Ga je op vakantie naar Spanje en ben je benieuwd naar de leukste boulevards in dit mooie land? We hebben de top 5 boulevards voor jou op een rijtje gezet. Hier vind je de gezelligste bars en restaurantjes in de leukste badplaatsen in Spanje. Elke boulevard in Spanje heeft weer een eigen karakter, ontdek zelf welke het beste bij jouw past. Flaneren, drankjes doen of lekker even wandelen. Voor welke gezellige boulevard in Spanje kies jij?

boulevards spanje

1. Palma de Mallorca

Één van de leukste boulevards van Spanje is de boulevard van Palma de Mallorca. De boulevard is kilometers lang en loopt van Palma de Mallorca helemaal door tot aan het einde van El Arenal. Onderweg kom je langs verschillende gezellige badplaatsen zoals Playa de Palma. Het is een ideale manier om leuke nieuwe plaatsen te ontdekken en af en toe ook nog even te genieten van een verkoelend drankje. Langs de boulevard vind je namelijk een leuk aanbod aan bars en restaurantjes. Wil je graag nog meer zien van de boulevard en het prachtige eiland? Dan raden wij aan om een fiets te huren, er is namelijk een apart gedeelte voor fietsers op de boulevard.

boulevards spanje

2. Valencia

De boulevard van de prachtige stad Valencia is ook meer dan de moeite waard. In Valencia combineer je een stedentrip met een strandvakantie. Zo loop je vanaf het centrum van Valencia naar Las Arenas. Langs dit mooie breed strand kan je goed over de boulevard wandelen. Daarbij vind je hier ook een aantal gezellige bars en restaurants waar je kunt genieten van Spaanse specialiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van typische Valenciaanse paella? Ook in Valencia is het een aanrader om een fiets te huren, zo kan je nog meer van deze mooie boulevard zien.

boulevards spanje

3. Benalmádena

Tussen de bruisende badplaatsen Torremolinos en Fuengirola ligt de badplaats Benalmádena. Deze badplaats is net iets rustiger maar zeker niet minder gezellig. Je vindt er ontelbare palmbomen, gezellige restaurantjes en uitzicht over de prachtige zee. Vanuit Benalmádena wandel je ook gemakkelijk naar andere badplaatsen zoals Carihuela. En uiteraard zijn er ook nog plekjes langs deze leuke boulevard in Spanje waar je kunt genieten van lekkere tapas. Hierdoor verdient deze leuke boulevard in de Costa del Sol ook een plekje in deze lijst.

boulevards Spanje

4. Sitges

Vlakbij Barcelona ligt de gezellige badplaats Sitges. Hier vind je een prachtige boulevard waar vooral in de zomer veel geflaneerd wordt. Sitges heeft een mooie combinatie van locals en toeristen wat de sfeer ten goede komt. Je vindt hier verschillende leuke bars en restaurants. Het draait hier wel een beetje om gezien en gezien worden maar daardoor zien de meeste mensen er ook op en top uit. Vooral in de avond wordt het hier erg levendig op deze gezellige boulevard.

Spanje boulevard

5. Tossa de Mar

Tossa de Mar is één van de gezelligste Spaanse badplaatsen. Dit is dan ook goed terug te zien aan de bruisende boulevard. Vooral in de avond veranderd deze boulevard in het bruisende hart van het gezellige Tossa de Mar. Flaneer in de avonden over  de boulevard of ga lekker eten bij één van de vele lekkere restaurantjes. Ook overdag geniet je op deze boulevard van een mooi uitzicht op de zee terwijl je geniet van een verkoelend drankje. Ontdek deze gezellige boulevard in Spanje.

boulevard spanje

Bekijk al onze vakanties naar Spanje

Benieuwd naar nog meer gezellige boulevards in Spanje? Bekijk ons gehele aanbod aan vakanties naar Spanje.

Bekijk al onze vakanties naar Spanje