Waterpark “Siam Park” Tenerife

Ga jij binnenkort op vakantie naar Tenerife? Of ben je van plan om binnenkort een vakantie naar Tenerife te boeken? Dan moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is! Misschien heb je onze blogpost Wat te doen op Tenerife? al gelezen. Toch is er één activiteit op Tenerife die we nog even extra uit willen lichten! Namelijk het waterpark van Tenerife, genaamd Siam Park. Lees snel verder waarom dit waterpark op Tenerife al 6 keer is verkozen tot het #1 waterpark ter wereld!

Siam Park Tenerife

Wat is waterpark “Siam Park”?

Dit waterpark op Tenerife is een echt waterparadijs voor het hele gezin. Niemand zal zich vervelen, want er zijn allerlei verschillende attracties. Zowel ontspannend, als kindvriendelijk en spannend! Dus of je nou even lekker tot rust wil komen of opzoek bent naar een adrenalinekick, Siam Park zal je niet teleurstellen!

 

Attracties

Zoals we al zeiden, zijn er veel verschillende attracties! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Power Tower? Deze hoge, snelle glijbaan is één van de spectaculairste attracties van het park. Je glijdt met 80 kilometer per uur naar beneden, via een aquarium met haaien! Of durf jij in Vulcano? Hierbij maak je een vrije val in een vulkaan. Deze wordt gevolgd door een spectaculaire laser show! De kleinste bezoekers kunnen helemaal lost in The Lost City, met allerlei klimtoestellen en waterattracties. Even helemaal wat anders? Het park heeft zelfs een eigen strand. Kortom, bij dit waterpark op Tenerife beleef je urenlang waterplezier!

Parque Santiago

Hotel op Tenerife?

Ben jij opzoek naar een hotel voor je vakantie op Tenerife? Drie sterren hotel Parque Santiago III ligt in de buurt van dit waterpark op Tenerife!

Bekijk dit hotel
Siam Park Tenerife

Praktische informatie

Om je bezoek aan dit waterpark op Tenerife vlekkeloos te laten verlopen, hebben we wat praktische info voor je op een rijtje gezet:

  • In de zomer is Siam Park dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. In de wintermaanden is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De zomerperiode loopt van 1 mei tot 31 oktober. De winterperiode loopt van 1 november tot 30 april. Let op: de openingstijden zijn onder voorbehoud en kunnen veranderen.
  • Enkele keren per dag rijdt er een gratis pendelbus van en naar Siam Park. Deze stopt op een aantal plaatsen op het eiland. Kijk hier of er een busstop bij jouw hotel in de buurt is.
  • Voor sommige attracties hebben een minimum leeftijd en/of lengte.
  • Tegen betaling kan je parkeren bij Siam Park.
  • Er zijn tegen betaling kluisjes en handdoeken te huur.
  • Kijk hier voor de prijzen en het aanschaffen van kaartjes.
Canarische eilanden

Op vakantie naar Tenerife?

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel over Siam Park helemaal enthousiast geworden en kan je niet wachten om van de glijbanen te glijden! Moet jij je vakantie naar Tenerife nog boeken? Bekijk dan snel ons aanbod!

Bekijk al onze vakanties naar Tenerife