De zomervakantie is nog lang niet in zicht, maar toch is het nu het ideale moment om je vakantie voor 2020 te boeken. Waarom vroegboeken? Het lijkt ver weg en misschien ben je er helemaal nog niet mee bezig, maar vroegboeken brengt genoeg voordelen met zich mee. Dus als je nog geen plannen hebt voor het boeken van een vakantie in 2020, heb je die na het lezen van deze blog vast wel. Wij hebben voor jou 5 redenen om nĂş je zonvakantie te boeken! đź•’

5 redenen om nĂş je vakantie te boeken

1. Waarom vroegboeken? Het is extra voordelig!

We regelmatig vroegboek acties op Vakanties.nl. Het is niet alleen voordelig om bij ons vroeg te boeken. Veel accommodaties en vliegmaatschappijen belonen vroegboeken met flinke kortingen en dus gunstige prijzen. Door je zonvakantie vroeg te boeken, kan je dus extra genieten van een voordelige vakantie. Zo kan jij nog even sparen voor je vakantie Ă©n intussen ook gewoon leuke dingen blijven doen.

waarom vroegboeken

2. Je bent afhankelijk van schoolvakantie

Het boeken van een vakantie met kinderen is soms lastiger, omdat je met veel rekening moet houden. Je bent namelijk onder andere gebonden aan de schoolvakanties. Hierdoor is wachten op een last minute vakantie best een risico is. Als je vroeg bij het bekijken van vakanties bent, heb je nog genoeg tijd om te kijken naar een hotel dat bij je voorkeuren past. We helpen je hier graag bij!

waarom vroegboeken

3. Je houdt van keuzevrijheid

Als je kiest voor vroegboeken bij Vakanties.nl dan heb je veel keuzes bij heel veel verschillende soorten hotels en vluchten! Ben je op zoek naar een all inclusive verzorging? Logies en ontbijt? Weet je helemaal nog niet voor welke verzorgingsniveau je moet kiezen? Wil je een accommodatie met zwembad? Of juist direct aan het strand? Geen stress! Je kan al je voorkeuren nog bekijken of aanpassen, omdat je hier vroeg bij bent. Als je al wel weet wat je wilt, dan is het fijn als dit nog beschikbaar is. Zo heeft je favoriete hotel nog plek voor jou, en is de kans veel kleiner dat iemand je net voor is geweest. Je hebt bij een last minute al snel beperkte keuzes in vermand met de beschikbaarheid. Gelukkig heb je bij vroegboeken nog alle keus!

4. Je kan niet goed tegen boekstress

Boekstress? Ja, boekstress. Beeld je het volgende in. Je wacht lang met het boeken van een vakantie. Je hebt wel stress, want je bent bang dat straks alles uitverkocht is. Maar in die tijd dat je stress hebt, boek je niet, want wat als je iets langer wacht en je de perfecte deal vindt…? Herken je dit? Hoe vaak heb je écht gehad dat lang wachten werd beloond met een leuke vakantie, en was dat dan alle stress ook echt waard? Vergeet de boekstress! Je hebt veel keuze bij vroegboeken en dus heb je snel je ideale vakantie gevonden. Je hebt sneller je zonvakantie geboekt en je hoeft er niet meer aan te denken. Tenminste… Er zijn nog wel wat dingetjes die je kan doen…

waarom vroegboeken

5. Waarom vroegboeken? Genieten van de voorpret!

Als je vroeg je vakantie boekt, dan heb je nog één extra leuk voordeel… De voorpret! Als je de vakantie eindelijk geboekt hebt dan kan je al veel informatie zoeken over je bestemming. Welke bezienswaardigheden moet je echt bezoeken? Welk strand is het mooist? Waar heb je het mooiste uitzicht? Waar kan je de lekkerste gerechten eten? Veel antwoorden kun je lezen in onze andere blogs. Zo weet je zeker dat je je niet zult vervelen tijdens je vakantie in 2020. Nog belangrijker, je vergeet geen belangrijke dingen te doen of te bezoeken! Dat is tijdens je vakantie leuk, en na de vakantie ook.

Buiten de indeling van je dag zijn er natuurlijk nog veel anderen dingen die je kan doen om je voor te bereiden op de zomervakantie. Wat dacht je van het kopen van leuke kleding? Een geboekte vakantie is de perfecte reden om zo veel mogelijk winkels in te gaan en om de leukste kleding of spulletjes te kopen. Misschien heb je wel een nieuwe bikini of zwembroek nodig? Wil je zeker weten dat je alles hebt, bekijk dan onze vakantie checklist.

Nadat je alle “belangrijke” spullen gekocht hebt, is het tijd voor het laatste deel van de voorpret. Het is tijd om weg te dromen bij de gedachten van de warme temperaturen, de geluiden van de golven van de zee en de mooiste stranden. Laat de voorpret maar beginnen!