Wil jij binnenkort een verre reis maken? Misschien is een vakantie naar Noord Afrika dan wat voor jou. In het Noorden van Afrika vind je veel bijzondere landen, die heel anders zijn dan Europese bestemmingen. Een bijzonder avontuur dus! Wat dacht je bijvoorbeeld van Marokko? Of Tunesië? Voor wie opzoek is naar luxe, zijn er allerlei all inclusive accommodaties in Noord Afrika. Zo ben je in een bijzonder land, maar ben je wel van alle gemakken voorzien! Wij hebben alvast wat goede all inclusive hotels in Noord Afrika voor je op een rijtje gezet.

De leukste hotels in Egypte: Titanic Palace

1. Titanic Palace in Egypte

Titanic Palace is een vijf sterren hotel in Hurghada in Egypte. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er een spa, verschillende zwembaden, waterglijbanen en sportfaciliteiten zoals tennis en bowling. De kinderen racen van de glijbanen, terwijl jij ontspant aan het zwembad met een goed boek. Heerlijk toch! Het hotel ligt aan een privéstrandje, waardoor je zó met je voeten in het zand staat. Ideaal, want dit gebied staat bekend om de mooie onderwaterwereld. Misschien kan je tijdens jouw all inclusive vakantie wel duiken! Dit luxe hotel met all inclusive verzorging heeft verschillende restaurants om culinair te genieten!

Titanic Palace 2

Titanic Palace

Dit hotel scoort een 8.8 op Zoover, met zelfs een 9.1 voor het zwembad!

Bekijk dit hotel
Hilton Marsa Alam Nubian Resort

2. Hilton Marsa Alam Nubian Resort in Egypte

Hilton Marsa Alam Nubian Resort is een vijf sterren resort in Marsa Alam in Egypte. De foto’s laten zien waarom dit hotel thuis hoort op een lijst met all inclusive hotels in Noord Afrika. Het hotel heeft een luxe uitstraling dankzij de modern Oriëntaalse bouwstijl. Daarnaast kan je veel doen tijdens je vakantie. De omgeving is perfect voor duikers en snorkelliefhebbers. Ook zijn er vier zwembaden en heeft het hotel een privézwembad. Wanneer je all inclusive bij dit hotel verblijft, geniet je van heerlijke all inclusive maaltijden in het buffetrestaurant. Daarnaast zijn er drie a la carte restaurants en meerdere bars!

all inclusive noord afrika

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Dit hotel scoort een 9.1 op Zoover, met zelfs een 9.3 voor de kamers!

Bekijk dit hotel
Be Live Collection Marrakech Adults Only

3. Be Live Collection Marrakech Adults Only in Marokko

Wauw! Het is duidelijk waarom Be Live Collection Marrakech Adults Only in Marokko tot de beste all inclusive hotels in Noord Afrika behoort! Het is een gloednieuw vijf sterren hotel, alleen toegankelijk voor volwassenen. Daardoor kan jij helemaal tot rust komen! Heerlijk een dagje ontspannen aan het zwembad… Of ga jij liever het culturele en historische centrum van Marrakech verkennen? Wie opzoek is naar echte luxe boekt een suite bij Be Live Collection Marrakech Adults Only. Deze suites zijn wel 80 m2 groot! Laat de vakantie maar beginnen.

all inclusive noord afrika

Be Live Collection Marrakech Adults Only

Dit hotel scoort een 8.5 op Zoover, met zelfs een 9 voor de kamers!

Bekijk dit hotel
Royal Atlas & Spa

4. Royal Atlas in Marokko

Tijdens jouw vakantie bij het luxe Royal Atlas in Marokko leer je pas wat echt genieten is! Dit all inclusive vijf sterren hotel heeft de perfecte ligging. Het ligt namelijk aan het strand. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je loopt met je voeten in het zand! Daarnaast zit je ook vlakbij het centrum van Agadir. Het hotel zelf is prachtig. De kamers zijn comfortabel en hebben een luxe uitstraling. Wil jij helemaal tot rust komen tijdens je vakantie naar Marokko? Breng dan een bezoekje aan de spa!

all inclusive Noord Afrika

Royal Atlas & Spa

Dit vijf sterren hotel scoort een 7.8 op Zoover, met zelfs een 9.1 voor de ligging!

Bekijk dit hotel
all inclusive noord afrika

5. Marhaba Salem in Tunesië

Wist jij dat ‘Marhaba’ het Arabische woord is voor welkom? Het is duidelijk waarom dit hotel in Tunesië zo is genoemd! Het vriendelijke personeel, dat bekend staat om de gast vrijheid, laat je je helemaal thuis voelen. Daarnaast heeft Marhaba Salem een perfecte locatie, recht aan het mooie zandstrand van Sousse. Deze ligging zorgt ervoor dat Marhaba Salem tot de populairste all inclusive hotels in Noord Afrika behoort. Je kan heerlijk ontspannen op het strand, maar ook het zwembad mag je niet overslaan! Er zijn namelijk meerdere glijbanen.

marhaba salem

Marhaba Salem

Dit hotel scoort een 7.8 op Zoover, met zelfs een 8.2 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk dit hotel
all inclusive noord afrika

6. Iberostar Royal El Mansour in Tunesië

De foto’s spreken voor zich: dit hotel is niet voor niets één van onze populairste all inclusive hotels in Tunesië. Het ademt een en al luxe uit. Iberostar Royal El Mansour heeft meerdere mooie zwembaden, maar ligt ook recht aan het strand. Daarnaast is er een wellnesscentrum, waar je terecht kan voor allerlei ontspannende behandelingen. Kortom, bij Iberostar Royal El Mansour vind je alle ingrediënten voor de perfecte vakantie naar Noord Afrika!

Iberostar Royal El Mansour

Iberostar Royal El Mansour

Dit hotel scoort een 9.3 op Zoover, met zelfs een 9.8 voor het zwembad!

Bekijk dit hotel

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel volop inspiratie opgedaan voor jouw all inclusive vakantie naar Noord Afrika. Weet je nog niet zeker voor welk hotel je gaat? Bekijk hier al onze all inclusive vakanties naar Noord Afrika. Weet je nog niet voor welke bestemming je moet kiezen? Bij Vakanties.nl bieden we vakanties aan naar allerlei soorten bestemmingen! Lees ook eens over de Beste all inclusive hotels in Europa!

All inclusive Noord-Afrika

Op vakantie naar Noord Afrika

Ben jij al klaar om jouw vakantie naar Noord Afrika te boeken? Laat het avontuur maar beginnen!

Bekijk al onze vakanties naar Noord Afrika