5 tips voor het plannen van je zomervakantie in 2024

Dit jaar wil je graag op vakantie in de zomer, dát weet je zeker! Maar naar welk land? Hoeveel dagen? En hoeveel geld wil je uitgeven aan je zomervakantie? Het kiezen van de juiste vakantie is soms best lastig займ безработным без отказа на карту. Dat vinden we zelf ook. Daarom hebben we voor jou 5 handige tips die je helpen met het maken van een keuze voor jouw zomervakantie in 2024!

Bepaal het doel van je vakantie

Het is misschien een open deur, maar toch beginnen we de tips voor de zomervakantie met het bepalen van het doel. Het is heel belangrijk om van te voren goed te weten wat je wil gaan doen op vakantie. Wil je graag je hele vakantie bij het zwembad in de zon liggen? Of ga je er liever op uit om zoveel mogelijk van de cultuur mee te krijgen? Als je weet wat je gaat doen op jouw vakantie, dan is het makkelijker om je bestemming te kiezen.

Kies de perfecte bestemming

Het kiezen van de juiste bestemming mag niet ontbreken tussen de tips voor de zomervakantie. Wellicht staat Kroatië al jarenlang op je bucketlist. Gewoon gaan! Boek die vakantie naar het land dat je zo graag wilt zien. Heb je geen bestemming op je bucketlist? Geen zorgen! Dan bepaalt het doel van je vakantie de bestemming. Urenlang zonnebaden aan de rand van een heerlijk zwembad doe je het best in Turkije of Spanje. Veel cultuur en natuur vind je in Italië en Kroatië. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Daarvoor ga je naar één van de vele mooie eilanden van Griekenland!

Eftalia Ocean - tips zomervakantie

Eftalia Ocean in de Turkse Rivièra

Deze zomervakantie naar de Turkse Rivièra? Vijf sterren hotel Eftalia Ocean is één van de meest populaire keuzes. Je beleeft er volop waterplezier door het zwembad en het waterpark bij Eftalia Island. Ook is er een uitgebreide all inclusive formule. Wat wil je nog meer?

Bekijk hotel

Bepaal het aantal dagen

Wil je graag heel lang op vakantie? Of is een week genoeg? Kies van te voren het aantal dagen dat je wil gaan. Houd er wel rekening mee dat je op 2 dagen aan het reizen bent. Op de eerste dag van je vakantie vlieg je naar je bestemming en op de laatste dag weer terug. Bij een vakantie van 8 dagen heb je dus 6 volle dagen op je bestemming.

Leg je budget vast

Weet wat je van te voren aan de vakantie wil uitgeven. Bepaal wat je gaat uitgeven aan de boeking zelf en wat je op vakantie kan spenderen. Zo houd je het overzicht op je budget. Tip van ons: vul aan de linkerkant je totaalbudget in en klik rechts bovenin op “Selecteren op prijs, aflopend”. Op deze manier krijg je de beste vakanties die precies binnen jouw budget passen!

Jungle Aqua Park

Jungle Aqua Park

Wil je deze zomervakantie naar Egypte? Ga dan naar Jungle Aqua Park. Dit is een ruim resort met mooie bungalows. Je beleeft volop waterplezier dankzij alle zwembaden en glijbanen!

Bekijk hotel

All-inclusive of zelf op pad?

De laatste, maar zeker niet de minste tip voor de zomervakantie gaat over het verzorgingsniveau. Wil je niet steeds je portemonnee erbij pakken als je wat drinken gaat halen? Dan is all-inclusive perfect voor jou. Op die manier eet en drink je de hele vakantie door zonder dat je je zorgen maakt over de kosten. Eet je liever buiten de deur? Dan is logies (met of zonder ontbijt) de ideale keuze voor jou. Je betaalt dan niet vooraf voor eten en drinken in je accommodatie waar je toch geen gebruik van maakt!

tips zomervakantie 2020

Bekijk al onze zomervakanties voor 2024

Nog even verder zoeken naar jouw ideale zomervakantie in 2024? Bekijk onze selectie van droombestemmingen en top accommodaties.

Boek voordelig jouw zomervakantie van 2024