Turkije is één van de populairste vakantiebestemmingen. Wij begrijpen wel waarom. De mooie stranden en de zeer betaalbare hotels maken Turkije tot een heerlijke bestemming. Voor niet al te veel geld kan jij in Turkije zelfs genieten van een ulta all inclusive vakantie. Dit is de meest complete vakantie die je kunt boeken. Geniet van een heerlijke exotische cocktail of ga voor een massage. Op de kosten hoef je in ieder geval niet te letten want alles zit al bij de prijs van de vakantie inbegrepen.

 

Wat is ultra all inclusive?

Je hebt waarschijnlijk al wel eerder te term all inclusive gehoord. Tijdens een all inclusive vakantie geniet je van onbeperkt eten en drinken. Bij verblijf op basis van all inclusive zitten het ontbijt, lunch en diner bij het verblijf inbegrepen. Vaak zijn lokale (alcoholische) dranken inbebegrepen bij all inclusive maar niet de geïmporteerde dranken. Bij verblijf op basis van de ultra all inclusive formule zitten vaak deze geïmporteerde dranken wel inbegrepen. Ultra all inclusive is de meest complete vakantie die er te boeken valt. Alles is namelijk bij jouw vakantie inbegrepen. Een ultra all inclusive vakantie biedt net wat extra’s dan de meeste all inclusive vakanties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse vruchtensappen of het gebruik van faciliteiten in het wellness centrum.

Tijdens een ultra all inclusive vakantie ben je écht van alle gemakken voorzien. Heb je trek tussen de lunch en het diner? Geen probleem er staan meestal de hele dag door snacks voor de gasten klaar. Of misschien heb je wel zin in een heerlijke cocktail? Ook dit zit nagenoeg altijd inbegrepen bij de ultra all inclusive formule. Wat er precies bij een ultra all inclusive vakantie zit inbegrepen verschilt nogal per land en per hotel. Gelukkig staat Turkije bekend om de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van de all inclusive hotels. Zo geniet jij van veel luxe tijdens een goedkope ultra all inclusive vakantie naar Turkije. Benieuwd naar de beste ultra all inclusive hotels in Turkije? Wij hebben de top 4 voor jou op een rijtje gezet.

ultra all inclusive turkije

1. Pine Bay Holiday Resort

Zoek je een goedkope ultra all inclusive vakantie met een luxeus gevoel? Dan zit je helemaal goed bij het prachtige Pine Bay Holiday Resort. Dit zeer goed beoordeeld 5-sterren hotel is van alle gemakken voorzien. De ligging aan een rustige baai net buiten het bruisendeKusadasi, maakt dit hotel nog aantrekkelijker. De ultra all inclusive formule zorgt voor een hele complete vakantie ervaring waarbij je vanaf 7:00 uur in de ochtend tot 00:00 in de avond kan genieten van lekker eten en drinken. Heb je zin in afwisseling? Da kan je 1x per verblijf gratis dineren in het Italiaanse, Chinese of visrestaurant. Dit hotel is ook een echte aanrader voor een vakantie met het gezin dankzij het gave aquapark. Dit kindvriendelijke ultra all inclusive hotel blinkt uit door de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Betaalbare luxe, daar draait het om bij Pine Bay Holiday Resort.

ultra all inclusive turkije

Pine Bay Holiday Resort

Onbeperkt genieten tijdens een ultra all inclusive vakantie naar Pine Bay Holiday Resort in Kusadasi. Dit 5-sterrenhotel is een geweldige keuze voor elk reisgezelschap.

Bekijk Pine Bay Holiday Resort hier
ultra all inclusive turkije

2. Turquoise hotel

Het Turqoise hotel aan de Turkse Rivièra is ook een uitstekend hotel met een scherp geprijsde ultra all inclusive formule.  Dankzij de bosrijke omgeving direct aan het strand kom je helemaal tot rust in dit mooie 5-sterren resort. Dit hotel is een geweldige keuze voor een ultra all inclusive vakantie in de omgeving van Side. Dankzij het grote aanbod aan faciliteiten hoef je je geen moment te vervelen. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de ontspannende sauna of toch liever actief aan de slag in de fitness. De hele dag door ben je voorzien van lekker eten en drinken en kan je bij maar liefst 6 bars terecht voor een drankje. Daarbij is er de keuze uit 5 à la carte restaurant waaronder een steakhouse. In het Turqoise hotel word je helemaal in de watten gelegd.

ultra all inclusive turkije

Turqoise Hotel

Gasten beoordelen hun verblijf met maar liefst een 9.2! Dat zegt meer dan genoeg over een ultra all inclusive vakantie naar het Turqoise hotel.

Bekijk Turqoise hotel hier
ultra all inclusive turkije

3. Voyage Torba Hotel

Wil je genieten in luxe? Dan is het Voyage Torba Hotel de ideale keuze voro jou. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien. De zeer uitgebreide ultra all inclusive formule zorgt voor een mega ontspannen verblijf waarbij je geniet als een koning(in). Je hebt de ekuze uit maar liefst 8 verschillende restaurants! De kinderen zijn niet weg te krijgen uit het toffe aquapark en de aller kleintjes vermaking zich in het grote kinderparadijs. Maar ook zonder kinderen is dit hotel een geschikt keuze. De verschillende sportfaciliteiten en de luxe ultra all inclusive formule maakt het Voyage Torba Hotel een heerlijk vakantiebestemming.  Daarbij zorgt de ligging net buiten het gezellige Bodrum voor een ontspannen sfeer.

ultra all inclusive turkije

Voyage Torba Hotel

Geniet van een welverdiende vakantie ultra all inclusive vakantie naar Turkije in het Voyage Torba Hotel. In dit luxe resort kom je niets tekort.

Bekijk Voyage Torba Hotel hier
ultra all inclusive turkije

4. Royal Seginus

Het moderne hotel Royal Seginus is geopenend in 2017. Dit nieuwe hotel beschikt over alle benodigde voorzieningen en nog veel meer! Zowel jong als oud zullen hier een prachtige vakantie beleven. Er valt zoveel te doen in dit hotel, zo worden er verschillende sporten aangeboden zoals tennis en beachvolleybal. Naast de vele activiteiten geniet je ook van een ruim aanbod aan lekker eten en drinken. Er zijn maar liefst 8 verschillende bars en ook hoop verschillende à la carte restaurants waar je geniet van onder andere Japans en Mexicaans. Dit uitgebreide hotel is een heerlijke plek om te genieten van de Turkse zon. Tijdens een ultra all inclusive vakantie naar Turkije draait het om onbeperkt genieten.

ultra all inclusive turkije

Royal Seginus

Het nieuwe Royal Seginus is een uitgebreid ultra all inclusive hotel waar elk reisgezelschap van alle gemakken voorzien is. Zowel jong als oud genieten van een heerlijk verblijf.

Bekijk Royal Seginus hier
Ultra all inclusive turkije

Bekijk al onze all inclusive vakanties naar Turkije

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan verder bij ons hele aanbod aan all inclusive vakanties naar Turkije. Met een last minute all inclusive vakantie kan jij volgende week al onbeperkt genieten onder de Turkse zon.

Bekijk alle all inclusive vakanties naar Turkije hier