Ontdek de beste all inclusive hotels in Europa

Je bent er eindelijk helemaal uit. Dit jaar laat je jezelf flink in de watten leggen tijdens een welverdiende all inclusive vakantie! Heerlijk aan de rand van het zwembad genieten van de zon, zonder je zorgen te maken over drankjes en het eten. Dat klinkt toch heerlijk? Maar wat zijn de beste all inclusive resorts om te verblijven? Er zijn veel verschillende all inclusive hotels in Europa, wat de keuze moeilijk maakt. Gelukkig hebben wij de beste all inclusive hotels in Europa alvast voor je op een rij gezet. Lees snel verder om de beste all inclusive hotels in Europa te ontdekken!

Serita Beach Hotel

1. Serita Beach Hotel – Griekenland

Het Serita Beach Hotel op Kreta is één van de populairste hotels op Kreta. Dit vijfsterrenhotel is ideaal voor een gezinsvakantie, maar ook voor stellen. Er is een ruim zwembad en mooie bungalows. Daarnaast kan je optimaal van de Griekse zon genieten op het privéstrand van het Serita Beach Hotel! Tel daar uitgebreide all inclusive verzorging bij op en het is duidelijk waarom dit hotel bij de beste all inclusive hotels in Europa hoort! En dat allemaal voor een hele vriendelijke prijs…

Beste all inclusive hotels in Europa: Serita Beach Hotel

Serita Beach Hotel

Het Serita Beach Hotel wordt met een 9,9 beoordeeld op Zoover, met zelfs een 9,9 voor de service!

Bekijk dit hotel
Louis Paphos Breeze

2. Louis Paphos Breeze – Cyprus

Bij het Louis Paphos Breeze op het eiland Cyprus ervaar je pas echt wat ware luxe is. Er zijn twee mooie zwembaden, waar je verkoeling zoekt op de warme dagen. Daarnaast is er een wellness centrum en uitgebreide all inclusive verzorging. Zo kom jij volop tot rust tijdens je all inclusive vakantie naar Cyprus. Louis Paphos Breeze heeft allerlei faciliteiten voor jong en oud. Het is geschikt voor gezinnen, maar ook voor stellen. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor jouw droomvakantie!

Beste all inclusive hotels in Europa: Louis Paphos Breeze

Louis Paphos Breeze

Vakantiegangers beoordelen dit hotel met een 9,9 op Zoover, met zelfs een 10 voor het zwembad!

Bekijk dit hotel
Maxx Royal Kemer Resort

3. Maxx Royal Kemer Resort – Turkije

Turkije staat bekend als hét land van de beste all inclusive hotels in Europa. Het vijfsterren Maxx Royal Kemer Resort heeft een unieke ligging aan de voet van het Taurusgebergte, omgeven door pijnbomen. Naast het hotel liggen twee baaien, die beiden schitterend zijn. Ook is er een indrukwekkend zwembad. Er is zelfs de mogelijkheid om een kamer met swim-up te boeken! Kindvriendelijkheid en ligging scoren een 10, waarmee het Maxx Royal Kemer Resort ook voor gezinnen de beste keuze is!

Beste all inclusive hotel Europa - Maxx Royal Kemer Resort

Maxx Royal Kemer Resort

Dit hotel heeft zelfs een 10 ontvangen op Zoover van andere vakantiegangers!

Bekijk dit hotel
Iberostar Playa de Muro Village

4. Iberostar Playa de Muro Village – Spanje

Het beste all inclusive hotel op Mallorca? Dat is zonder twijfel Hotel Iberostar Playa de Muro Village. Dit prachtige hotel ligt direct aan het langgerekte, prachtige strand van Mallorca. Vanaf het moderne terras bij het zwembad loop je naar zee. En heb je die schitterende zwembaden al gezien? De natuurlijke omgeving is indrukwekkend, omdat het hotel wordt omgeven door pijnboombossen. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen voor jong én oud, wat het ook tot de ideale keuze maakt voor gezinnen!

Beste all inclusive hotels in Europa: Iberostar Selection Playa de Muro Village

Iberostar Playa de Muro Village

Dit prachtige hotel wordt beoordeeld met een 9,7 op Zoover!

Bekijk dit hotel

Kortom, er is meer dan genoeg keuze voor jouw volgende vakantie! Hierboven deelde we onze top 4 van beste all inclusive hotels in Europa, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Eigenlijk zijn er op iedere bestemming wel all inclusive hotels te vinden. Kijk niet alleen naar de sterren van het hotel, maar lees ook veel reviews. Zo ontdek je welke all inclusive hotels in Europa andere vakantiegangers het beste vonden!

luxe vakantie

Op all inclusive vakantie?

Of je nou binnen of buiten Europa op vakantie wil, het kan nooit kwaad om meer inspiratie op te doen.

Bekijk al onze all inclusive vakanties