Verblijf in swim-up kamers geeft een gevoel van luxe. Je wordt wakker en je duikt zo vanuit je kamer het zwembad in. Dat is nog eens heerlijk wakker worden. Helaas zijn veel swim-up kamers een stuk duurder dan de normale kamers waardoor het een minder aantrekkelijke optie is.  Maar gelukkig zijn er verborgen pareltjes waar je geniet van een goedkope swim-up kamer. Onze top 5 hotels met privézwembad of gedeelde swim-up kamers zijn relatief goedkoop en draaien om betaalbare luxe.

goedkope swim-up kamers

1. Jiva Beach Resort

Het Jiva Beach Resort is een populair hotel gelegen in het prachtige Fethiye. Dit mooie resort beschikt over aantrekkelijke swim-up kamers waar je vanuit je kamer zo het zwembad in kan duiken. Vanuit dit kamertype heb je direct toegang tot het gedeelde zwembad. Wat een goed begin van de dag! Het leuke aan Jiva Beach Resort is dat je geniet van luxe maar op een betaalbare manier.  Dit maakt dit mooie hotel aan de Turkse Egeïsche Kust zo’n aantrekkelijke optie.

goedkope swim-up kamers

Jiva Beach Resort

Dit zeer goed beoordeelde hotel is een ideale plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Spring in de ochtend zo vanuit je kamer het zwembad in.

Bekijk Jiva Beach Resort hier
goedkope swim-up kamers

2. Zafiro Can Picafort

Het centraal gelegen Zafiro Can Picafort is een heerlijk hotel op Mallorca. Dit hotel biedt vakantiecomfort voor elk reisgezelschap dankzij de diverse faciliteiten. Naast een uitstekende all inclusive formule staat dit hotel ook bekend om de leuke swim-up kamers. Bij Zafiro Can Picafort geniet je van een swim-up kamer die relatief goedkoop is.  Dit is een geweldig hotel voor betaalbare luxe op Mallorca.

goedkope swim-up kamers

Zafiro Can Picafort

Geniet op Mallorca in dit aantrekkelijk geprijsde hotel. Voor een extra luxe gevoel, kies voor de betaalbare swim-up kamer.

Bekijk Zafiro Can Picafort hier
goedkope swim-up kamers

3. Side Star Elegance

Side Star Elegance is een heerlijk hotel gelegen in het mooie Side. Het hotel heeft een ideale ligging vlakbij het centrum van Side en slechts door een boulevard gescheiden van de zee. In dit mooie all inclusive hotel geniet je van betaalbare luxe. Dit hotel laat zien hoe je voor een swim-up kamer niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Vandaar ook dat dit goed beoordeelde hotel zo aantrekkelijk is.

goedkope swim-up kamers

Bekijk Side Star Elegance hier

De hotelketen Side Star Hotels staan in het teken van hoge kwaliteit. Side Star Elegance is daar geen uitzondering op. Geniet van dit goed beoordeelde hotel.

Belijk Side Star Elegance hier
goedkope swim-up kamers

4. Wave Resort

Wil je verblijven in een goed uitgerust modern hotel? Dan zit je helemaal goed in het Wave Resort in Bulgarije. De uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat je geniet van een hele ontspannen vakantie. Maar ook de sportliefhebber zit hier helemaal goed. Je verblijft op basis van all inclusive wat de vakantie nog relaxter maakt. Dankzij de goedkope swim-up kamers kan jij voor een leuke prijs genieten van een prachtige vakantie naar Bulgarije.

goedkope swim-up kamers

Wave Resort

Het prachtige Wave Resort is een uitgebreid all inclusive hotel waar je voor niet al te veel geld kan genieten van een luxe vakantie. De goedkope swim-up kamers maken het verblijf compleet.

Bekijk Wave Resort hier
goedkope swim-up kamers

5. Cavo d’Oro

Dankzij de gastvrijheid en kleinschalige opzet voel je je meteen thuis bij het gezellige Cavo d’Oro. De modern ingerichte kamers zorgen voor extra vakantiecomfort. Je bent slechts 250 meter van het strand verwijderd en het centrum van Kalamaki ligt op een kleine 100 meter. De ideale ligging en de goedkope swim-up kamers maken Cavo d’Or een hele aantrekkelijke vakantiebestemming. Dit is een uitstekende keuze voor een mooie vakantie naar Zakynthos waarbij je zo vanuit je kamer het zwembad in kan duiken.

goedkope swim-up kamers

Cavo d'ORo

Het gezellige Cavo d'Oro is een fijn hotel voor een vakantie naar het prachtige Zakynthos. De moderne inrichting geeft het hotel een luxe uitstraling en dat tegen een betaalbare prijs. Verblijf in de goedkope swim-up kamer maakt de vakantie compleet.

Bekijk Cavo d'Oro hier
goedkope swim-up kamers

Bekijk al onze goedkope vakanties

Heb je je vakantie nog niet gevonden of wil je nog even verder kijken? Geen probleem, we hebben een prachtig aanbod aan goedkope vakanties waar er vast iets naar jouw wensen tussen zit.

Bekijk al onze goedkope vakanties hier