Wil jij graag op vakantie naar de Canarische Eilanden, en heb je altijd al eens in een swim-up kamer willen verblijven? Dit is een hele bijzondere vakantie ervaring! Nadat je wakker wordt, spring je zó vanaf je eigen terras het zwembad in. Dit is het perfecte begin van je dag! Vaak is het lastig om een swim-up kamer te vinden. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt van de mooiste swim-up kamers op de Canarische eilanden!

Lopesan

1. Lopesan Baobab Resort – Gran Canaria

Dit mooie vijf sterren resort op Gran Canaria heeft alles waar je naar opzoek bent voor een luxe vakantie! Heb jij de foto’s al gezien? Wij zien onszelf in elk geval al helemaal liggen op een privé terras met eigen zwembad! Lekker ontspannen onder de Spaanse zon en af en toe een verfrissende duik… Verder is er in de omgeving van dit hotel veel te doen. Het is omgeven door mooie zandduinen en er zijn veel gezellige bars. Wat wil je nog meer dan een swim-up kamer in het prachtige Lopesan Baobab Resort?! De kamers met swim-up hebben het woordje ‘pool’ (niet te verwarren met pool view) in de naam staan, zoals ‘Double Family Pool’. Zie je deze niet meer staan, zijn ze helaas al uitverkocht voor die datum.

swim-up kamer canarische eilanden

Lopesan Baobab Resort

Wil jij een mooie swim-up kamer boeken bij dit fantastische hotel? Op Zoover krijgt dit hotel een 9 voor het zwembad!

Bekijk dit hotel
swim-up kamer

2. RIU Gran Canaria

Ook dit mooie vier sterren hotel op Gran Canaria biedt swim-up kamers aan. Dit hotel overtreft vast en zeker al je verwachtingen van luxe! RIU Gran Canaria ligt direct aan het strand, heeft veel moderne faciliteiten en biedt gastvrije service. Door het lekkere weer op Gran Canaria is dit hotel het hele jaar door de perfecte accommodatie! Dankzij de prachtige swim-up kamers wil jij nooit meer naar huis toe. Wil jij dit hotel boeken met swim-up? Kies dan voor de tweepersoons suite met privézwembad! Deze suites zijn alleen voor volwassenen. De andere kamers hebben geen swim-up.

RIU

RIU Gran Canaria

In een woord: WAUW! Dit mooie hotel met swim-up kamers

Bekijk dit hotel
swim-up

3. Fantasia Bahia Principe – Tenerife

Dit prachtige vijf sterren thema hotel zorgt zeker weten voor een bijzondere vakantie ervaring! Het thema van dit hotel neemt je mee in een wereld van magie en sprookjes. Verder kan je bij Fantasia Bahia Principe heerlijk relaxen in de spa! De kamers zijn ook nog eens prachtig. Het hotel biedt enkele adult only swim-up kamers aan. Wil jij één van deze kamers boeken voor jouw ontspannen vakantie naar Tenerife? Kies dan voor de kamer met ‘adults only swim-up’ in de naam. Deze kamers zijn alleen voor volwassenen.

bahia

Fantasia Bahia Principe

Bij dit prachtige thema hotel zal jij volop van je vakantie genieten! Dit hotel scoort gemiddeld een 8.7 op Zoover.

Bekijk dit hotel
swim-up kamer canarische eilanden

4. RIU Palace Oasis – Gran Canaria

Even je verstand op nul en genieten maar. Bij RIU Palace Oasis ontdek je pas wat echt genieten is. Naast de schitterende ligging in een tropische omgeving aan het zandstrand van Maspalomas, is de service ook uitstekend! Het personeel denkt graag met je mee om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Dit hotel heeft een 24-uurs All Inclusive formule, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Wil jij een swim-up kamer boeken bij dit hotel? Zoek bij het boeken dan naar ‘swim-up’ in de naam. Deze kamers zijn alleen beschikbaar voor gasten ouder dan 18 jaar.

swim-up canarische eilanden

RIU Palace Oasis

Dit mooie vier sterren hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 9.2 voor het zwembad. Wij begrijpen wel waarom!

Bekijk dit hotel

Ben jij na het bekijken van al deze hotels met swim-up kamers op de Canarische Eilanden helemaal enthousiast geworden? Wij in elk geval wel! Hopelijk zit er een leuk hotel met swim-up kamer op de Canarische eilanden voor jou tussen. Klik hier om al onze vakanties naar de Canarische Eilanden te bekijken.