De grappigste vakantiefoto’s

Vandaag eens even iets heel anders! Als content team bij Vakanties.nl houden wij ons dagelijks bezig met blogs schrijven, maar ook met zorgen dat alle accommodaties juist op de website staan. De hele dag door komen er foto’s voorbij van allerlei verschillende bestemmingen en hotels. Mooie foto’s, wat minder mooie foto’s en …… erg bijzondere foto’s. Als je de hele dag teksten schrijft, is het leuk om tussendoor even te kunnen lachen om de foto’s die we tegen komen! Heb je zin om mee te lachen? We willen je graag eenΒ inside scoop geven van de grappigste vakantiefoto’s die we de laatste tijd tegen zijn gekomen.

1. Stress op het vliegveld

Het stelletje op deze foto begint duidelijk op een stressvolle manier aan hun vakantie! Het is ons allemaal wel eens gebeurd: te laat weggaan en daarom haasten om op tijd bij de gate te zijn. Toch trekt dit koppel wel een heel… expressief gezicht! Zouden wij ook zo’n gezicht trekken tijdens het haasten op het vliegveld? In dat geval ga ik de volgende keer toch maar wat eerder weg…

2. Snorkelen

Op het eerste gezicht lijkt dit een hele normale foto van een strandhotel, toch? Dat dachten wij ook, tot we onderaan een man zagen snorkelen in de zee. Dat is op zich niet zo gek, maar deze man ligt er wel erg bijzonder bij. We vragen ons af of het wel helemaal goed met hem gaat. Misschien dat de strandwacht toch even bij hem moet gaan kijken…

3. Feesten

We houden allemaal wel van een feestje op zijn tijd, toch? Zeker op vakantie! Deze foto die we tegen kwamen zorgde toch wel voor de nodige hilariteit op de werkvloer. Ik kan je niet precies uitleggen waarom, maar de foto komt gewoon erg geposeerd over. De personen op de foto lijken het in elk geval naar hun zin te hebben. Dat is waar het uiteindelijk om gaat, toch? Wij slaan dit feestje in elk geval even over.

feesten

4. Sporten

Heel fijn als een hotel een fitnessruimte heeft. Dan voorkom je dat je vakantie tΓ© ongezond wordt. Heb jij zin om even te sporten in de fitnessruimte op onderstaande foto? Ons niet gezien! 1. Waarom heeft iedereen badkleding aan? 2. Waarom lijken het net robots? Iets aan deze foto is gewoon een beetje ongemakkelijk! Wij gaan wel weer sporten na de vakantie.

5. Aan het zwembad

Over geposeerde foto’s gesproken… Als er een wedstrijd was voor de meest neppe foto, zou deze foto op nummer 1 staan! Haar dat precies goed zit, make-up op, die poses… Wie ligt er nou op deze manier aan het zwembad op vakantie? Wij van het content team in elk geval niet hoor!

zwembad

6. Samen in het bubbelbad

Lekker samen er even tussenuit, niks mis mee toch? Het stelletje op de foto heeft het wel erg gezellig samen. Het nodigt niet echt uit om erbij te gaan zitten! Deze foto heeft zeker voor vermaak gezorgd op kantoor!

bubbelbad

7. Van de glijbaan

Een leuke glijbaan bij het zwembad maakt je vakantie helemaal af! Wij kwamen deze wel hele bijzondere foto van een glijbaan tegen… We zijn het er nog niet helemaal over eens of deze foto op het verkeerde moment is genomen, of juist op het perfecte moment. Was dit de bedoeling? We hebben er in elk geval even om kunnen lachen.

glijbaan

8. Lekker aan de bar

Op het eerste gezicht is dit niet zoΒ΄n gekke foto: gewoon vakantiegangers aan de bar. Wat het grappig maakt, is het verhaal achter de foto. Normaal is de eerste foto van een hotel op onze website van het zwembad. Deze foto komt namelijk het grootste en opvallendste in beeld. Laatst kwamen we er achter dat onderstaande foto weken langs als grote foto bij een hotel heeft gestaan, frontaal op onze website… Oeps!

bar

9. Romantisch in het zwembad

Dit lijkt wel weer hetzelfde stelletje als op foto 6! Heel geposeerd samen in het zwembad, wat romantisch! Iets aan deze foto heeft ons aardig wat plezier op kantoor bezorgd. De dromerige blikken? De geposeerde houdingen? De beeldkwaliteit alsof de foto op een oude Nokia uit 2004 is gemaakt? We kunnen onze vinger er niet precies op leggen!
zwembad

10. Verbrand

Last but not least: deze verbrande man op het strand. Zijn gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen: had hij nou maar zonnebrand gebruikt! Laat deze foto een waarschuwing zijn voor jouw volgende vakantie: gooi zonnebrand in je koffer!

verbrand

Meer vakanties?

Hopelijk heb je kunnen lachen om de foto's die wij soms tegen komen tijdens ons werk als content marketeers bij Vakanties.nl. Heb jij na het zien van deze vakantiefoto's gelijk zin om jouw vakantie te boeken? Bekijk snel ons aanbod van de leukste vakanties!

Bekijk al onze vakanties