Nu nog aan het zoeken naar jouw ideale zomervakantie met de het hele gezin? Heb je alle bekende kindvriendelijk hotels al bekeken, maar vind je nog niet wat je zoekt? Bekijk dan eens deze 5 snelle tips!

kindvriendelijke hotels Oasis Park

Onze absolute nummer 1: Hotel Oasis Park

Hotel Oasis Park wordt door gezinnen vaak gekozen vanwege de goedkope prijs. Ook in het hoogseizoen blijft dit hotel scherp geprijsd. Oasis Park biedt veel faciliteiten waaronder een miniclub voor kinderen en een animatieteam. Maar het belangrijkst is misschien wel de glijbanen van dit hotel. Dit hotel is erg geliefd bij families! Het hotel raakt ieder jaar snel uitverkocht, dus wees er voor de zomervakantie snel bij.

kindvriendelijke hotels oasis park

Hotel Oasis Park in Calella

Het Hotel Oasis Park is een ideale keuze voor gezinnen. Dit hotel is erg populair dankzij de vriendelijke prijs en de leuke activiteiten voor kinderen. Het hotel is echt een waterparadijs met glijbanen en verschillende zwembaden. De kleintjes zullen zich hier meer dan vermaken.

Bekijk Hotel Oasis Park in Calella
kindvriendelijke hotels

2. Ideaal voor gezinnen met tieners: Kosta Palace

Kosta Palace heeft één van de mooiste locaties op Kos, direct aan de oude haven en met uitzicht op de hele baai van de stad. Je loopt vanuit hier  gemakkelijk de bruisende stad in om alle uitgaansgelegenheden te ontdekken. Er is genoeg te ondernemen vanuit dit hotel, maar liggend aan het zwembad kun je ook heerlijk tot rust komen en genieten van het uitzicht.

kindvriendelijke hotels

Kosta Palace in Kos-stad

Het Kosta Palace is ideaal voor gezinnen met tieners. Het hotel is rustig gelegen maar binnen enkele minuten lopen ligt het centrum. Geniet van de zon op het dakterras met zwembad of duik het stadje in.

Bekijk Kosta Palace in Kos-stad
Kindvriendelijke hotels

3. Alles voor je geregeld op Limak Lara De Luxe

Even helemaal zen in de Aziatische sferen van Limak Lara. De kids vermaken zich nog wel even in de uitgebreide miniclub of de gave drakenglijbanen. Mooi moment voor jou om nog even te genieten van een massage, yoga, of tennis. Of toch nog even lekker lezen op een bedje bij het zwembad? Dit is één van de leukste all-inclusive, kindvriendelijke hotels.  Een echte aanrader.

Kindvriendelijk hotel Limak Lara De Luxe

 Limak Lara De Luxe

In Limak Lara De Luxe ga je een top familievakantie tegemoet. De kids vermaken zich gave glijbanen en de ouders kunnen heerlijk aan het zwembad liggen. Het hotel biedt een groot aantal faciliteiten aan waardoor zowel jong als oud zich zal vermaken tijdens de vakantie.

Bekijk Limak Lara De Luxe in Lara
kindvriendelijke hotels

4. Ravotten in de tuin van het Apollon Hotel

Het Apollon Hotel heeft een ideale ligging, vlak bij het strand en op korte afstand van Kos-Stad. Dithotel wordt omringd door een prachtige tuin waar kinderen kunnen spelen. Het vriendelijke en service gerichte personeel van Apollon Hotel doet er alles aan om je een fantastische vakantie te bezorgen. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs!

kindvriendelijke hotels

Apollon Hotel in Lambi

Dit mooie 4-sterren hotel op het Griekse eiland Kos is populair bij families dankzij de rustige ligging en de nabijheid van het strand. De sportliefhebbers kunnen hier tennissen en basketballen. En de kleintjes kunnen spelen in de mooie speeltuin.

Bekijk Appollon Hotel in Lambi
Fantasia de Luxe

5. Eindeloos vermaak in Fantasia Hotel De Luxe Kusadasi

Wil je graag verblijven in een hotel dat van alle gemakken is voorzien? Dit hotel heeft voor jong en oud zoveel te bieden dat wij dit niet in het kort kunnen omschrijven. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt allerlei watersport activiteiten. Kleintjes in Fantasia de Luxe zullen zich uitstekend vermaken met de miniclub (4-11 jaar), de minidisco en in het speeltuintje. Dit is één van de beste kindvriendelijke hotels.

kindvriendelijke hotels

Fantasia Hotel De Luxe Kusadasi in Kusadasi

In Fantasia De Luxe Kusadasi zal heel het gezin zich uitstekend vermaken. Je verblijft hier op basis van all inclusive waardoor je heel de dag door kan genieten van lekker eten en drinken. Voor de kinderen zijn er verschillende leuke activiteiten en staat het animatieteam heel de dag klaar.

Bekijk het Fantasia Hotel De Luxe Kusadasi in Kusadasi
kindvriendelijke hotels

Bekijk al onze kindvriendelijke vakanties

Speciaal voor gezinnen hebben wij hotels selecteerd met familiekamers, miniclubs en allerelei leuk entertainment tijdens de vakantie. Bekijk ons aanbod aan vakanties voor gezinnen.

Bekijk onze kindvriendelijke vakanties