Wil je samen met je kinderen veel plezier beleven in Turkije? Lees dan over de 6 kindvriendelijke hotels in Turkije. Elk hotel is net wat anders en past wellicht beter bij jullie behoeftes. Wil je liever naar een resort of zijn de kinderen gek op de aquaparken? Natuurlijk is het mogelijk om om op basis van all inclusive te gaan. Dan ervaar je het totaal plaatje. Voor welk hotel je ook kiest, in Turkije ben je verzekerd van geweldige kindvriendelijke hotels!

kindvriendelijke vakanties Turkije

1. Pine Bay Holiday Resort

Het Pine Bay Holiday Resort is een prachtig kindvriendelijk hotel in Turkije. Het resort scoort maar liefst 5 sterren. Dit resort heeft een aquapark met veel verschillende glijbanen. Zo hebben de kleine vakantiegangers meer dan genoeg waterplezier. Neem een verkoelende duik in het mooie zwembad en geniet van een heerlijke vakantie met het gezin. Het resort beschikt ook nog eens over een eigen prachtige baai, strand en natuur. Hoe ideaal klinkt dat?  De kinderen hebben meer dan genoeg ruimte om te spelen. Dit hotel behoort tot één van de beste kindvriendelijke hotels in Turkije.

kindvriendelijke vakanties Turkije

Pine Bay Holiday Resort

Dit resort scoort een volle 5 sterren. Samen met het gezin genieten jullie van de zwembaden, de glijbanen en het strand.

Boek nu!
kindvriendelijke vakanties Turkije

2. Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Het Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa is een prachtig 5-sterrenhotel in Turkije. Ben jij op zoek naar waterpret voor heel het gezin? Dan is dit hotel ideaal. Het hotel heeft een gigantisch waterpark van 60,000 m². Dat is meer dan genoeg voor iedereen. De klein vakantiegangers zullen zich niet vervelen met zoveel waterplezier, dankzij alle waterattracties. Daarbij is de ligging van het hotel aan het strand ideaal. De kleine vakantiegangers spelen gezellig op het strand. Dit hotel is een ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie naar Turkije.

kindvriendelijke vakanties Turkije

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Dit leuke hotel met aquapark scoort een volle 5 sterren. Samen met het gezin geniet je van het gigantische waterpark van 60,000 m. Zo zijn er veel verschillende attracties en glijbanen voor iedereen!

Boek nu!
kindvriendelijke vakanties Turkije

3. Numa Konaktepe Hotel

Het Numa Konaktepe Hotel is een prachtig 4-sterrenhotel in Turkije. Dit hotel zorgt voor meer dan genoeg waterpret voor de hele familie. Eén van de zwembaden ligt aan het strand, waardoor je geniet van een prachtig uitzicht. Het andere zwembad heeft twee waterglijbanen. De kleine vakantiegangers genieten volop van het water en glijden zo het zwembad in. Voor de kleine kinderen is er ook nog een speciaal eigen kinderbad. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om aan gezellige activiteiten mee te doen bij de miniclub of te spelen in de speeltuin van het hotel. Daarbij heeft dit hotel speciale familiekamers. Deze kamers bieden genoeg ruimte voor iedereen. Perfect voor een vakantie met het gezin!

kindvriendelijke vakanties Turkije

Numa Konaktepe Hotel

Dit hotel scoort 4 sterren. Het staat bekend om de leuke zwembaden met glijbanen. Zo beleef veel waterplezier met heel het gezin.

Boek nu!
Kindvriendelijke vakantie Turkije

4. Side Star Resort

Het Side Star Resort is een prachtig 5-sterrenhotel in Turkije. Dankzij de miniclub genieten de kleine vakantiegangers 6 dagen in de week van de leukste activiteiten. Ook hebben ze hun eigen speeltuin en eigen kinderzwembad. Perfect om lekker te zwemmen en af te koelen.  Daarbij heeft dit hotel een ideale ligging op slechts 200 meter afstand van het strand.  Dat is ideaal voor een welverdiende strandvakantie. De kleine vakantiegangers zullen zich urenlang vermaken tijdens het spelen op het strand. De tieners tussen 12 tot 16 jaar hebben ook hun eigen tiener club. Zo gaat het hele gezin een prachtige vakantie tegemoet. Vandaar ook dat dit één van de beste kindvriendelijke hotels is in Turkije voor gezinnen met jongere én oudere kinderen.

Kindvriendelijke vakantie Turkije

Side Star Resort

Het Side Star Resort scoort een volle 5 sterren. Het hotel is een paradijs voor de kleine vakantiegangers. De 4 tot 11 jarige hebben hun eigen mini club. Daar kunnen ze de leukste activiteiten doen. De tieners hebben hun eigen tiener club. Daarnaast zijn er meerdere mooie zwembaden!

Boek nu!
Kindvriendelijke vakantie Turkije

5. Parkim Ayaz Hotel

Het Parkim Ayaz Hotel is een prachtig 4-sterrenhotel in Turkije. Wist je dat het hotel bekend staat om zijn bloementuinen? Via de tuinen loop je zo het strand op. Daar geniet je lekker van het zonnetje en laad je je vitamine d weer helemaal op. Voor gezinnen zijn er speciale familiekamers zodat iedereen een comfortabel verblijf tegemoet gaat.  De kinderen genieten van de gezellige activiteiten van de miniclub. Ook waterpret staat gegarandeerd bij dit hotel. Er is namelijk een groot zwembad met een toffe glijbaan!

kindvriendelijke vakanties Turkije

Parkim Ayaz Hotel

Het Parkim Ayaz Hotel scoort een goede 4 sterren. Het hotel staat bekend om zijn prachtige bloementuinen. Samen met het gezin geniet je lekker van het zonnetje op het strand. De kleine vakantiegangers genieten volop van de activiteiten bij de mini club.

Boek nu!
kindvriendelijke vakanties Turkije

6. Bodrum Holiday Resort

Het Bodrum Holiday Resort is een 5-sterrenhotel in Turkije. Ben je op zoek naar een all inclusive resort in Turkije? Dan is het Bodrum Holiday Resort ideaal. De kleine vakantiegangers genieten lekker van de vele glijbanen. Ook zijn er maar liefst 3 eigen zwembaden om een verfrissende duik te nemen. Na het zwemmen kunnen de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de miniclub. De miniclub is bedoeld voor kinderen van 4- 12 jaar. Ook is er genoeg te doen voor de ouders. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust in de hamam of de sauna!

kindvriendelijke vakanties Turkije

Bodrum Holiday Resort

Het Bodrum Holiday Resort scoort een volle 5 sterren. Het eten en drinken zit inbegrepen bij dit hotel. Zo proef je veel verschillende hapjes en drankjes. De kleine vakantiegangers genieten van de drie zwembaden. Ook hebben zij hun eigen mini club. Daar doen zij de leukste activiteiten.

Boek nu!

In Turkije geniet je van een ruime keuze aan kindvriendelijke hotels. Voor welk hotel je ook kiest, de prijs-kwaliteitsverhouding is onverslaanbaar! Voor een leuk bedrag geniet je in één van de mooie resorts of hotels met het hele gezin. De kindvriendelijke accommodaties zijn gericht op families en zorgen ervoor dat zowel jong als oud een top vakantie tegemoet gaan. Dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten en comfortabele kamers zijn deze top 6 kindvriendelijke hotels een geweldige keuze voor jouw vakantie naar Turkije.

Eftalia Ocean Hotel, de beste hotels

Bekijk ons gehele aanbod naar Turkije

Heb jij je ideale vakantie nog niet gevonden of wil je nog even verder kijken naar de andere prachtige kindvriendelijke hotels in Turkije? Geen zorgen, want er zijn nog veel meer geweldige vakanties! Bekijk hier al ons aanbod naar de kindvriendelijke vakanties in Turkije.

Bekijk de kindvriendelijke vakanties in Turkije