Wil jij gezellig met het hele gezin op vakantie naar Turkije? Kies dan voor Antalya! Dit is een ideale bestemming voor een kindvriendelijke vakantie. Je vind er talloze kindvriendelijke hotels met uitstekende kamers en service. Met deze leuke tips zorg jij ervoor dat jouw vakantie een succes wordt voor jong en oud!

Antalya

Ga met het hele gezin naar het strand!

Tijdens een vakantie in Antalya is een dagje zonnen op het strand niet te missen. Gelukkig beschikt Antalya over meerdere kindvriendelijke stranden! Neem Belek Beach bijvoorbeeld. Dit strand loopt voor een groot deel geleidelijk af in zee. Dit maakt Belek Beach het ideale strand voor gezinnen met kinderen. Ook op Konyaalti Beach zit je helemaal goed voor een dagje relaxen in de zon. Je vind hier de gezelligste beachclubs waar jij en je gezin kunnen genieten van een drankje of een hapje eten.

Delphin Imperial

Delphin Imperial

Bij dit geweldige vijfsterren hotel zitten jij en je gezin helemaal goed voor een kindvriendelijke vakantie naar Antalya!

Lees meer
Antalya Aquarium

Ontdek de onderwaterwereld van Antalya!

Als je dan toch in de buurt bent… Vlakbij Konyaalti Beach ligt het Antalya Aquarium. Dit aquarium is zo groot dat je er urenlang zoet bent. Om je een idee te geven van hoe groot het aquarium daadwerkelijk is: je vind er de langste onderwatertunnel ter wereld. Tijdens de wandeling door de tunnel spot je talloze vissoorten en zelfs haaien, dat zullen de kids niet snel vergeten!

Grand Park Lara

Grand Park Lara

Bij dit kindvriendelijke hotel zit je op het juiste adres voor top vakantie naar Antalya!

Lees meer
Düden watervallen

Breng een bezoekje aan de Düden watervallen

Dit is er een voor de echte avonturiers. De Düden watervallen zorgen voor een spectaculair uitzicht. Je kan zelfs achter de watervallen langs lopen, hoe cool is dat? De watervallen zijn omringt door prachtige natuur. Ga even rustig wat eten bij een van de restaurantjes en geniet van je bezoek aan deze indrukwekkende plek. Daarnaast zijn de Düden watervallen ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Antalya. Blijf je liever aan de kust? Geen zorgen! Langs de kust vind je de lagere Düden watervallen. Een bezoekje is de moeite waard tijdens een vakantie in Antalya!

 

 

Saturn Palace Resort

Saturn Palace Resort

Bij Saturn Palace Resort geniet je van jouw droomvakantie naar Antalya!

Lees meer