk dichterbij (op het prachtige Kreta) en ben je er al met 4 uur vliegen. Het is redelijk prijzig om hier te verblijven maar de prijs-kwaliteit verhouding is super goed. Als je in dit resort verblijft, is het echt een must om de swim-up kamer te boeken. Deze kamers zijn gelegen rondom het zwembad en worden omringd door exotische palmbomen. Geniet in je hangmat en bestel een drankje aan de poolbar. Zo beleef je pas echte luxe. Je kunt bij Stella Island Luxury verblijven op basis van half pension of all inclusive. Verder is er een wellnesscentrum en zijn er meerdere activiteiten te doen. Je komt compleet tot rust en verveling zal hier niet voorkomen!

Swim-up kamer in Griekenland: Stella Island Luxury Resort & Spa

Stella Island Luxury Resort & Spa

Wauw! Dit hotel is beoordeeld met een 9.6!

Bekijk hotel
Aqua Bay

3. Aqua Bay, Zakynthos

Wil jij het prachtige eiland Zakynthos bezoeken en daarbij in een geweldig hotel met aquapark verblijven? Dan zit je bij Splashworld Aqua Bay Hotel helemaal goed! Hier bleef je super veel waterpret door de vele zwembaden en talloze glijbanen. Verder verblijf je in een strakke en frisse kamer. Kies hierbij zeker voor de swim-up kamer voor extra luxe. Hierbij deel je het zwembad met meerdere kamers maar dit maakt het juist extra gezellig. Daarnaast is dit hotel ook zo geliefd door het vriendelijke personeel en het leuke activiteitenprogramma. Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan zeker het gezellige plaatsje Tsilivi en het populaire schripbreuk strand.

Swim-up kamer Griekenland: Aqua Bay

Aqua Bay

Dit leuke hotel scoort een 9.

Bekijk hotel
SENSIMAR Caravel Resort & Spa

4. SENSIMAR Caravel Resort & Spa, Zakynthos

SENSIMAR Caravel Resort & Spa is fantastisch en hier beleef je gegarandeerd een droomvakantie. Dit adult-only hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een culinaire, relaxte en luxe vakantie. Je kunt in dit hotel helemaal tot rust komen en de inrichting geeft je gelijk ontspanning. Je verblijft all inclusive en je beleeft een culinaire ervaring. Aan het zwembad is er een loungegedeelte met een geweldig uitzicht over de zee. Je kunt hier de prachtige zonsondergang bekijken terwijl je geniet van een goed boek en je favoriete cocktail. Voor de allerbeste ervaring boek je in dit hotel een swim-up kamer. Hier geniet je heerlijk op je eigen terras op een loungekussen van de Griekse zon en spring je snel het water in voor de verkoeling.

Swim-up kamer Griekenland: SENSIMAR Caravel Resort & Spa

SENSIMAR Caravel Resort & Spa

Dit luxe hotel is beoordeeld met een 9.2!

Bekijk hotel
Miramare Resort & Spa

5. Miramare Resort & Spa, Kreta

Miramare Resort & Spa ligt op een geweldige locatie op Kreta. Vanaf het zwembad kijk je zo de zee over en zie je de prachtige bergen. Dit is dus relaxen met het beste uitzicht dat er is. Ook de swim-up kamers zijn super luxe. Je hebt hier je eigen privézwembad die je met niemand anders hoeft te delen. Wij raden je aan om de swim-up kamer met zeezicht te boeken. Je hebt hier een verbluffend uitzicht zoals op de foto te zien is. Verder verblijf je all inclusive dus dit betekent dat je helemaal nergens aan hoeft te denken! Ook voor de actievelingen is er genoeg te doen. Je kunt namelijk o.a. fitnessen, tafeltennissen en er is een uitgebreid activiteitenprogramma. 

Swim-up kamer Griekenland: Miramare Resort & Spa

Miramare Resort & Spa

Deze parel is door jullie beoordeeld met een 8.8.

Bekijk hotel
Zante Maris Hotel & Spy

6. Zante Maris Hotel & Spy, Zakynthos

Zante Maris Hotel & Spy is gerenoveerd en is nu luxer dan ooit! Met de prachtige swim up kamers geniet jij pas echt. Je hebt je eigen terras met ligbedjes op het water en zo kan je elk moment van de dag vanuit je kamer het zwembad in springen. Verder ben je zo op het strand maar je bent ook super snel in het levendige centrum van Tsilivi. Hier kun je genieten van gezellige restaurantjes, winkeltjes en bars. Tijdens je vakantie in dit hotel kom je helemaal niks tekort en is hier alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie op Zakynthos. 

Swim-up kamer Griekenland: Zante Maris Hotel & Spy

Zante Maris Hotel & Spy

Dit luxe en stijlvolle hotel scoort een 9!

Bekijk hotel
Astir Odysseus Resort and Spa

7. Astir Odysseus Resort and Spa, Kos

Wauw, je vindt alle luxe en faciliteiten die je nodig hebt in dit top hotel. Je verblijft hier op basis van halfpension of all inclusive. De gerechten hier zijn heerlijk en je proeft dat er aandacht aan is besteed. Verder heeft het hotel geweldige swim-up kamers met een gedeeld zwembad. Het is echt een aanrader om hier te verblijven. Wanneer je echt tot rust wilt komen, kun je genieten in de heerlijke spa en wellness of een dagje naar het strand gaan. Dit hotel ligt in het rustige Tigaki en daarom is het super leuk om hier een fiets te huren en zo het eiland te verkennen. 

Swim-up kamer Griekenland: Astir Odysseus Resort and Spa

Astir Odysseus Resort and Spa

Dit hotel is door jullie beoordeeld met een 9.4!

Bekijk hotel
La Riviera Barbati

8. La Riviera Barbati, Corfu

Bij dit complex heb je de luxe van je eigen appartement met privé zwembad! De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en ze liggen direct aan zee. Ook zijn er appartementen voor gezinnen tot wel 6 personen. Ze hebben zelfs een eigen oprit voor je huurauto! Het is dan ook een aanrader om hier een auto te huren en zo het prachtige Corfu te ontdekken. Verder is er een gemeenschappelijk zwembad met prachtig uitzicht op de zee. Ben je even toe aan een verkoeling? De barman staat altijd voor je klaar om je favoriete drankje klaar te maken. 

Swim-up kamer Griekenland: La Riviera Barbati

La Riviera Barbati

Deze appartementen zijn super geliefd en scoren een 9.

Bekijk hotel