5 tips voor het plannen van je zomervakantie in 2020!

Dit jaar wil je graag op vakantie in de zomer, dát weet je zeker! Maar naar welk land? Hoeveel dagen? En hoeveel geld wil je uitgeven aan je zomervakantie? Het kiezen van de juiste vakantie is soms best lastig. Dat vinden we zelf ook. Daarom hebben we voor jou 5 handige tips die je helpen met het maken van een keuze voor jouw zomervakantie in 2020!

Bepaal het doel van je vakantie.

Het is heel belangrijk om van te voren goed te weten wat je wil gaan doen op vakantie. Wil je graag je hele vakantie bij het zwembad in de zon liggen? Of ga je er liever op uit om zoveel mogelijk van de cultuur mee te krijgen? Als je weet wat je gaat doen op jouw vakantie, dan is het makkelijker om je bestemming te kiezen.

 

Kies je bestemming.

Wellicht staat Kroatië al jarenlang op je bucketlist. Gewoon gaan! Boek die vakantie naar het land dat je zo graag wilt zien. Heb je geen bestemming op je bucketlist? Geen zorgen! Dan bepaalt het doel van je vakantie de bestemming. Urenlang zonnebaden aan de rand van een heerlijk zwembad doe je het best in Turkije of Spanje. Veel cultuur en natuur vind je in Italië en Kroatië. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Daarvoor ga je naar één van de vele mooie eilanden in Griekenland!

tips zomervakantie 2020

Cala d'Or Apartments op Gran Canaria

Lekker op zomervakantie naar Gran Canaria? Met verblijf in Cala d'Or Apartments ga je een mooie vakantie tegemoet. Dit hotel ligt vlakbij het centrum van Puerto Rico en in de buurt van het strand. Voor een verfrissende duik kan je terecht in het zwembad, met uitzicht over de zee.

Bekijk Cala d'Or Apartments op Gran Canaria

Bepaal het aantal dagen.

Wil je graag heel lang op vakantie? Of is een week genoeg? Kies van te voren het aantal dagen dat je wil gaan. Houd er wel rekening mee dat je op 2 dagen aan het reizen bent. Op de eerste dag van je vakantie vlieg je naar je bestemming en op de laatste dag weer terug. Bij een vakantie van 8 dagen heb je dus 6 volle dagen op je bestemming.

 

Leg je budget vast.

Weet wat je van te voren aan de vakantie wil uitgeven. Bepaal wat je gaat uitgeven aan de boeking zelf en wat je op vakantie kan spenderen. Zo houd je het overzicht op je budget. Tip van ons: vul aan de linkerkant je totaalbudget in en klik rechts bovenin op “Selecteren op prijs, aflopend”. Op deze manier krijg je de beste vakanties die precies binnen jouw budget passen!

tips zomervakantie 2020

Lara Family Club in Turkije

Lara Family Club is een super leuk hotel voor een vakantie met het gezin. Dit relatief kleinschalige hotel draait om familie. Je verblijft op basis van all inclusive plus, je kan dus heel de vakantie onbeperkt genieten. Gasten zijn dol op dit hotel, ze beoordelen hun verblijf met een 9.5! Bekijk dit prachtige hotel in Turkije.

Bekijk Lara Family Club in Turkije

All-inclusive of zelf op pad?

Last, but not least is het verzorgingsniveau. Wil je niet steeds je portemonnee erbij pakken als je wat drinken gaat halen? Dan is all-inclusive perfect voor jou. Op die manier eet en drink je de hele vakantie door zonder dat je je zorgen maakt over de kosten. Eet je liever buiten de deur? Dan is logies (met of zonder ontbijt) de ideale keuze voor jou. Je betaalt dan niet vooraf voor eten en drinken in je accommodatie waar je toch geen gebruik van maakt!

tips zomervakantie 2020

Bekijk al onze zomervakanties voor 2020

Opzoek naar een leuke zomervakantie? We hebben een mooie selectie aan zomervakanties 2020 voor jou.

Boek voordelig jouw zomervakantie 2020