Op vakantie wil je simpelweg gewoon genieten, heerlijk aan de rand van het zwembad liggen en je geen zorgen maken over drankjes en het eten. Daarom kies jij voor een all inclusive vakantie! Je weet dat je naar Spanje wil, het enige wat je nog moet doen is je hotel uitkiezen. Om je daarmee te helpen, hebben we onze 5 beste all inclusive hotels in Spanje voor je op een rij gezet. Zo heb jij volop inspiratie voor jouw volgende vakantie!

Hotel Relexia Lanzasur Club in Spanje

1. Relaxia Lanzasur Club, Lanzarote

Relaxia Lanzasur Club op het fantastische Lanzarote is één van de meest geliefde hotels op het hotel. Het hotel wordt niet voor niets door jullie beoordeeld met een dikke 8! Het hotel is direct gelegen aan het strand. Tussen de maaltijden door wissel je het zwembad dus snel af met het strand. Het hotel behoort dus zeker op nummer 1 van de beste all inclusive hotels in Spanje.

Beste all inclusive hotel in Spanje

2. Best Tenerife, Tenerife

Best Tenerife is ontzettend populair bij de Nederlandse vakantiegangers en we begrijpen wel waarom! Het hotel ligt enorm centraal waardoor je eenvoudig het gezellige centurm van Playa de Las Americas verkent. Daarnaast staat Best Tenerife bekend om de gezellige sfeer. Rond het zwembad voel je dat je écht op vakantie bent: om je heen staan de mooiste subtropische planten en bomen. Geniet van de Spaanse zon met de hele familie!

Hotel Oasis in Spanje

3. Hotel Oasis Park, Callela

Het gezellige Oasis Park in Callela is geliefd onder vele vakantiegangers en één van onze meest geboekte hotels in de Spaanse stad. Het is een fijn hotel met een geweldig zwembad, glijbanen voor zelfs de allerkleinsten en een heerlijk buffet. Alle kamers zijn modern ingericht en stralen luxe uit. En dat tegen een extreem lage prijs, zelfs in het hoogseizoen. Perfect voor jouw goedkope all inclusive vakantie naar Spanje!

Hotel PrimaSol in Spanje

4. Hotel PrimaSol Cala d’Or Gardens, Mallorca

Hotel Primasol Cala d’Or Gardens is een super all inclusive hotel. Het buffet is gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Het hotel ligt vlak bij het Cala Egos strand waar je je dagen vult met watersportactiviteiten. Liefhebber van het zwembad? Geen zorgen! In het midden van het complex vind je een enorm zwembad waar het net lijkt alsof je in de tropen bent.

Beste all inclusive hotel in Spanje

5. H10 Conquistador, Tenerife

Het H10 Conquistador hotel is één van de meest geliefde hotels op Tenerife. Niet gek dat het daarom ook één van onze best beoordeelde hotels is! Het hotel heeft een ideale ligging want je kan je onder laten dompelen in de hectiek van Playa de las Americas of juist totaal de rust opzoeken door een wandeling over de boulevard te maken. Dezelfde levendige sfeer vind je in H10 Conquistador!

Dé vakantie checklist

Dé vakantie paklijst

Heb je een heerlijke all inclusive vakantie in Spanje gevonden? Dan is het aftellen en inpakken! Bekijk deze super handige inpaklijst en zo vergeet je niets mee te nemen.

Lees ook!