De meivakantie is hét moment om er even samen met de kids tussenuit te gaan. De winter is net voorbij en de temperatuur begint alweer aardig op te lopen. Alhoewel het zonnetje ook in Nederland lekker begint te schijnen, kan het vaak nog regenachtig weer worden rond de meivakantie. En zeg nou zelf, jij en je kinderen willen natuurlijk wel zonder gedoe van het zonnetje kunnen genieten, toch? Kies er dan voor om lekker naar het buitenland te gaan! Zo vergroot je de kans dat jij en je kids droog blijven tijdens het zonnen. Op deze 5 zonnige bestemmingen in Europa is het prima vertoeven tijdens jouw kindvriendelijke meivakantie. 

Canarische eilanden

1. Lanzarote

Lanzarote staat bekend als het meest kindvriendelijke eiland van de Canarische Eilanden. Dit komt vooral dankzij het grote aantal kindvriendelijke hotels die er te vinden zijn op dit zonnige eiland. In mei kan je rekenen op een temperatuur van zo’n 20°C. Daarnaast is er ook zat te doen op het eiland. Wil je met je hele gezin op avontuur? Ga dan op onderwater safari! Bewonder de indrukwekkende onderwaterwereld vanuit een echte onderzeeër. Hoe gaaf is dat?

Het zwembad van Floresta, een van de beste hotels van dit moment

Floresta

Voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie tijdens de meivakantie zit je helemaal goed bij hotel Floresta!

Lees meer

2. Egeïsche Zee

Langs de Egeïsche kust vind je veel kindvriendelijke hotels. Dankzij de uitstekende faciliteiten, die variëren van zwembaden tot hele aquaparken zullen de kinderen zich nooit vervelen. Zijn de faciliteiten bij het hotel niet spannend genoeg? Bezoek dan Bodrum Aquapark, het grootste waterpark van Turkije. Tijdens je kindvriendelijke meivakantie is het in deze zonnige regio zo’n 21°C. Prima weer om een van de prachtige stranden te bezoeken dus!

Beste deals : Turkije - De kust bij het Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort

Bij Pine Bay Holiday Resort zullen de kids zich nooit vervelen!

Lees meer
kos

3. Algarve

De Algarve staat bekend om haar diversiteit. Dit zorgt ervoor dat heel het gezin zich goed zal vermaken tijdens de meivakantie. Je vliegt naar de Algarve in ongeveer 3,5 uur. Aangekomen in de Algarve vind je de leukste badplaatsen met heerlijke stranden en prachtige natuur. In mei kan je verwachten dat de temperatuur oploopt tot zo’n 21°C, dus warm genoeg om lekker te gaan zwemmen. Wil je de kinderen echt blij maken? Ga dan gezellig met het hele gezin naar het waterpark Slide & Splash. Willen de kinderen liever op avontuur? Ga dan op walvissen en dolfijnen tour!

Alfaqar Alto da Colina

Alfaqar Alto da Colina

Voor een topvakantie in de Algarve ben je bij Alfaqar Alto da Colina aan het juiste adres!

Lees meer
Reisverslag Mallorca

4. Mallorca

Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 21°C is het heerlijk genieten op Mallorca in de meivakantie. De vlucht naar Mallorca duurt zo’n 2,5 uur en is dus goed te doen met de kids erbij. In het voorjaar is het nog relatief rustig op Mallorca. Je vindt dus zonder problemen een lekker plekje in een van de baaitjes. Het strand loopt hier geleidelijk af en de zee is rustig. Natuurlijk kan een ritje door de bergen in de oude trein die van Palma naar Sóller rijdt niet ontbreken. Op zoek naar iets snellers? Breng dan een bezoekje aan de kartbaan in Magaluf!

Marins Playa

Marins Playa

Ontdek Mallorca tijdens een kindvriendelijke vakantie bij Marins Playa!

Lees meer
Long Beach strand Turkije romantische bestemmingen in europa

5. Turkse Rivièra

Een kindvriendelijke meivakantie naar de Turks Rivièra is er een om nooit te vergeten! Het is namelijk niet voor niets de populairste bestemming in Turkije. De grote hoeveelheid kindvriendelijke hotels in combinatie met veel cultuur en de fijne stranden zorgen ervoor dat je hier helemaal goed zit. Daarnaast heeft de regio ook de hoogste gemiddelde temperatuur in mei. Je kan rekenen op temperaturen van zo’n 25°C. Lekker warm dus!

Terrace elite

Terrace Elite Resort

De ideale meivakantie met de kids vier je bij Terrace Elite Resort!

Lees meer