Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en dat betekent: goede voornemens! Iedereen heeft zijn eigen goede voornemens, maar één onderwerp komt toch wel erg vaak terug, namelijk: een gezondere levensstijl. De meeste mensen houden het een tijdje goed vol, maar wanneer ze op vakantie gaan, gaan alle remmen los… Dat is niet gek natuurlijk. Op je vakantie wil je uiteraard genieten, maar je kan ook heel goed genieten op een gezonde manier. Om er voor te zorgen dat jij ook tijdens je vakantie je goede voornemens volhoudt hebben wij een aantal tips bedacht om je helpen.

Gezond eten en drinken is ook lekker!

Tijdens een all inclusive vakantie is het makkelijk om je te laten verleiden door alle lekkernijen in het buffet. Alhoewel het eten erg lekker is, is het vaak niet per se heel gezond. Maar als je goed kijkt zijn er ook genoeg gezonde(re) opties te vinden in het buffet. Er is vaak een ruim aanbod aan vers fruit voor in de ochtend en middag, maar ook lekkere groentes voor bij het diner. En wat dacht je van drankjes? Laat de suikerbommen links liggen, en neem een verfrissend glaasje water. Of geniet van een heerlijke alcoholvrije cocktail, in plaats van een alcoholhoudende cocktail.

Marins Playa

Marins Playa

Jouw droomvakantie op Mallorca boek je bij Marins Playa!

Lees meer

Vergeet niet te bewegen!

Tijdens je welverdiende vakantie wil je natuurlijk lekker uitrusten, maar het is ook belangrijk om te blijven bewegen. Een wandeling langs het strand of een paar baantjes trekken in het zwembad maakt al een groot verschil. Daarnaast beschikken sommige hotels zelfs over verschillende sportfaciliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld een potje tennissen of beachvolleyballen. Voor de echte sportievelingen beschikken sommige hotels zelfs over een sportschool. Er zijn in ieder geval genoeg opties om ook tijdens je vakantie lekker actief te blijven!

Royal Holiday Palace

Royal Holiday Palace

Voor een topvakantie in Turkije zit je bij Royal Holiday Palace helemaal goed!

Lees meer
wellness

Verwen jezelf met een dagje naar de spa!

Nadat je gezond gegeten hebt of lekker sportief bezig bent geweest mag je jezelf wel een beetje verwennen. Hoe kan je dat nou beter doen dan een dagje wellness? Laat jezelf in de watten leggen en kom volledig tot rust in de sauna of tijdens een heerlijke massagebehandeling. Een dagje naar de spa is goed voor de ontspanning van spieren, gewrichten en voor je huid. Daarnaast is het ook positief voor je (mentale) gezondheid en is het de ideale manier om je batterij weer even op te laden. Zo ben je de volgende dag weer klaar voor leuke uitjes!

Akti Imperial Deluxe Spa & Resort

Akti Imperial Deluxe Spa & Resort

Akti Imperial Deluxe Spa & Resort beschikt over verschillende wellnessfaciliteiten waar jij lekker tot rust komt!

Lees meer