Hotels met familiekamer

Als je op vakantie gaat met je kinderen, dan zijn veel verschillende dingen belangrijk. Er moet genoeg te doen zijn voor de kleintjes en ze moeten goed kunnen zwemmen in het zwembad.  Maar je wilt ook dat de kamer waarin jullie verblijven, groot genoeg is. Met zoveel hotels om uit te kiezen is het soms lastig om leuke hotels met familiekamer te vinden. Daarom hebben we 10 hotels met familiekamer voor je op een rij gezet!

hotels met familiekamer

1. Sumus Hotel Stella & Spa

Ben je opzoek naar de ideale bestemming voor het gezin? Het Sumus Hotel Stella & Spa staat bekend wegens het vriendelijke personeel en de ideale ligging. Dit hotel ligt namelijk op een steenworp afstand van het strand van Pineda de Mar. De kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad en voor de jongste vakantiegangers is er zelfs een kinderbad aanwezig. Om het helemaal ontspannen te maken is verblijf op basis van all inclusive mogelijk. Dit zeer goed beoordeelde hotel is echt een aanrader voor een vakantie met het gezin. Dit hotel is recent gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. Je verblijft in ruim opgezette kamers met een frisse uitstraling, dit is één van de top hotels met familiekamer.

hotels met familiekamer

Sumus Hotel Stella & Spa in Spanje

Het Sumus Hotel Stella & Spa is een top hotel voor het hele gezin. Het centrum en strand van Pineda de Mar liggen op een steenworp. Het hotel is recent gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. Hier kom je voor een ontspannen zonvakantie met de familie.

Bekijk hier het Sumus Hotel Stella Spa
hotels met familiekamer

2. Castello

Het hotel Castello ligt in de Golfo Arancini, een gezellig dorpje op het prachtige Sardinië. Dit kleine, charmante hotel ligt direct aan het zandstrand. De zee loopt heel langzaam af waardoor kinderen gemakkelijk in het ondiepe water kunnen spelen. Voor een verfrissende duik kan je ook voor het zwembad kiezen. Dit hotel heeft een mediterrane sfeer waardoor je meteen in de vakantiestemming komt. Rondom het hotel zijn er diverse heerlijke restaurants om van het Italiaanse eten te genieten. Het Castello hotel is een perfecte keuze voor een ontspannen zonvakantie met het gezin mede dankzij de familiekamers.

hotels met familiekamer

Castello op Sardinië

In het prachtige dorpje Golfo Arancini ligt het charmante Castello hotel. Dit hotel ligt direct aan het mooie zandstrand en is een ideale bestemming voor een vakantie vol zon, zee en strand voor het hele gezin. Begin de dag goed met een lekker Italiaans ontbijtje en geniet van deze mooie bestemming.

Bekijk hier het Castello hotel
hotels met familiekamer

3. Hipotels Bahía Grande

Het Hipotels Bahía Grande ligt op het mooie Spaanse eiland Mallorca. Dankzij de vele faciliteiten is dit hotel een echte aanrader voor een vakantie met het gezin. Er is zowel een binnen- als buitenzwembad, verschillende sportmogelijkheden zoals tennis of volleybal en een animatieprogramma. Dit hotel ligt op slechts 50 meter van het strand en ongeveer 900 meter van het dorpje Cala Millor. Ook ligt er een mooi natuurgebied vlakbij het hotel, ideaal voor een ontspannende wandeling. Aan de kinderen is zeker gedacht bij dit hotel, er is namelijk een leuke speeltuin en een miniclub aanwezig. Voor ouders die een momentje samen willen, beschikt het hotel over een oppasservice. Dit is één van de luxere hotels met familiekamer.

hotels met familiekamer

Hipotels Bahía Grande op Mallorca

Voor een strandvakantie met het gezin zit je bij Hipotels Bahía Grande helemaal goed. Dit mooie hotel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten waardoor je je niet hoeft te vervelen. Ook ligt dit hotel slechts 50 meter van het strand. Voor de jongste gasten is er een miniclub inclusief een gezellige minidisco in de avond.

Bekijk hier het Hipotel Bahía Grande
hotels met familiekamer

4. Hotel Gran Garbí

Het mooie 4-sterren hotel Gran Garbí is een uitstekende keuze voor jong en oud. Dit hotel ligt vlakbij de gezellige promenade van Lloret de Mar maar net ver genoeg van de drukte vandaan. Dankzij het super toffe aquapark achter het hotel zullen de kinderen zich tijdens deze vakantie goed vermaken. Je kan een verkoelende duik nemen in één van de twee zwembaden en lekker ontspannen in de mooie tuin van het hotel. Voor de kinderen is er ook nog een miniclub aanwezig en een speeltuin, er is geen tijd om je te vervelen tijdens deze vakantie. In de buurt zijn er veel winkels en restaurants om lekker te eten maar het is ook mogelijk om voor de heerlijk ontspannende all inclusive formule te kiezen.

hotels met familiekamers

Hotel Gran Garbí in Spanje

Zoek je een ontspannen zonvakantie voor het hele gezin? Dan is het 4-sterren hotel Gran Garbí een aanrader. Dit hotel ligt in een levendige omgeving vlakbij de gezellige promenade van Lloret de Mar. De kinderen zullen zich uren vermaken in het gave aquapark achter het hotel. Het is een top hotel voor zowel jong als oud.

Bekijk hier het Gran Garbí hotel
Hotels met familiekamer

5. The Panorama Hill

Een vakantie naar The Panorama Hill is een top keuze voor het hele gezin. Dit mooie hotel kijkt uit op de prachtige Egeïsche Kust. In dit hotel verblijf je op basis van all inclusive waardoor je je nergens zorgen over hoeft te maken, dit is pas echt een ontspannen vakantie. Voor verdere ontspanning biedt het hotel een sauna en Turkse bad aan. Je kan lekker aan het zwembad liggen met een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderbad. Het hotel biedt ruimte familiekamers aan, waarbij sommige verbonden zijn door middel van een verbindingsdeur. Dit hotel is een aanrader voor het hele gezin en dat is ook wel te zien aan de hoge beoordelingen van gasten, dit hotel scoort maar liefst een 9!

Hotels met familiekamer

The Panorama Hill in Turkije

Wil jij tijdens jouw vakantie heerlijk all inclusive relaxen? Dan is The Panorama Hill een goede keuze. Dit hotel heeft een prachtige ligging met uitzicht over de zee en beschikt aan een groot aantal faciliteiten. Zo is er voor iedereen wat leuks te doen tijdens de vakantie, de kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen.

Bekijk hier The Panorama Hill hotel
Hotels met familiekamer

6. Sunflower Hotel

Het Sunflower Hotel is een uitstekende uitvalsbasis om het prachtige Malta te ontdekken. Dit knusse, kleinschalige hotel heeft echt een familiegevoel waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het hotel beschikt over een dakterras met zwembad waarbij je uitkijkt over de baai. Vanuit dit hotel kan je gemakkelijk het eiland verkennen en na een dagje op stap heerlijk onstpannen in dit charmante hotel. In de omgeving bevinden zich verschillende winkeltjes en restaurants maar het is ook mogelijk om op basis van half pensioen in het hotel te verblijven.  Dit hotel is een uitstekende keuze voor gezinnen die graag Malta willen ontdekken en ook lekker willen relaxen aan het zwembad.

hotels met familiekamers

Sunflower Hotel op Malta

Gedurende de dag het prachtige Malta ontdekken en in de namiddag lekker ontspannen? Dan is het Sunflower Hotel een uitstekende keuze. Je kan hier relaxen op het mooie dakterras met uitzicht over de baai. In de avond kan je een drankje doen in de gezellige bar van het hotel en de kinderen kunnen lekker spelen in het zwembad.

Bekijk hier het Sunflower Hotel
hotels met familiekamers

7. Marina Palace Prestige

Dit mooie aparthotel is een uitstekende keuze voor gezinnen. Het Marina Palace Prestige is recent gerenoveerd en heeft een relaxte, moderne uitstraling, precies zoals je van een hotel in Ibiza verwacht. Dit hotel ligt direct aan zee en in de buurt van verschillende bekende stranden en steden zoals San Antonio. Het hotel heeft 2 zwembaden met uitzicht op de mooie zee. Ook is er een buitenfitness aanwezig en een speeltuin voor de jongere gasten. In het hotel kan je lekker eten maar er zijn ook enkele restaurants op loopafstand van het hotel. De kamers zijn ruim opgezet en hebben een frisse, moderne uitstraling. In Marina Palace Prestige vind je alles wat je nodig hebt voor een relaxte strandvakantie met het gezin.

 

Hotels met familiekamers

Marina Palace Prestige op Ibiza

Het Marina Palace Prestige hotel is een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie met het gezin. Dit modern ingerichte hotel straalt het Ibiza gevoel uit en brengt je gelijk in de vakantiestemming. Dankzij de verschillende faciliteiten is dit hotel een goede keuze voor jong en oud.

Bekijk hier het Marina Palace Prestige hotel
Hotels met familiekamer

8. Jungle Aqua Park

Dit mooie hotel in Hurghada is een droom voor kinderen. De naam zegt het al, Jungle Aqua Park is een prachtig hotel met zwembaden en maar liefst 35 glijbanen. Hier zullen de kinderen zich heel de dag door vermaken. Het strand ligt op 900 meter afstand van het hotel en er gaat een shuttle bus naar het privéstrand van het zusterhotel. In het Jungle Aqua Park verblijf je op basis van all inclusive waardoor je heel de dag lekker kunt genieten van onbeperkt eten en drinken. Ook biedt het hotel verschillende sportfaciliteiten aan zoals fitness en minigolf. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk animatieprogramma, zo zal niemand zich vervelen tijdens deze all inclusive vakantie met het gezin.

hotels met familiekamer

Jungle Aqua Park in Egypte

Bij Jungle Aqua Park is het all inclusive genieten tijdens een ontspannen vakantie met het gezin. Dankzij het aquapark zullen de kinderen zich niet vervelen tijdens de vakantie. Ook beschikt het hotel over een groot aanbod aan sportfaciliteiten en is er een animatieprogramma aanwezig. Dit goed beoordeelde hotel is een uitstekende keuze voor een vakantie met het gezin.

Bekijk hier het Jungle Aqua Park
Hotels met familiekamer

9. Rodos Village Beach Hotel & Spa

Het Rodos Village Beach Hotel & Spa is een prachtig hotel vlakbij het strand.  Je verblijft hier op basis van all inclusive, zo kan je de hele vakantie onbeperkt genieten. Om fit te blijven is er een fitness en verschillende sportfaciliteiten zoals beachvolleybal aanwezig. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden voor een verfrissende duik. Ook zijn er voor de kinderen glijbanen aanwezig en een miniclub. Het hotel heeft een moderne en frisse uitstraling waardoor je helemaal tot rust komt. Dit mooie 5-sterren hotel heeft mega goede recensies en wordt beoordeeld met maar liefst een 9.8! Dit is één van de best beoordeelde hotels met familiekamer.

Hotels met familiekamer

Rodos Village Beach Hotel & Spa in Rhodos

Het prachtige Rodos Village Beach Hotel & Spa is een fantastische keuze voor een vakantie met het gezin. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden met glijbaan. Ook zijn er verschillende restaurants aanwezig waar je heerlijk kunt eten. Dit is een echte aanrader voor een luxe vakantie met het gezin.

Bekijk hier het Rodos Village Beach Hotel & Spa in Rhodos

Wij hopen dat er een paar leuke opties tussen zitten voor jullie volgende vakantie. Ga je op reis met een baby? Bekijk dan deze tips voor de beste bestemmingen met een baby.  Alvast heel veel vakantieplezier!

hotels met familiekamer

Hotels met familiekamers

Speciaal voor gezinnen hebben wij een selectie gemaakt aan hotels met familiekamer. Deze hotels hebben niet alleen familiekamers maar beschikken ook verschillende faciliteiten voor het hele gezin. Boek nu jouw vakantie met het hele gezin.

Bekijk hier onze vakanties voor het gezin