Wil je dolgraag op vakantie maar wordt je een beetje moedeloos van die hoge prijzen? Bekijk dan eens onze top 5 goedkope vakantiebestemmingen. Wist je dat je bijvoorbeeld voor iets meer dan €200 per persoon een week lang op vakantie kunt naar Turkije in een 4* all inclusive hotel! Of dat je voor €251 per persoon twee weken lang op vakantie kunt naar de Algarve? Een vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn, het is vaak alleen wat zoekwerk om de goedkope vakantiebestemmingen te vinden. Om daar een handje bij te helpen hebben wij een top 5 van de goedkoopste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje gezet.

goedkope vakantiebestemmingen

1. Turkije

Zonder twijfel op nummer 1 staat het prachtige Turkije. Deze zonnige bestemming is niet voor niets zo populair onder Nederlandse vakantiegangers. Doordat de temperatuur vanaf april tot en met oktober aangenaam is kan je dit prachtige land een groot deel van het jaar bezoeken. Dankzij de vele accommodaties in Turkije is er veel concurrentie tussen de hotels en doen ze hun uiterste best om tegen een scherpe prijs uitstekende service te bieden. Je vindt hier één van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen voor de hotels en resorts. Tijdens een goedkope vakantie naar Turkije geniet je van veel luxe voor weinig geld. Vooral de all inclusive hotels zijn een gunstige optie! Zo boek je al een heerlijk weekje weg met z’n tweetjes in een luxe all inclusive hotel voor €500 in totaal. Bekijk al onze goedkope vakanties naar Turkije!

 

goedkope vakantiebestemmingen

Lees ook: 14 tips voor een goedkope vakantie

Naast goedkope vakantiebestemmingen zijn er nog andere manier om jouw vakantie zo goedkoop mogelijk te maken. Lees onze tips voor een goedkope vakantie.

Lees ook: 14 tips voor een goedkope vakantie
Goedkope vakantiebestemmingen

2. Spanje

Ook het gezellige Spanje kan niet ontbreken in onze top 5 goedkope vakantiebestemmingen. De vele costa’s maken Spanje een geliefde bestemming. Daarbij is het ook nog een hele betaalbare bestemming. Voor tussen de €200 – €300 boek jij een welverdiende vakantie naar Spanje. In Spanje verblijf je meestal op basis van logies of logies & ontbijt. Omdat Spanje over het algemeen een stuk goedkoper is dan Nederland, kan je voor een aangenaam bedrag heerlijk uiteten. Maar je kan natuurlijk ook voor verblijf in een appartement kiezen, door af en toe zelf te koken is jouw vakantie nog budget vriendelijker. Zo geniet je van een goedkope vakantie naar Spanje.

goedkope vakantiebestemmingen

3. Portugal

Een ander geliefde budget bestemming is het prachtige Portugal. Vooral naar de Algarve, de zonnigste regio van Portugal zijn er een hoop mooie aanbiedingen voor een betaalbare vakantie. Net als in Spanje verblijf je vaak op basis van logies maar is eten buiten de deur niet zo duur. Ook zijn appartementen in Portugal een populair soort accommodatie dankzij de flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om elke dag uiteten te gaan maar je kan ook zelf koken. Zo maak de vakantie zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Vanaf €160 per persoon zit jij al een weekje in het zonnetje in de Algarve.

goedkope vakantiebestemmingen

4. Griekenland

Natuurlijk mag ook het goed betaalbare Griekenland niet ontbreken aan dit lijstje. Voor een scherpe prijs verblijf je in één van de charmante accommodaties die Griekenland rijk is. Daarbij heb je een enorme keuze, Griekenland bestaat uit heel veel eilanden waarvan tientallen eilanden geliefde vakantiebestemmingen zijn. Voor een mooie bedrag verblijf jij in goed beoordeelde hotels waar je een heerlijke betaalbare vakantie tegemoet gaat. Bekijk alle goedkope vakanties naar Griekenland hier.

goedkope vakantiebestemmingen

Lees ook: 10 goedkope vakanties met kinderen

Ga je met het gezin op vakantie? Bekijk dan onze top 10 goedkope vakanties met kinderen.

Lees ook: 10 goedkope vakanties met kinderen
goedkope vakantiebestemmingen

5. Egypte

De meeste bestemmingen hierboven zijn vooral goed te bezoeken rondom de zomer. Dit is het echter niet het geval voor Egypte. Deze budget winterzon bestemming is het gehele jaar door een heerlijke temperatuur. Wil jij gegarandeerd genieten van zon tijdens jouw vakantie? Dan is Egypte een goede keuze. Daarbij vind je hier ook een prachtig aanbod aan betaalbare accommodaties. Net als in Turkije heeft Egypte ook veel 4* of 5* all inclusive hotels waardoor je geniet van luxe voor niet al te veel geld. Het hele jaar door kan je genieten van een goedkope vakantie naar Egypte.

goedkope vakantiebestemmingen

Bekijk hier al onze goedkope vakanties

Wil je nog even verder kijken naar al onze goedkope vakanties? Bekijk ons aanbod hier en boek jouw budget vakantie.

Bekijk alle goedkope vakanties hier