Top 10 last minutes voor stellen

Wil jij zo snel mogelijk even weg maar vind je het lastig om een goede last minute deal te vinden? Wij hebben onze 10 tips voor last minutes voor stellen voor jullie onder elkaar gezet! Van luxe tot eenvoudige vakanties en van strandvakantie tot platteland. Even lekker samen tot rust komen zonder zorgen…. of juist een actieve vakantie met z’n tweeën! Zeker weten dat hier jouw ideale last minute tussen zit!
last minutes voor stellen

1. Sandos Monaco Beach Hotel & Spa in Benidorm – Spanje

Dit mooie vier-sterren hotel biedt alle luxe en comfort voor een perfecte vakantie met zijn tweeën. ‘s Ochtend wordt je wakker in je modern ingerichte kamer, om vervolgens lekker te ontbijten. Ga daarna naar het gezellige centrum van Benidorm en ervaar de Spaanse cultuur. Ben je opzoek naar ontspanning? Boek dan een behandeling in de spa van het hotel, of plof samen neer op een ligbedje onder de Spaanse zon. De dag sluit je af met een romantisch diner voor twee bij het hotel, of één van de andere restaurants in de buurt. Het is duidelijk waarom dit hotel in deze lijst met last minutes voor stellen staat!

last minutes voor stellen

Sandos Monaco Beach Hotel & Spa

Dit adults only hotel is bij uitstek geschikt voor stellen die opzoek zijn naar rust, luxe en comfort. Sandos Monaco Beach Hotel & Spa biedt het je allemaal!

Bekijk dit hotel
Apartments Riva

2. Apartments Riva in Vrsar – Kroatië

Proef de echte sfeer van de vissersplaats Vrsar! Vanaf het balkon van dit eenvoudige aparthotel kijk je uit over de haven en de oude stad. Appartementen Riva ligt in het centrum van Vrsar aan de boulevard. Ook het strand is dichtbij, namelijk op ongeveer 200 meter afstand. Kortom, het is perfect gelegen! Huur een auto en maak dagtripjes naar het binnenland of de nabij gelegen steden Poreč en Rovinj. Dit hotel één van de beste last minutes voor stellen die er graag op uit trekken!

 

last minutes voor stellen

Apartments Riva

Dit hotel is perfect gelegen aan een mooie haven, in het stadscentrum van Vrsar. Het is de perfecte accommodatie voor wie opzoek is naar een simpel hotel, waar je samen volop kan genieten van de omgeving!

Bekijk dit hotel
Iberostar Selection Sábila

3. Iberostar Selection Sábila op Tenerife – Spanje

Costa Adeje op Tenerife kenmerkt zich door de aanwezigheid van verschillende Adults Only hotels in het luxere segment. Dit is de ideale plek voor een romantische strandvakantie met zijn tweeën! Iberostar Sábila hotel ligt in het centrum, met uitgaansgelegenheden, restaurantjes en winkeltjes. Dit gerenoveerde adults only hotel heeft een mooi zwembad met uitzicht op zee en een uitgebreid wellness center. Kortom, dit is één van de beste last minutes voor stellen die lekker samen willen relaxen! Stiekem ook wel leuk: om de hoek is een waterpark.

Iberostar Selection Sábila

Iberostar Selection Sábila

Dit luxe adults only hotel ligt recht aan het strand. Bij Iberostar Selection Sábila weet je zeker dat je volop kan genieten van luxe!

Bekijk dit hotel
last minutes voor stellen

4. The Ixian All Suites op Rhodos – Griekenland

The Ixian All Suites is een mooi en luxe adults only hotel op het Griekse eiland Rhodos. Het is perfect voor een rustige en romantische vakantie! Hier heb je alle tijd voor elkaar terwijl je lekker aan het zwembad geniet van de Griekse zon. In je appartement heb je alle privacy. In het Spa Center vind je onder anderen een indoor pool en jacuzzi. Voor ultieme ontspanning boek je een heerlijke Hamam behandeling of massage. Er is entertainment genoeg, wat ‘s avonds zijn er regelmatig shows of livemuziek.

hotel

The Ixian All Suites

Je komt samen helemaal tot rust tijdens je vakantie bij The Ixian All Suites. Bij dit vijfsterren hotel op het Griekse eiland Rhodos weten ze wat luxe is!

Bekijk dit hotel
hotel

5. Rocamar Exclusive Hotel & Spa in Albufeira – Portugal

Dit mooie driesterren hotel ligt op een toplocatie. Vanaf het hotel heb je uitzicht op de Atlantische oceaan. Binnen in het hotel ziet het er ook goed uit, dankzij het moderne, frisse interieur. Na een lekker ontbijt ben je klaar voor een nieuwe vakantiedag. Ga zwemmen in het bescheiden zwembad, of daal af naar het strand voor een lekkere wandeling. Na een korte wandeling van 5 minuten ben je op het plein van het oude Albufeira. Snuif wat cultuur op, of geniet lekker op een terrasje! Dit hotel is één van de beste last minutes voor stellen die lekker willen ontspannen.

last minutes voor stellen

Rocamar Exclusive Hotel & Spa

Dit simpele maar mooie adults only hotel in Albufeira is perfect voor stellen die opzoek zijn naar een toplocatie! Door de gunstige ligging ben je zo op het strand, maar ook in het centrum van Albufeira.

Bekijk dit hotel
hotel

6. Eden Park Resort in San Giuliano Terme – Italië

Een prachtig verblijf voor twee in de prachtige omgeving tussen Pisa en Lucca. De intieme sfeer van het hotel maakt het een romantische ervaring. Het rustig gelegen aparthotel bevindt zich in het prachtige Toscaanse platteland. Is er iets romantischer dan de Toscaanse omgeving? De appartementen worden omringd door vele bergen, valleien en pittoreske, historische dorpjes. Dé accommodatie voor stellen die er graag samen op uit trekken. Wie weet is dit de ideale last minute voor jullie!

hotel

Eden Park Resort

Deze comfortabele appartementen van het driesterren complex Eden Park Resort ligt in de prachtige omgeving van Toscane. Geniet samen van de mooie omgeving en kom helemaal tot rust!

Bekijk dit hotel
hotel

7. The Three Corners Ocean View in El Gouna – Egypte

Dit mooie viersterren hotel is gelegen aan de Rode Zee in Egypte. Het is niet voor niks een geliefd hotel. The Three Corners Ocean View hotel heeft een prachtig uitzicht over het water. Daarnaast zijn er in de omgeving allerlei winkels, restaurants en terrasjes. Ook het centrum van El Gouna ligt op maar 1 kilometer afstand. Dit luxe adults only hotel is ideaal als last minute voor stellen die hun vakantie lekker buiten Europa willen vieren.

last minutes voor stellen

The Three Corners Ocean View

Dit mooie viersterren hotel is niet voor niets een populaire last minute voor stellen. De ligging is perfect en er zijn allerlei luxe faciliteiten!

Bekijk dit hotel
hotel

8. Hotel Agua Beach in Palmanova – Spanje

Dit heerlijke adult-only hotel heeft een rustige tuin met zwembad, maar ligt ook direct aan het strand. Het is een écht strandhotel, want de strandsfeer is doorgevoerd binnen in het hotel. Het ligt in de levendige badplaats Palma Nova dus ook in de avond is er genoeg te doen samen. Vanaf het hotel loop je zo op de gezellige boulevard. Het is een goede keuze als last minute voor stellen die van de combinatie tussen strand en uitgaan houden. Heb je je koffer al ingepakt?

last minutes voor stellen

Hotel Agua Beach

In dit stijlvolle adults only hotel geniet je lekker van de Spaanse zon. Bij Hotel Agua Beach kom je helemaal tot rust. Liever wat actievers? In de bruisende omgeving van Palmanova is van alles te beleven!

Bekijk dit hotel
last minutes voor stellen

9. Nissia Apartments op Santorini – Griekenland

Oké, toegegeven: officieel is Nissia Apartments niet exclusief voor volwassenen. Toch hebben we dit appartementencomplex in deze lijst gezet, omdat Santorini een heel romantisch eiland is! De leuke witte huisjes met de blauwe koepels, we kennen ze allemaal wel van de foto’s! Het wordt niet voor niks het mooiste en meest romantische eiland van Griekenland genoemd. Het kleinschalige complex Nissia Apartments ligt vlakbij het kiezelstrand Kamari Beach. Dit is de ideale last minute voor stellen die opzoek zijn naar romantiek!

last minutes voor stellen

Nissia Apartments

Dit driesterren appartementencomplex is gebouwd in de welbekende stijl van Santorini. Het is de perfecte last minute voor stellen die van romantiek houden!

Bekijk dit hotel
last minutes voor stellen

10. Paradise Cove Boutique Hotel – Mauritius

Wauw! Dit ontzettend luxueuze boutique hotel is één van de meest romantische accommodaties op Mauritius. Op dit Afrikaanse eiland kan je heerlijk tot rust komen in de zon. Overdag lig je romantisch samen aan het zwembad of op het strand. ‘s Avonds ga je voor een romantisch diner voor twee met uitzicht over de oceaan. En heb jij de hemelbedden op de kamers al gezien? Dit hotel is duidelijk de meest luxe en romantische last minute voor stellen die er is!

hotel

Paradise Cove Boutique Hotel

Dit prachtige en luxe vijfsterren hotel ligt op het Afrikaanse eiland Mauritius. Waan je in ultieme luxe in dit prachtige hotel met een honeymoon uitstraling!

Bekijk dit hotel