Het inpakken van jouw koffer of tas is natuurlijk niet het leukste deel van de vakantie. Vaak raakt de kleding in de war en verschuiven dingen in jouw koffer tijdens de vlucht. Met deze handig tips zorg je ervoor dat jouw koffer voortaan gemakkelijk, snel en georganiseerd is ingepakt! Zo kan je bij aankomst op de bestemming gemakkelijk jouw spullen uit de koffer halen en gelijk genieten van de vakantie. Het geheim van een keurig ingepakte tas is het gebruik van packing cubes. Dit is een super handige travel hack waarmee je jouw koffer of rugzak netjes inpakt. Lees snel verder voor onze handige tips met packing cubes!

Handige tips met packing cubes

Wat zijn packing cubes?

Packing cubes zijn eigenlijk soort kleine tassen waarin je jouw kleding en andere producten gemakkelijk kunt inpakken. Dit is verreweg de beste manier om jouw koffer zo efficiënt en netjes mogelijk in te pakken. Packing cubes staan ook wel bekend als travel cubes of bagage organizers.  De packing cubes koop je meestal in een set, met verschillende formaten cubes. Dit is ideaal om bijvoorbeeld jouw kleding en ondergoed te sorteren. Met de packing cubes breng je structuur aan in jouw koffer doordat je aparte secties maakt in jouw bagage. De Sunflake packing cubes worden verkocht in sets van bijvoorbeeld 3, 4 of 7 handige packing cubes.

Reis met packing cubes 

Reizen met packing cubes is voor iedereen een aanrader. Voor backpackers is het ideaal dat je verschillende cubes hebt waarin je jouw kleding sorteert. Zo is het slim om bijvoorbeeld één cube te vullen met al jouw t-shirts en een andere met het ondergoed en sokken. Zo hoef je niet heel de rugzak leeg te halen maar kan je de cube die je nodig hebt uit jouw backpack halen.

Ook als je met een koffer reist zijn packing cubes ideaal. Doordat je jouw kleding netjes scheidt in de verschillende cubes, weet je precies waar je alles in jouw koffer kunt vinden. Vooral sokken en ondergoed gaat al snel door de koffer zwerven, gelukkig voorkomen de packing cubes dit probleem. Daarbij is het een efficiente manier om jouw koffer in te pakken. De cubes zijn gemakkelijk op te stapelen in de koffer waardoor je de ruimte in jouw koffer extra goed benut.  Nog een ander groot voordeel van packing cubes is dat je heel snel bent uitgepakt. Je kan de alle t-shirts van de ene cube en bijvoorbeeld de broeken van de andere cube gelijk in de la leggen. Zo heb je meer tijd om van jouw vakantie te genieten in plaats van jouw tas uit te pakken.

De travel cubes zijn ook écht een uitkomst voor vakanties met het gezin. Vooral bij de jongere kinderen is de kleding vrij klein waardoor het gemakkelijk zoek raakt in de koffer. Met de packing cubes pak je zo de verschillende outfits voor de kinderen uit jouw koffer. Daarbij is het ideaal als je meerdere kinderen hebt. Zo kan je de kleding van de kinderen gemakkelijk gescheiden houden. Een kleine tip om dit nog makkelijker te maken is om cubes met verschillende kleuren te bestellen, zo kan je gelijk zien van wie de cube is. Natuurlijk kan je er ook een sticker met de namen op de cubes plakken. Hieronder vind je nog meer handige tips met packing cubes, zo zorg je ervoor dat jouw koffer strak is ingepakt.

Handige tips met packing cubes

Tips met packing cubes  

De travel cubes zijn perfect om jouw koffer netjes in te pakken. Met de volgende handige tips met packing cubes zorg je ervoor dat je jouw koffer nóg netter kan inpakken.

Rol je kleding op

Een gemakkelijke manier om jouw tas of koffer handig in te pakken is om de kleding op te rollen in plaats van op te vouwen. Dit is een hele simpele manier om jouw koffer netjes te organiseren. Een andere groot voordeel van deze travel hack is dat  je kleding veel minder snel kreukelt dan wanneer je het opvouwt. Zo hoef je niet heel de vakantie in gekreukelde kleding te lopen. Dit is natuurlijk helemaal netjes als je de kleding opgerold in de travelcubes meeneemt. Daarbij neemt strak opgerolde kleding vaak minder ruimte in waardoor je meer mee kan nemen.

Soorteer alle kabels & opladers in een cube

Waarschijnlijk ken je het probleem wel, als je aankomt zijn alle opladers en kabeltjes helemaal door elkaar geraakt. Gelukkig zijn er speciale packing cubes waarin je netjes de kabels en opladers kunt opbergen. Kabel organizers zijn beter voor de kabels, deze zitten namelijk strak opgeborgen waardoor ze minder snel schade opladen. Daarbij kan je gemakkelijk de juiste kabel vinden.

Koop packing cubes met mesh

Het is extra handig om packing cubes met mesh of doorzichtig gaas te kopen. Zo kan je namelijk gelijk zien wat er in de packing cubes zit. Dit zorgt ervoor dat je meteen de juiste packing cube kunt pakken. Reizen met packing cubes is niet alleen heel erg netjes maar het is ook super gemakkelijk. Het is een hele gebruiksvriendelijke methode om jouw koffer netjes in te pakken. De packing cubes van Sunflake komen bijna allemaal met doorzichtig gaas, ze zijn dus perfect om jouw koffer or rugzak mee in te pakken.

Bestel de packing cubes

Dankzij de handige tips met packing cubes pak jij jouw koffer zo efficiënt mogelijk in. Zo kan je meer meenemen op vakantie en kan je gemakkelijk bij jouw spullen. Ben je overtuigd en wil je zelf ook de packing cubes uitproberen? Met de code vakanties krijg je bij Sunflake 10% korting op het gehele assortiment. Dit is natuurlijk ook een leuke cadeautip voor onder de boom.

Kortingscode Packing Cubes

Bestel hier de handige packing cubes

Dankzij de packing cubes is jouw koffer netjes en efficiënt ingepakt. Bestel hier deze handige cubes voor jouw volgende vakantie. Met de code 'vakanties' krijg jij 10% korting op het hele assortiment van Sunflake.

Koop de packing cubes hier