Je weet als geen ander dat een vakantie boeken voor het hele gezin niet makkelijk is. Zoveel mensen, zoveel wensen! Ruime kamers, een animatieteam, zwembaden… en dat allemaal voor een goede prijs. Zit jij ook met je handen in het haar? Overweeg dan een hotel met aquapark in Turkije. Dankzij de verschillende glijbanen vermaken de kinderen zich dagenlang! Ook staat Turkije bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor geef je nooit teveel geld uit aan je kindvriendelijke vakantie. En jij? Jij leest eindelijk dat boek uit of bestelt nog een drankje vanaf je ligbed. Iedereen blij! We hebben de 6 beste hotels met aquapark in Turkije voor je op een rij gezet. Hierdoor kies jij eenvoudig het beste hotel met aquapark in Turkije uit!

kinderen zwembad

Spetteren bij Side Star Resort

Side Star Resort is een vijfsterrenhotel met aquapark in de Turkse Rivièra bij Side. Je vindt er alles voor een geslaagde vakantie voor jong én oud. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in een ruime familiekamer. Overdag spetteren de kinderen in het zwembad of racen ze van de glijbanen. Ook is er in het hoogseizoen animatie voor alle leeftijden. Toe aan wat anders? Het is maar 250 meter lopen naar het privé strand van het hotel! Na een dag vol plezier schuif je aan bij één van de restaurants. Ook fijn: je kan kiezen voor all-inclusive verzorging!

Side Star Resort - aquapark turkije

Side Star Resort

Met al die mooie glijbanen gaan jullie een fijne vakantie tegemoet bij Side Star Resort!

Bekijk hotel

Dagenlang waterplezier bij Delphin Imperial

Ook het volgende hotel ligt in de Turkse Rivièra. Delphin Imperial is een vijfsterrenhotel in Lara. Dit ruime hotel is van alle gemakken voorzien. Vanuit een familiekamer geniet je optimaal van een kidsproof vakantie. Dit hotel met aquapark in Turkije heeft twee buitenbaden, meerdere waterglijbanen en animatie voor jong en oud. Dankzij de all inclusive verzorging hoef je zelfs niet na te denken over het eten. Ook goed om te weten: Delphin Imperial ligt aan zee. Hierdoor wissel je de zwembaden gemakkelijk af met een dagje strand!

Delphin Imperial - aquapark turkije

Delphin Imperial

Jong en oud zullen zich geen moment vervelen tijdens een vakantie bij Delphin Imperial. Bekijk zelf waarom!

Bekijk hotel

Volop vakantieplezier bij Pine Bay Holiday Resort

Voor het volgende hotel met aquapark in Turkije gaan we naar de Egeïsche kust. Het Pine Bay Holiday Resort ligt in Kusadasi en mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Dankzij de glijbanen gaan jullie hier een topvakantie tegemoet. Doordat het waterpark is ontworpen door gasten van alle leeftijden, kunnen jullie samen als gezin genieten. Heerlijk toch? Daarnaast loop je vanaf het hotel zó het strand op. Natuurlijk heeft ook dit hotel fijne familiekamers en all inclusive verzorging. Waar wacht je nog op?

Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort

Dit hotel met aquapark in Turkije is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook volwassenen zitten hier op de juiste plek.

Bekijk hotel

Genieten bij Grand Park Lara

Grand Park Lara is een viersterrenhotel in de Turkse Rivièra bij Lara. Je verblijft in een comfortabele familiekamer op basis van all inclusive verzorging, waardoor het je aan niks zal ontbreken. De kinderen (en jij stiekem ook) vermaken zich volop bij de waterglijbanen en meerdere zwembaden. Je kan natuurlijk ook gewoon aan je zomerkleurtje werken op een ligstoel op het zonneterras. Daarnaast is er een privéstrand op loopafstand. Fijn voor de afwisseling! Grand Park Lara heeft een buffetrestaurant en verschillende à la carte restaurants.

Grand Park Lara - aquapark in Turkije

Grand Park Lara

Je beleeft een geslaagde familie vakantie bij Grand Park Lara dankzij alle faciliteiten voor jong en oud.

Bekijk hotel

Languit van de glijbaan bij Long Beach Resort

Ook het volgende hotel met aquapark in Turkije ligt in de Turkse Rivièra. Het hele gezin gaat een fijne vakantie tegemoet bij Long Beach Resort. Hier zijn niet alleen meerdere glijbanen voor jong en oud, maar ook een wellnesscentrum. Na het ontbijt stuur je de kids naar het aquapark, terwijl jij geniet in de spa! Daarnaast kan je ook hier kiezen voor all inclusive verzorging én lig het hotel naast het strand. Kortom, alle ingrediënten voor een top vakantie voor het hele gezin! Wat wil je nog meer?

Long Beach Resort

Long Beach Resort

Eigenlijk spreekt de foto voor zich. Het Long Beach Resort is een goede keuze voor een droomvakantie voor de kids!

Bekijk hotel

Snelle glijbanen bij Saturn Palace

Last but not least is Saturn Palace bij Lara in de Turkse Rivièra. Aquapark? Check! Wellness? Check! Bij dit hotel met aquapark in Turkije kom je niks tekort. De kamers zijn ruim en modern en er zijn allerlei faciliteiten voor jong en oud. Terwijl de kids van de glijbaan racen bestel jij nog een drankje vanaf het zonneterras. Iedereen tevreden! Daarnaast kan je ook nog eens kiezen voor all inclusive verzorging en heeft dit hotel een gunstige ligging bij het strand. Zie jij jezelf en de rest van het gezin al genieten bij het zwembad?

Saturn Palace - aquapark turkije

Saturn Palace

Saturn Palace is niet voor niks een populaire keuze in Lara. Het aquapark is slechts één van de vele faciliteiten!

Bekijk hotel

Wil jij ook op vakantie naar een hotel met aquapark in Turkije, maar weet je nog niet welke? Bekijk dan al ons aanbod van kindvriendelijke hotels mét aquapark. Eén ding is zeker: de kids gaan een droomvakantie tegemoet!