Kindvriendelijke vakantie Spanje

Aan kindvriendelijke hotels in Spanje is geen gebrek. Het is dan ook de ideale bestemming voor een kindvriendelijke vakantie met het gezin. Het ligt op slechts enkele uren vliegen van Nederland, wat fijn is voor kinderen die niet zo gek zijn op vliegen. Bekijk hier onze essentiële tips voor het vliegen met kinderen. De vriendelijke Spanjaarden en de gemoedelijke sfeer dragen bij aan een heerlijke vakantie in de Spaanse zon. Door de prachtige stranden, het lekkere eten en de vele kindvriendelijke accommodaties, wordt dit een vakantie om nooit te vergeten. Veel hotels doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische vakantie beleeft. Zo bieden veel hotels entertainment aan en bijvoorbeeld een leuke miniclub waar de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. Om het iets makkelijker te maken hebben wij een aantal fantastische kindvriendelijke hotels in Spanje op een rij gezet.

Kindvriendelijke hotels Spanje

Bull Eugenia Victoria & Spa

Bull Eugenia Victoria & Spa is een driesterrenhotel in Playa de Inglés, op het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria. Dit is de perfecte accommodatie voor een all inclusive kindvriendelijke vakantie naar Spanje. Het hotel is erg populair bij Nederlandse gezinnen, en dat snappen we wel! Jong en oud weet zich hier te vermaken. Kom tot rust aan het buitenzwembad of breng een bezoek aan het wellness centrum. Ook het strand en het centrum van Kasbah bevinden zich op loopafstand. Voor een vriendelijke prijs is alles inclusief! Van het buffet en drankjes tot aan de WiFi. Er is een miniclub voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar, zo kan je zelf even genieten in het bubbelbad.

Kindvriendelijke hotels Spanje

All inclusive kindvriendelijke hotels in Spanje!

Wil je een zorgeloze vakantie? Niet nadenken over waar je gaat eten , de kinderen genieten van een ijsje en een snack terwijl je heerlijk ontspant aan het zwembad met een cocktail. Dat is all inclusive. In Spanje zijn prachtige resorts en hotels die er alles aan doen om je vakantie onvergetelijk te maken.

Bekijk het aanbod
Kindvriendelijke hotels Spanje

Hotel Oasis Park Splash

Gelegen naast het strand en met geweldige faciliteiten, het 3-sterren Hotel Oasis Park Splash. Dit kindvriendelijke hotel in Spanje maakt je vakantie compleet. Hotel Oasis Park Splash ligt in de badplaats Calella, aan de Costa del Maresme. Hier genieten de kleintjes van het kinderbad met piratenboot, en de iets ouderen kinderen gaan van de glijbanen. Oasis Park splash heeft 3 buitenzwembaden met een groot terras en een bar service. Je kan meedoen aan de leuke wateractiviteiten zoals aquarobics en watervolleybal. Voor de mensen die lekker willen uitrusten is er een relaxed zwembad met jacuzzi.

Kindvriendelijke hotels Spanje

Hotels in Spanje met aquapark!

is jouw gezin helemaal fan van waterpret? Kies dan een accommodatie met een eigen aquapark. Zo is er elke dag waterpret gegarandeerd. Wie weet ga je zelf ook nog een keer van de glijbaan!

Bekijk het aanbod
Kindvriendelijke hotels Spanje

Het Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura

In dit 4-sterren hotel geniet jong én oud van verschillende faciliteiten. Het hotel ligt op het prachtige Spaanse eiland Fuerteventura in de omgeving van Lajares. Terwijl de kinderen zich vermaken op de waterglijbanen, geniet je van een heerlijk drankje in de zon. Het ‘Crater Park’ met een waterpark van 5.000 m² en 1.000 m² aan wellness- en zwemfaciliteiten biedt vermaak voor de hele familie. Een golfslagbad, glijbanen, een waterboom en een kikkerbad zijn te vinden in dit vulkanische wonderland! De shuttlebus brengt je naar het strand. Hier bouwen de kinderen een zandkasteel en neem je een verfrissende duik. Bekijk hier Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura.

 

kindvriendelijke hotels spanje

Goedkope kindvriendelijke vakanties in Spanje

Wil je graag voor een wat kleiner prijsje op vakantie naar Spanje met je gezin? Bekijk dan ons goedkopere aanbod. Dit zijn nog steeds prachtige accomodaties en hier beleef je gegarandeerd een fantastische vakantie.

Bekijk het aanbod
kindvriendelijke-hotels-spanje

HYB Eurocalas

Het 4-sterren hotel Hyb Eurocalas is een bestseller! Het ligt in de prachtige omgeving van Callas, Mallorca. We snappen wel dat dit hotel een bestseller is. Dit kindvriendelijke apart-hotel ligt namelijk op 10 minuutjes lopen van het strand. Maar met de fantastische zwembaden en een waterpark voor de kinderen, is het maar de vraag of je het strand bereikt. Het hotel heeft ook een kids club, prachtige tuinen en een zon gedeelte. Dit hotel heeft alles voor een fantastische vakantie met het hele gezin!

 

kindvriendelijke-hotels-spanje

kindvriendelijke Spaanse winterzon vakantie

Ben je op zoek naar een zonnige kindvriendelijke vakantie in de winter of herfst? Wij raden aan om de Canarische eilanden te bezoeken. Het is hier namelijk het gehele jaar door een aangename temperatuur.

Bekijk het aanbod