Ga jij naar Turkije op vakantie en droom je ervan om in een swim-up kamer te verblijven? Dit begrijpen wij helemaal, want het is geweldig om deze ervaring mee te maken! Als je wakker wordt, spring je gelijk vanaf je eigen terras het zwembad in. Je dag kan niet beter beginnen, toch? Je geniet van de Turkse zon vanaf je ligbedje op je eigen terras en je ervaart echte luxe. Het is soms lastig om kamers met privézwembad of swim-up te vinden. Daarom hebben wij de mooiste hotels met swim-up kamer in Turkije voor je op rij gezet. Lees snel verder om jouw perfecte accommodatie  in Turkije te vinden!

Long Beach Resort

1. Long Beach Resort – Alanya

Long Beach Resort is de perfecte keuze voor alle reisgezelschappen, maar ook zeker voor een familievakantie. Er is namelijk een super groot waterpark met glijbanen waar de kinderen de hele vakantie lang waterplezier beleven. Naast alle faciliteiten heeft dit hotel ook alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Er is namelijk een wellness centrum, all inclusive verzorging én het ligt vlak naast het strand! Om het helemaal af te maken zijn er een aantal een prachtige swim-up villa’s. Je plonst vanaf je eigen terras zó het zwembad in! Op deze manier begint elke dag in Long Beach Resort helemaal goed. Er zijn maar een paar van deze villa’s beschikbaar dus wees er snel bij!

Swim-up kamer Turkije: Long Beach Resort

Long Beach Resort

Dit top hotel is beoordeeld met een 9!

Bekijk hotel
Eftalia Ocean Hotel

2. Eftalia Ocean Hotel – Turkse Rivièra

Dit luxe all inclusive hotel zit vol met waterpret. Hier zijn namelijk meerdere zwembaden, talloze glijbanen en mocht dit nog niet genoeg zijn: het strand ligt ook op loopafstand. Dit is natuurlijk geweldig voor families, maar ook voor andere reisgezelschappen. Er is voor ieder wat wils! Er zijn namelijk vele faciliteiten zoals meerdere restaurants, een discotheek, bars, een spa center, fitnessfaciliteiten, shops en een 18+ lounge. De kamers van Eftalia Ocean zijn ruim en modern, maar de swim-up kamers zijn helemaal geweldig! Er zijn kamers van 4 tot wel 6 personen. Het zwembad is toegankelijk vanuit meerdere aangrenzende kamers en je kunt heerlijk op je terras relaxen terwijl je af en toe een verfrissende duik neemt om af te koelen. Wie opzoek is naar een swim-up kamer in Turkije, zit hier helemaal goed!

Swim-up kamer Turkije: Eftalia Ocean Hotel

Eftalia Ocean Hotel

Dit veelzijdige en luxe hotel is door jullie beoordeeld met een 8.4.

Bekijk hotel
Side Star Elegance

3. Side Star Elegance – Side

Side Star Elegance is een populair hotel met swim-up kamer in Turkije. Het staat bekend om de goede service. Dit is te zien aan de super goede beoordeling, want het hotel scoort wel een 9.5 op Zoover! Je bent hier op de perfecte locatie want je zit vlakbij het strand en je bent al snel in het leuke centrum van Side. Het hotel zelf heeft meerdere zwembaden, glijbanen en er staan genoeg ligbedjes klaar. Bij een swim-up kamer heb je je eigen terras met ligbedjes en grenst de kamer direct aan het prachtige zwembad! Zo geniet je dus heerlijk van de Turkse zon met een goed boek en een cocktail in je hand. En dat allemaal in luxe vanaf je eigen terras met swim-up!  

Swim-up kamer Turkije: Side Star Elegance

Side Star Elegance

Dit geweldige hotel scoort een 9.5!

Bekijk hotel
Lujo Hotel

4. Lujo Hotel – Bodrum

Wauw, het Lujo Hotel straalt luxe en stijl uit. Het is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld. Lujo ligt aan één van de mooiste baaien van het schiereiland Bodrum. Je hebt er prachtig uitzicht op het blauwe zeewater en de groene heuvels aan de overkant. De luxe lijkt hier uitgevonden: je schept hier niet op van een buffet, maar je dineert à la carte in één van de 7 à la carte restaurants. De cocktails worden elk moment van de dag voor je ingeschonken en het personeel staat altijd voor je klaar. Verder zijn er talloze faciliteiten. Ook de swim-up kamers zijn verbluffend! Ze hebben zelfs bungalows op het water die er hetzelfde uitzien als op de Malediven. Dit hotel kan duidelijk niet ontbreken op een lijstje met hotels met swim-up kamer in Turkije!

Swim-up kamer Turkije: Lujo Hotel

Lujo Hotel Bodrum

Dit hotel is door voorgaande vakantiegangers beoordeeld met een 9!

Bekijk hotel
Jiva Beach Resort

5. Jiva Beach Resort – Turkse Egeïsche kust

Jiva Beach Resort is een populair hotel met swim-up kamer in Turkije, aan de Turkse Egeïsche kust. Het resort heeft maar liefst 5 zwembaden, waarvan één met glijbanen. Het ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Calis. Op basis van all inclusive verzorging dineer je bij het buffetrestaurant of ga uit eten in één van de drie à la carte restaurants. Verder staan de drankjes altijd koud bij de bars. Er hangt een gezellige sfeer in het resort en je wordt altijd vermaakt door het animatieteam. Verder zijn de kamers modern en de swim-up kamers zijn prachtig. Spring elke ochtend vanuit je kamer het zwembad in en laat de dag maar beginnen!

Swim-up kamer Turkije: Jiva Beach Resort

Jiva Beach Resort

Dit gezellige resort scoort een 9.2!

Bekijk hotel
Barut Acanthus & Cennet

6. Acanthus & Cennet Barut Collection – Side

Het luxe Acanthus & Cennet Barut Collection heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Je verblijft hier all inclusive en er zijn à la carte restaurants waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren. De service is geweldig en je komt hier niks tekort. Je kunt helemaal tot rust komen in het wellness centrum of op een ligbedje in de Turkse zon. Verder zijn er vele activiteiten, sportfaciliteiten en een animatieteam aanwezig dus je zult je hier zeker niet vervelen! Kies hierbij voor de prachtige swim-up kamer en jouw vakantie kan niet meer stuk. Voor de ultieme luxe kun je zelfs een penthouse suite met jacuzzi op het balkon boeken! 

Swim-up kamer Turkije: Barut Acanthus & Cennet

Acanthus & Cennet Barut Collection

Dit prachtige hotel is beoordeeld met een 9.4!

Bekijk hotel

Hierboven hebben we zes van de mooiste hotels met swim-up kamer in Turkije besproken. Heb jij je vakantie nog niet gevonden of wil je nog even verder kijken naar de prachtige hotels? Wordt het een hotel met kamer met swim-up in Turkije, of toch iets heel anders? Geen zorgen, want we hebben nog veel meer geweldige vakanties!

Bekijk ons aanbod in Turkije

Bekijk al ons aanbod in Turkije

Waar wacht je nog op? Kijk hier voor nog meer inspiratie voor jouw droomvakantie!

Aanbod Turkije