De Canarische Eilanden zijn een ideale bestemming voor de meivakantie. Met name Gran Canaria is erg in trek onder de vakantiegangers en dat is niet geheel zonder reden natuurlijk. Het eiland beschikt namelijk over meerdere prachtige stranden, maar welke zijn nou het mooist? Speciaal voor jou hebben wij de mooiste stranden op Gran Canaria op een rijtje gezet. Zo kan je lekker uitrusten tijdens jouw meivakantie!

De goudgele duinen in Maspalomas, Canarische EIlanden

Het strand van Maspalomas

Een van de bekendste stranden van Gran Canaria is het strand van Maspalomas. Dat komt vooral door de duinen die er te vinden zijn. Het gebied heeft bijna een woestijnachtige uitstraling, waardoor het net lijkt of je in de Sahara loopt. Vooral tijdens zonsondergang maak je hier de mooiste wandelingen! Loop dan gelijk even een rondje door Maspalomas zelf. Het is namelijk de oudste badplaats op Gran Canaria. Zeker een bezoekje waard dus tijdens je vakantie!

Hotels met swim-up

Lopesan Baobab Resort

Kies voor een van de meest populaire hotels van dit moment: Lopesan Baobab Resort!

Lees meer
De mooiste stranden van Gran Canaria

De baai van Mogán

Wie van kleinschalige stranden houdt zit helemaal goed bij de baai van Mogán. De baai is met zijn lengte van 200 meter niet groot, maar toch is het een fijne plek om lekker te zonnen tijdens je vakantie op Gran Canaria. De baai ligt mooi beschut aan een gezellig dorpje: Puerto de Mogán. Het dorpje staat bekend om de straatjes vol kleurrijke bloemen.  Wie de Canarische keuken wilt ontdekken, geniet hier van de lekkerste authentieke visgerechten in een van de visrestaurants. Zo proef je pas echt van de lokale cultuur!

Corona Roja

Corona Roja

Corona Roja is een ideale optie voor een goedkope vakantie naar Gran Canaria!

Lees meer
De mooiste stranden van Gran Canaria

Las Canteras: combineer stad en strand!

Vlakbij Las Palmas, de hoofdstad van het eiland, ligt Las Canteras. Tijdens je bezoek aan dit stadstrand combineer je een middagje zwemmen en zonnen met culturele bezienswaardigheden en shoppen! Dat klinkt als de ideale dag, toch? Langs de boulevard vind je talloze restaurants waar je de dag kan afronden met een lekker hapje eten. Dus plof neer op een van de gezellige terrassen en voel de romantische sfeer tijdens zonsondergang!

HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Liever met het hele gezin op vakantie naar Gran Canaria? Kies dan voor een kindvriendelijke vakantie naar HD Parque Cristóbal Gran Canaria!

Lees meer
De mooiste stranden van Gran Canaria

Anfi del Mar: een exotisch paradijs!

Helderblauw water, witte stranden en palmbomen. Deze combinatie klinkt voor veel vakantiegangers als het perfecte strand. Vaak vind je dit soort stranden alleen in hele verre landen, maar er is er ook een op Gran Canaria! Anfi del Mar is een kunstmatig aangelegd strand waar je heerlijk kan zonnen. Dankzij de prachtige uitstraling is het een ideale plek voor geweldige vakantiefoto’s. Schiet dus een vakantiekiekje op Anfi del Mar, zo vergeet je nooit meer je geweldige vakantie op dit eiland!

 

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki

Geniet van je welverdiende meivakantie bij Servatur Waikiki!

Lees meer
De mooiste stranden van Gran Canaria

Weg van de massa op Playa Güigüi

Wil jij lekker in alle rust genieten op het strand tijdens je vakantie naar Gran Canaria? Breng dan een bezoekje aan Playa Güigüi! Het strand ligt aan de voet van een ravijn, daardoor is het helaas niet makkelijk bereikbaar. Daarom kan je dit strand het beste bezoeken tijdens een adults only vakantie naar Gran Canaria. Het is een flink avontuur om het strand te bereiken, maar eenmaal aangekomen merk je al gauw dat het het waard is!

Morasol Suites

Bij Morasol Suites zit je helemaal goed voor een adults only vakantie!

Lees meer