Nog lekker even weg met z’n tweeën voordat de kleine er is? Dat noemen we een babymoon. Dit is een vakantie waar je nog even samen kunt genieten van elkaar en van de rust voordat de baby er is. Een baby is natuurlijk harstikke leuk maar nóg even samen genieten is natuurlijk ook niet mis. Als je tijdens de zwangerschap op vakantie gaat zijn er bepaalde factoren waarop je moet letten. Zo is het vaak voor jezelf prettiger als de vlucht niet té lang is. Ook is het erg belangrijk dat de bestemming veilig is, zowel voor jou als de baby. Met deze factoren in gedachte hebben wij de leukste babymoon bestemmingen in de winter voor je geselecteerd. Hier kan je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie met z’n tweetjes.

Babymoon winter

1. De Canarische Eilanden

Op slechts zo’n 4,5 uur vliegen liggen de Canarische Eilanden. Deze Spaanse eilandengroep is de ideale babymoon bestemming in de winter. Het wordt er namelijk nooit écht heel erg koud. Zo kan je in december met een beetje geluk in je bikini bij het zwembad liggen. Daarbij is het op een redelijk kleine afstand vliegen wat ook prettig. En het is ook een hele veilige en gemakkelijke bestemming. Je bent van alle gemakken voorzien terwijl je geniet van het zonnetje en de gezellige sfeer. Wil je het nog romantischer maken? Kies dan voor een Adults Only hotel.

babymoon

Iberostar Selection Sábila

Een geweldig adults only hotel waar je helemaal in de watten gelegd wordt. Geniet van een prachtig uitzicht over de zee in dit moderne hotel. Gasten beoordelen hun verblijf met maar liefst een 9.4!

Bekijk Iberostar Selection Sábila hier
Babymoon portugal

2. Portugal

Het zuiden van Portugal, de Algarve blijft ook in de winter nog een aangename temperatuur behouden. Deze prachtige bestemming ligt op slechts 3 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam.  Hier geniet je van de warme Portugese cultuur en hopelijk ook een lekker warm zonnetje. Wat Portugal ook erg aantrekkelijk maakt is de prijs, dit is een hele betaalbare optie voor een babymoon in de winter.

babymoon

Balaia Golf Village

Het zeer goed beoordeelde Balaia Golf Village is een ontspannende plek om vakantie te vieren. Dankzij het verblijf in appartementen geniet je van veel flexibiliteit.

Bekijk Balaia Golf Village hier
Babymoon Marokko

3. Marokko

Wil je op babymoon buiten Europa? Op een kleine 4 uur vliegen vanaf Nederland vind je het prachtige Marokko. Dankzij de aangename temperatuur is ook Marokko een uitstekende babymoonbestemming. Naast de heerlijke temperatuur is Marokko ook nog eens populair dankzij de uitstekende all inclusive formules. Tijdens een all inclusive vakantie naar Marokko geniet je van onbeperkt eten en drinken. We raden wel aan om voor een goed beoordeeld hotel te gaan met 4 of 5 sterren. Dan ben je verzekerd van goede kwaliteit. Tijdens een all inclusive vakantie kom je helemaal tot rust.

babymoon

Sofitel Agadir Royal Bay

Het zeer goed beoordeelde Sofitel Agadir Royal Bay is de plek om te ontspannen. Dankzij de uitstekende all inclusive formule ben je van alle gemakken voorzien.

Bekijk Sofital Agadir Royal Bay
Babymoon Ibiza

4. Ibiza

Ibiza heeft minder zongarantie dan bijvoorbeeld Marokko, toch is het een interessante babymoon bestemming in de winter. Zo kan het kwik zomaar oplopen tot 20 graden in de winterperiode. Daarbij heeft Ibiza een prachtig aanbod aan moderne, Adults Only hotels waar je samen helemaal tot rust zal komen.

Babymoon

Hotel THB Naeco Ibiza

Geniet in all rust van je vakantie in het moderne Adults Only Hotel THB Naeco Ibiza. Dankzij de centrale ligging kan je ook gemakkelijk een hapje buiten de deur doen.

Bekijk THB Naeco Ibiza hier
babymoon Dubai

5. Dubai

Het luxe Dubai is ook een heerlijke babymoon bestemming buiten Europa. Op ongeveer 6,5 uur vliegen vind je deze zonnige bestemming. In de winter geniet je nog steeds van een temperatuur rond de 20 graden met zon. Hierdoor is het een heerlijk winterzon bestemming. Daarbij zijn de hotels van uitstekende kwaliteit. Zo geniet je van een beetje luxe tijdens jouw welverdiende babymoon. Ook Dubai is een veilige babymoon bestemming, het Zika virus is hier namelijk niet geconstateerd.

babymoon

Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection

Het prachtige Habtoor Grand Beach Resort & Spa is een heerlijk luxe hotel waar je helemaal in de watten gelegd wordt. Trakteer jezelf op een luxe vakantie.

Bekijk Habtoor Grand Beach Resort & Spa hier

Waar moet je op letten bij een babymoon?

Je vraagt je misschien af of je wel mag vliegen als je zwanger bent. Dit mag zeker! Meestal mag je vliegen tot 36 weken zwanger. Als je langer zwanger bent dan is de kans klein dat je mag vliegen.

Daarbij is het fijn als een babymoon niet té ver vliegen is. Het is namelijk nogal oncomfortabel om zo lang in het vliegtuig te zitten.

Ga je voor je babymoon buiten Europa? Dan kan je het beste je huisarts om advies vragen.

Ook is het belangrijk dat je goed op de zon let. Je moet je goed insmeren en heel erg alert zijn dat je niet de hele dag in de volle zon ligt.

babymoon

Boek jouw babymoon

Heb je inspiratie opgedaan voor een babymoon? Bekijk dan hier al onze leuke vakanties.

Boek jouw babymoon hier