Gran Canaria is het meest bezochte Canarische eiland onder Nederlanders. De mooie stranden, gezellige badplaatsen en het heerlijke weer het gehele jaar door maken dit een fantastische vakantiebestemming. Benieuwd naar de beste hotels op Gran Canaria? Wij hebben de top 5 voor jou op een rijtje gezet. Er zit voor elk budget een aantrekkelijke optie tussen. Of je nu gezellig met z’n tweetjes op vakantie gaat of met het hele gezin.

beste hotels Gran Canaria

1. Lopesan Baobab Resort

Wat ons betreft is het beste hotel op Gran Canaria het prachtige Lopesan Baobab Resort. Dit bijzondere 5 sterren hotel is modern ingericht in Afrikaanse stijl. In dit hotel zal je genieten van een onvergetelijke vakantie onder de Spaanse zon. Dankzij de exotische opzet van dit hotel krijg je hier meteen een tropisch gevoel. Bestel een heerlijke cocktail bij de bar en geniet van deze welverdiende vakantie. Het resort beschikt voer verschillende sportfaciliteiten zoals fitness, yoga, tennis, golf, beachvolleybal en zelfs boogschieten.  Bij dit hotel beleef je een prachtige vakantie die je niet snel zal vergeten.

beste hotels Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort

Geniet van luxe in dit prachtige resort op Gran Canaria. Bij Lopesan Boabab Resort geniet je van een tropische vakantie in een zeer goed beoordeeld hotel. De gasten waarderen hun verblijf met een 9!

Bekijk Lopesan Baobab Resort hier
beste hotels Gran Canaria

2. Lopesan Costa Meloneras Resort

Het 4-sterren Lopesan Costa Meloneras Resort is met gemak één van de beste hotels op Gran Canaria. In dit hotel vind je alles wat je mag verwachten van een luxe vakantie. De receptie staat 24/7 voor je klaar om er voor te zorgen dat alles naar wens is. Voor de sportievelingen is er een fitness, aerobics en tegen betaal is tennissen mogelijk. In de spa kan je lekker relaxen en helemaal tot rust komen. Het resort beschikt ook over meerdere zwembaden met ligbedden om van het zonnetje te genieten. Lopesan Costa Meloneras Resort ligt in het gezellige Melaneras en direct aan zee.

beste hotels Gran Canaria

Lopesan Costa Meloneras Resort

Dit prachtige 4 sterren hotel is een geweldige plek om te verblijven tijdens jouw vakantie naar Gran Canaria. Het resort is beoordeeld met maar liefst een 9.1! Hier ben je verzekerd van een top verblijf.

Bekijk Lopesan Costa Meloneras Resort hier
beste hotels Gran Canaria

3. Bull Eugenia Victoria & Spa

Het Bull Eugenia Victoria & Spa hotel ligt in het levendige Playa de Inglés, één van de gezelligste badplaatsen op Gran Canaria. Het hotel ligt op 1 kilometer van het strand. Geen zin om te lopen? Pak dan de hotelbus die je binnen een paar minuutjes bij het strand zal afzetten. Het hotel beschikt over een ruim buitenzwembad en een apart kinderbad voor de kleintjes. Ga je met het gezin op vakantie? Dan zal dit hotel goed in de smaak vallen dankzij de speeltuin en de gezellige miniclub inclusief minidisco. Ben je graag sportief bezig tijdens de vakantie? Ga dan basketballen ,mountainbiken of voetballen. Er zijn mogelijkheden genoeg bij Bull Eugenia Victoria & Spa.

beste hotels Gran Canaria

Bull Eugenia Victoria & Spa

Het mooi Bull Eugenia Victoria & Spa is een heerlijke plek om te verblijven tijdens jouw vakantie naar Gran Canaria. Geniet van het ruime aanbod aan sportfaciliteiten en kom tot rust in de spa.

Bekijk Eugenia Victoria & Spa hier
beste hotels gran canaria

4. Abora Continental by Lopesan Hotels

Het Ahora Continental by Lopesan Hotels is een prachtig hotel met een moderne inrichting. Het hotel heeft een ideale ligging vlakbij het centrum van het bruisende Playa del Inglés. Ahora Continental heeft een hele hippie en schone uitstraling dankzij de recente renovatie. Voor een verkoelende duik kunnen de gasten terecht in één van de twee buitenzwembaden. Vooral voor families met kinderen is dit een geweldig hotel. Bij de familiekamer komen verschillende extra’s zoals een speciaal familiepakket inclusief spelletjes. Dit zeer goed beoordeelde hotel is één van de leukste hotels op Gran Canaria.

beste hotels gran canaria

Abora Continental by Lopesan Hotels

Het familievriendelijke Abora Continental by Lopesan Hotels is de perfecte uitvalsbasis tijdens een vakantie naar Gran Canaria. Gasten waarderen hun verblijf met maar liefst een 8.2!

Bekijk Abora Continental by Lopesan Hotels hier
beste hotels Gran Canaria

5. Mirador Maspalomas by Dunas

Wil jij genieten van een heerlijk ontspannen all inclusive vakantie? Dan zit je helemaal goed bij Mirador Maspalomas by Dunas. Dit mooie hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne op Gran Canaria. Neem een verkoelende duik in het zwembad of pak de hotelbus richting het strand. Ook dit hotel is zeer geschikt voor een vakantie met het gezin.  Er is een piratenship in het zwembad om op te spelen en er wordt entertainment aangeboden voor de kinderen. Dankzij de sportfaciliteiten kan je fit blijven tijdens de vakantie maar je kan natuurlijk ook gewoon lekker aan het zwembad relaxen. Het blijft natuurlijk vakantie.

beste hotels Gran Canaria

Mirador Maspalomas by Dunas

Geniet van een uitgebreide all inclusive formule in dit mooie hotel. Ga sporten of neem een verkoelende duik in het zwembad. Dit hotel heeft meer dan genoeg te bieden om er een prachtige vakantie van te maken.

Bekijk Mirador Maspalomas by Dunas hier

Dit zijn volgens ons de 5 beste hotels op Gran Canaria. Wil je zelf nog even verder kijken? Bekijk dan ons gehele aanbod aan vakanties naar Gran Canaria. Dankzij het grote aanbod zit er altijd wel een accommodatie bij die precies bij jouw wensen aan zal sluiten. Ben je specifiek opzoek naar hotels in Playa del Inglés? Lees dan onze blog ‘de leukste hotels in Playa del Ingles op Gran Canaria‘.  Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen valt op Gran Canaria? Lees dan: de leukste bezienswaardigheden op Gran Canaria.

beste hotels Gran Canaria

Bekijk hier al onze vakanties naar Gran Canaria

Benieuwd naar andere accommodaties op Gran Canaria? Bekijk hier ons gehele aanbod aan vakanties naar Gran Canaria.

Bekijk hier al onze vakanties naar Gran Canaria