Het prachtige eiland Mallorca hoort bij de Spaanse Balearen, die in de Middellandse zee liggen. Mallorca is een populaire bestemming omdat er veel te doen is. Daarnaast is het weer het hele jaar door aangenaam. En dat op maar 2,5 uur vliegen! Hierdoor is Mallorca een hele geschikte bestemming voor jouw kindvriendelijke vakantie. Mallorca heeft veel te bieden op het gebied van kindvriendelijke accommodaties. Om de zoektocht naar jouw ideale hotel wat makkelijker te maken, hebben wij een top vijf van de leukste kindvriendelijke hotels op Mallorca voor je gemaakt!

playa ferrera

1. Playa Ferrera

Eén van onze populairste kindvriendelijke hotels op Mallorca is Playa Ferrera. Dit is een drie sterren hotel vlakbij het gezellige centrum van Cala d’Or. Playa Ferrera heeft een ideale ligging vlakbij het strand, dat slechts een kleine wandeling van ongeveer vijf minuten bij het hotel vandaan ligt. Dit hotel heeft meerdere zwembaden en heeft ruime appartementen voor gezelschappen tot wel 8 personen. Ideaal voor gezinnen! De kinderen vermaken zich in het kinderbad en de speeltuin, terwijl jij van de Spaanse zon geniet! Wat wil je nog meer?

kindvriendelijke hotels mallorca

Playa Ferrera

Geniet samen met je gezin van jullie droomvakantie op Mallorca bij Playa Ferrera!

Bekijk dit hotel
Marins Playa

2. Marins Playa

Marins Playa in Cala Millor is één van de bestsellers uit ons aanbod aan kindvriendelijke hotels op Mallorca. Tijdens je vakantie bij dit hotel zal je merken dat álles gericht is op het hele gezin. Er zijn meerdere zwembaden en een apart kinderbad voor de jongste gasten. Daarnaast is er een Nederlandstalig animatieteam, die allerlei activiteiten voor de kinderen organiseren. Kortom, de kinderen worden volop vermaakt terwijl jij lekker geniet. Ook fijn voor het hele gezin: Marins Playa geeft ruime appartementen!

kindvriendelijke hotels mallorca

Marins Playa

Tijdens je verblijf in Marins Playa zullen jij en je kids zich nooit vervelen!

Bekijk dit hotel
Zafiro Palace Alcudia

3. Zafiro Palace Alcudia

Zafiro Palace Alcudia is een vijf sterren hotel in Port d’Alcúdia op Mallorca. Dit luxe hotel mag zeker niet ontbreken op een lijstje met kindvriendelijke hotels op Mallorca. Hier beleef je namelijk een luxe vakantie voor het hele gezin! Het is een prachtig hotel, met allerlei leuke kinderactiviteiten. Wat dacht je van het piratenschip, de splashpool en de springkussens? Daarnaast is de ligging vlakbij het centrum en het strand perfect!

kindvriendelijke hotels mallorca

Zafiro Palace Alcudia

Ontdek het prachtige Mallorca tijdens je verblijf bij Zafiro Palace Alcudia!

Bekijk dit hotel
PRIMASOL CALA D'OR GARDENS

4. PrimaSol Cala d’Or Gardens

PrimaSol Cala d’Or Gardens is een comfortabel drie sterren hotel in Cala d’Or op Mallorca. Het hotel is gunstig gelegen, vlakbij het strand van Cala Egos. PrimaSol Cala d’Or Gardens is mooi aangelegd met in het midden een prachtig zwembad, dat wordt omgeven door tropische bloemen en planten. Voor de kleine gasten is er een speciaal splashpark, waar ze zich urenlang zullen vermaken! Daarnaast is er een animatieteam aanwezig.

kindvriendelijke hotels Mallorca

PrimaSol Cala d'Or Gardens

Geniet van een comfortabel verblijf bij PrimaSol Cala d'Or Gardens!

Bekijk dit hotel
Hipotels Bahía Grande Aparthotel

5. Hipotels Bahía Grande Aparthotel

Hipotels Bahía Grande Aparthotel is een vier sterren hotel in Cal Millor. Dit is een ideaal kindvriendelijk hotel voor het hele gezin. Er is namelijk een apart kinderzwembad en een speeltuintje, waar de jongsten gasten zich dagenlang kunnen vermaken. Daarnaast is er een animatieteam, die voor entertainment zorgt voor jong én oud. Tip: Kies voor een tweekamerappartement. Deze kamers hebben een aparte slaapkamer. Dan heb je toch een beetje privacy tijdens je vakantie naar Mallorca.

kindvriendelijke hotels mallorca

Hipotels Bahía Grande Aparthotel

Opzoek naar de ideale kindvriendelijke vakantie naar Mallorca? Neem dan een kijkje bij Bahía Grande!

Bekijk dit hotel

Hopelijk heb je na het lezen over deze kindvriendelijke hotels op Mallorca inspiratie op kunnen doen voor jouw volgende vakantie! Wil jij meer weten over kindvriendelijke vakanties? Lees dan onze blogpost Dit moet je weten voordat je je gezinsvakantie boekt of bekijk al onze kindvriendelijke vakanties naar Mallorca.