Je wilt er even tussenuit samen met je partner en gewoon even uit de sleur. Waar ga je dan naartoe? Er is niets beters dan reizen naar een romantische vakantiebestemming met je geliefde. Daarom geven we jou tips voor de mooiste en romantische vakantiebestemmingen in Europa. Vier de liefde!

Navagio Beach in Zakynthos romantische bestemmingen in europa

1. Zakynthos (Griekenland)

Zakynthos is een klein eiland, maar is toch een van de meest romantische vakantiebestemmingen van Europa. Geniet ‘s avonds samen van het heerlijke Griekse eten en bekijk de adembenemende zonsondergang op een van de prachtige witte stranden tijdens een adults only vakantie op Zakynthos. Of zwem samen met je geliefde tussen de Caretta Caretta schildpadden voor een magisch gevoel.

Het romantische bad bij Hotel Contessa

Hotel Contessa

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Contessa!

Lees meer
Palma de Mallorca romantische bestemmingen in europa

2. Mallorca (Spanje)

Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantie, wellness vakantie of een romantische vakantie: je vindt het allemaal op Mallorca. In de hoofdstad Palma de Mallorca hangt van nature een romantische sfeer. De 13e eeuwse kathedraal ‘La Sue’ is een highlight van Mallorca en heeft een prachtige architectuur. Daarnaast zijn er ook talloze gezellige bars en restaurants waar je kunt genieten van de lekkerste tapas.

Het zwembad bij het Hotel Blue Sea Gran Playa

Hotel Blue Sea Gran Playa

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Blue Sea Gran Playa!

Lees meer
Long Beach strand Turkije romantische bestemmingen in europa

3. Turkse Rivièra (Turkije)

Turkije is onze verrassing in deze lijst. Het is namelijk een heerlijk land om samen tot rust te komen. De Turkse Rivièra kent talloze pittoreske dorpjes, eeuwenoude ruïnes, prachtige stranden en ongerepte natuur. En op het strand van Patara heb je zelfs de kans om zeeschildpadden te zien! Hoe tof is dat!

Ook kent Turkije tal van luxe hotels en schitterende all inclusive resorts die je nu boekt met Geldteruggarantie!

het zwembad bij het Eftalia Ocean Hotel

Eftalia Ocean Hotel

Ga er samen op uit en boek bij Eftalia Ocean Hotel!

Lees meer
Castelo dos Mouros in het zonnetje romantische bestemmingen in europa

4. Algarve (Portugal)

De Algarve is een van de populairste vakantieregio’s van Portugal en is ideaal voor een bruisende stedentrip. De regio zit bomvol prachtige bezienswaardigheden die jij samen met je wederhelft moet ontdekken! Bezoek ‘s avonds het Castelo dos Mouros in de stad Silves en zie hoe de architectuur wordt belicht in het donker.

Het zwembad bij het Hotel Quinta Pedra dos Bicos

Hotel Quinta Pedra Dos Bicos

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Quinta Pedra Dos Bicos!

Lees meer
romantische bestemmingen in europa

5. Sardinië (Italië)

Door de lange stranden en blauwe zee lijkt het alsof je je op een Caribisch eiland bevindt, maar niets is minder waar! Dit prachtige eiland vind je gewoon in Europa. Je komt hier weinig mensen tegen en dat betekent: veel privacy. Heerlijk romantisch dus!

Hotel Sea & Villas

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Sea & Villas!

Het prachtige uitzicht bij Blue Grotto op Malta romantische bestemmingen in europa

6. Malta

Op Malta vind je het minder bekende Palazzo Parisio. Van buiten is het niet erg paleiswaardig, maar de binnenkant is werkelijk prachtig.  En net zoals in de liefde, het innerlijk is belangrijker dan de buitenkant, toch?

Aan prachtige natuur op Malta ook geen gebrek. Bij een bezoek aan dit eiland moet je de Blue Grotto gezien hebben. Een van de mooiste plekken op het eiland. En een prachtige plek voor een huwelijksaanzoek!

Hotel Grand Excelsior

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Grand Excelsior!

Lees meer
het kasteel van Paphos in de ochtenduren

7. Cyprus

Cyprus barst van de cultuur. In de gezellige havenstad Larnaca vind je mooie stranden én indrukwekkende bezienswaardigheden. ‘s Avonds maak je een romantische wandeling door de gezellige haven. Bezoek ook de UNESCO-stad Paphos! In de stad vind je de bijzondere archeologische spot Kato Paphos vol met goed bewaard gebleven opgravingen.

Het zwembad bij het Hotel Louis Phaethon Beach

Hotel Louis Phaethon Beach

Ga er samen op uit en boek bij Hotel Louis Phaethon Beach!

Lees meer
de indrukwekkende watervallen in het nationaal park Krka romantische bestemmingen in europa

8. Dalmatië (Kroatië)

In Dalmatië vind je het gezellige dorpje Brela. Volgens velen heeft dit dorpje de mooiste stranden van Kroatië. ‘s Avonds geniet je hier van een prachtige zonsondergang, super romantisch! In het dorpje vind je ook vele wijngaarden waar je samen kan genieten van een heerlijke fles Kroatische wijn.

 

de voorkant van het Appartemente Trogir

Appartement Trogir

Ga er samen op uit en boek bij Appartement Trogir!