De mooiste adult only hotels

Dit jaar is het tijd voor een vakantie met z’n tweetjes. Jullie zijn dus opzoek naar een romantische vakantie! Dat is vaak lastiger dan het lijkt. Jullie willen natuurlijk dat alles perfect tijdens zo’n vakantie en zoeken daarom naar het echte totaalplaatje. Ik ben voor je op zoek gegaan naar de 10 mooiste adults only hotels, die je hieronder terug kunt vinden.

mooiste adults only hotels

1. Enorme Lifestyle Beach Resort

Het Enorme Lifestyle Beach Resort is een adults only hotel gelegen op het prachtige Kreta. Dit hotel is nog maar net nieuw en heeft ontzettend luxe en moderne kamers waar jullie in verblijven. De beste kamers zijn natuurlijk de kamers met swim-up. Tijdens een vakantie in dit hotel kun je echt ontspannen: in het zwembad met ingebouwde ligbedden, aan het zwembad op de heerlijke ligstoelen of op het strand op één van de strandbedden. Lees ook: top 10 hotels met swim-up.

mooiste adults only hotels

Enorme Lifestyle Beach Resort op Kreta

Het Enorme Lifestyle Beach Resort is een op en top romantische bestemming. Het hotel ligt direct aan het strand en is van alle gemakken voorzien. De inrichting is zeer modern en heeft een frisse uitstraling.

Bekijk Enorme Lifestyle Beach Resort op Kreta
mooiste adults only hotels

2. Iberostar Grand Paraíso

Iberostar Grand Paraíso ligt in Playa del Carmen in Mexico en biedt échte luxe. Zo kunnen jullie heerlijk ontspannen in het wellnesscenter Spa Sensations wat zich op het resort bevindt. Jullie zijn natuurlijk hartstikke sportief en avontuurlijk en daarom maken jullie graag gebruik  van de gratis introductieduik in het zwembad! En wie weet halen jullie wel je duikbrevet en verkennen jullie de prachtige onderwaterwereld van Mexico. Dit is één van de meeste mooiste adults only hotels.

mooiste adults only hotels

Iberostar Grand Paraíso in Mexico

Dit prachtige 5-sterren hotel is dé bestemmingen voor stellen. Dit is één van de meeste luxe all inclusive resorts in Mexico. Het hotel is fantastisch beoordeeld, gasten waarderen hun verblijf met maar liefst een 9.9!

Bekijk Iberostar Grand Paraíso in Mexico
mooiste adults only hotels

3. Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Dit hotel is voor koppels die op zoek zijn naar romantiek tijdens hun vakantie. Tijdens een vakantie naar het eiland Cyprus verblijf je in het hotel Constantinou Bros Asimina Suites Hotel. Het adults only hotel ligt direct aan het strand, waar jullie heerlijk kunnen genieten van de zee of een strandwandeling kunnen maken tijdens de zonsondergang. Voor een echte romantische vakantie met z’n 2 boek je de kamer met privézwembad, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van elkaar.

mooiste adults only hotels

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel op Cyprus

Dit romantische hotel is een perfecte keuze voor stellen. Je geniet hier van luxe, comfort en natuurlijk van elkaar. Begin de dag goed met een champagne ontbijt en geniet van de romantiek. Dit hotel is zeer goed beoordeeld, namelijk met een 9.9!

Bekijk Constantinou Bros Asimina Suites Hotel op Cyprus
mooiste adults only hotels

4. Casa Cook Rhodes

Het Casa Cook Rhodes is nog maar net nieuw – het werd namelijk gebouwd in 2014 op het Griekse eiland Rhodos. Het heeft een ontzettend moderne en fijne inrichting. De kamers zijn huiselijk en knus ingericht en laten je echt thuis voelen. Gelegen in een rustige omgeving omringd door bergen, gaan jullie ultiem genieten. Het hotel biedt ook nog eens leuke excursies aan (tegen betaling) zoals een boottocht. Dit hotel is één van de mooiste en hipste adults only hotels in Griekenland.

mooiste adults only hotels

Casa Cook Rhodes

Het Casa Cook Rhodes is een prachtig adults-only hotel waar je een romantische vakantie tegemoet gaat. Dit hotel is hip ingerecht en een ideale keuze voor stellen. Ook biedt het hotel yoga lessen aan, heerlijk eten en er speelt af en toe een DJ.

Bekijk Casa Rhodes op Rhodos
mooiste adults only hotels

5. H10 Gran Tinerfe

Jullie zijn helemaal gek op het strand en vinden het leuk om een eiland te verkennen. Dan is H10 Gran Tinerfe echt iets voor jullie! Het hotel ligt namelijk direct aan het strand en Tenerife is een ontzettend leuk eiland om met de auto te verkennen. Er zijn maar liefst 3 zwembaden en het is mogelijk om een vakantie naar dit hotel te boeken op basis van all inclusive, zodat je nergens aan hoeft te denken.

mooiste adults only hotels

H10 Gran Tinerfe op Tenerife

Bij H10 Gran Tinerfe word je hartelijk ontvangen met een glas Cava en als die op is kan de vakantie beginnen. Dit hotel heeft een moderne inrichting en ligt direct aan het strand. Je kan samen lekker relaxen op de grote ligbedden met een drankje erbij. Een vakantie om van te genieten.

Bekijk H10 Gran Tinerfe op Tenerife
mooiste adults only hotels

6. Iberostar Grand Bávaro

Zijn jullie al wel eens in de Dominicaanse Republiek geweest? Ik kan dit je namelijk zeker aanraden! Het is namelijk de perfecte bestemming voor een romantische vakantie voor 2. Iberostar Grand Bávaro heeft het allemaal. Samen genieten jullie van de tropische zon onder de hoge palmbomen. In de avond kijken jullie samen naar de zonsondergang op het strand. Jullie hoeven nergens aan de denken: je verblijf namelijk op basis van ultra all inclusive.

mooiste adults only hotels

Iberostar Grand Bávaro op de Dominicaanse Republiek

In luxe relaxen op een exotische bestemmingen? Dan is Iberostar Gran Bávaro een perfecte keuze. Dit prachtige 5 sterren hotel is één en al luxe en comfort. Bij dit zeer goed beoordeelde hotel wordt je helemaal in de watten gelegd.

Bekijk Iberostar Gran Bávaro op de Dominicaanse Republiek
Mooiste adults only hotels

7. Palladium Hotel Palmyra

Jullie als koppel houden van wat romantiek tijdens jullie vakantie, maar ook zeker van wat actie! Ga dan eens naar Palladium Hotel Palmyra op Ibiza. Geniet van elkaar tijdens een verblijf in dit kleinschalige hotel. Vanuit het hotel zijn jullie overal in een mum van tijd: het ligt direct aan het strand en de boulevard van San Antoni de Portmany.

Mooiste adults only hotels

Palladium Hotel Palmyra op Ibiza

Dit prachtige adults only hotel ligt op een prachtige locatie slechts enkele meters van het strand en aan de gezellige bouelvard van San Antonio. Bij de bar geniet je van een heerlijke cocktail terwijl je uitkijkt op de mooie zonsondergang, veel romantischer wordt het niet.

Bekijk hier Palladium Hotel Palmrya op Ibiza
mooiste adults only hotels

8. Sunprime Numa Beach

Tijdens een verblijf in Sunprime Numa Beach aan de Turkse Rivièra geniet je van een echte zonvakantie. Het hotel ligt direct aan het strand en heeft een heerlijk zwembad waar je op één van de ligbedden je kleurtje bijwerkt. Voor een mooi romantisch uitzicht ga je naar het wellnesscenter op de bovenste verdieping van het hotel, met een dakterras waar een zwembad op te vinden is. Sunprime Numa Beach is één van de mooiste en ook betaalbaarste adults only hotels op de lijst.  Tip: met een huurauto verken je de omgeving van het hotel zoals Alanya gemakkelijk!

mooiste adults only hotels

Sunprime Numa Beach in Turkije

Het Suprime Numa Beach hotel ligt direct aan het strand langs de mooie Turkse kust. Je hebt toegang tot verschillende faciliteiten zoals de fitness en het welnesscentrum, zo blijf je fit tijdens de vakantie. En in de avond geniet je van een romantisch diner met uitzicht op zee.

Bekijk Sunprime Numa Beach in Turkije
mooiste adults only hotels

9. Les Jardins de la Koutoubia

Jullie houden van luxe, maar willen niet vast zitten in het hotel. Jullie houden dan ook van een mooie en levendige omgeving. Dan zitten jullie helemaal goed bij Les Jardins de la Koutoubia. Dit 5-sterrenhotel ligt in de oude medina van Marrakech. Tijdens een luxe verblijf in dit hotel komen jullie heerlijk tot rust en genieten jullie van de Arabische sferen. Ook gaan jullie samen de prachtige stad Marrakech verkennen; zo ligt het Djemaa el Fna plein op loopafstand!

mooiste adults only hotels

Les Jardins de la Koutoubia in Marokko

Het magische Marrakech is een minder voor de hand liggende romantische bestemming maar het ontbreekt abolsuut niet aan romantiek in deze stad. Dit hotel is helemaal geschikt voor stellen dankzij het sprookjesacthige karakter en de oase van rust.

Bekijk Les Jardins de la Koutabia in Marokko
mooiste adults only hotels

10. Park Hyatt Dubai

Voor een luxe adults only hotel ga je naar het Park Hyatt Dubai. Dit is één van de mooiste adults only hotels waar je ook heel lekker gastronomisch kan genieten bij één van de vier restaurants. Dit mooie 5-sterren hotel ligt direct aan het water en kijkt uit over de skyline van Dubai. Het modern ingerichte hotel heeft verschillende faciliteiten zoals een wellness waar je heerlijk kan relaxen na een dagje in de stad. Het hotel ligt in de buurt van het centrum en van het strand, zo kan je een stedentrip met strandvakantie combineren. Kies voor

mooiste adults only hotels

Park Hyatt Dubai 

Ga jij voor een luxe vakantie naar Dubai? Bekijk dit prachtige aduts only hotel, gelegen aan het water. Met uitzicht op de skyline van Dubai, geniet jij van een lekker hapje en drankje. Hier kan je samen echt lekker ontspannen en genieten.

Bekijk Hyatt Dubai in Dubai
mooiste adults only hotels

Boek hier jouw adults only vakantie

We hebben een grote selectie aan adults only hotels. Perfect voor een romantische vakantie met z'n twee. Deze hotels stralen romantiek uit en zijn de ideale keuze voor koppels die even tijd voor elkaar willen.

Bekijk onze adults only vakanties