Curaçao staat bekend om de warme zon en de prachtige stranden, maar wist je dat het eiland veel meer te bieden heeft dan alleen dat? Je vindt er namelijk talloze plekken die je gezien moet hebben tijdens je vakantie. Wij raden aan om een auto te huren op het eiland. Zo bezoek je de leukste bezienswaardigheden op Curaçao op je gemak!

De St.Christoffelberg is een van de leukste bezienswaardigheden op Curaçao

1. Christoffelberg

Het beklimmen van de Christoffelberg is een van de leukste activiteiten om te doen op Curaçao. Bovenop de 375 meter hoge berg vind je een 360 graden uitzicht over heel het eiland. Om daar te komen moet je wel eerst een pittige wandeling maken. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Wij raden aan om vroeg in de ochtend te beginnen. Het is dan namelijk nog lekker koel.

De leukste bezienswaardigheden op Curaçao: Hotel Lagun

Hotel Lagun

Geniet van je vakantie op Curaçao bij Hotel Lagun!

Lees meer
Handelskade Curaçao

2. De Handelskade

De kleurrijke herenhuizen aan de Handelskade: het is een beroemd beeld geworden in de loop der jaren. Niet geheel zonder reden natuurlijk. De Handelskade is dankzij zijn prachtige architectuur en kleuren uiterst fotogeniek. Ontdek de iconische plek zelf tijdens een stedentrip naar Willemstad!

Het terrein van Moreno Eco Resort.

Moreno Eco Resort

Ontdek Curaçao tijdens jouw vakantie bij Moreno Eco Resort!

Lees meer
De kleurrijke gebouwen van Scharloo

3. Scharloo

Liefhebbers van kunst worden van deze wijk in Willemstad erg blij. Scharloo zit namelijk vol met creatieve street-art en kleurrijke herenhuizen uit de negentiende eeuw. Zo vind je hier een hoop beroemde creaties, zoals ‘More than meets the eye’ door Garrick Marchena.

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Volledig tot rust komen tijdens je vakantie op Curaçao doe je bij Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort!

Lees meer
Tugboat snorkelplek Curaçao

4. Tugboat

Op de bodem van de Caracasbaai vind je de bekende ‘Tugboat’. De gezonken sleepboot ligt op slecht 5 meter diepte en je vindt hier allerlei vis- en koraalsoorten. Wie weet zie je er zelfs een zeeschildpad! Dankzij het heldere en warme water is het geen verassing dat je veel prachtige duik- en snorkelspots zoals deze vindt tijdens jouw zonvakantie naar Curaçao.

 

 

Het zwembad van Dolphin Suites in Curaçao

Dolphin Suites

Boek jouw volgende vakantie op Curaçao bij Dolphin Suites!

Lees meer
Curaçao Sea Aquarium

5. Curaçao Sea Aquarium

Ga met het hele gezin op een kindvriendelijke vakantie naar Curaçao en bezoek het Curaçao Sea Aquarium! Dit is niet alleen een van de leukste bezienswaardigheden op Curaçao, maar ook heel leerzaam voor zowel jong als oud. Het hele gezin maakt hier op een leerzame wijze kennis met het zeeleven. Dus laat je verrassen door de onderwaterwereld aan de kust van Curaçao!

Avila Beach Hotel

Avila Beach Hotel

Beleef je beste vakantie ooit bij Avila Beach Hotel op Curaçao!

Lees meer
het ruige water bij Shete Boka National Park

6. Shete Boka National Park

Liefhebbers van de ruige natuur zullen het hier prima naar hun zin hebben. Shete Boka National Park bestaat uit zeven inhammen langs de kust. Het water slaat hier met brute kracht tegen de kustlijn. Hierdoor zijn er een aantal bijzondere rotsformaties ontstaan die je ontdekt tijdens een indrukwekkende wandeling. Zo vind je bij een van de inhammen genaamd Boka Wandomi een prachtige natuurlijke brug. Dit is echt een must-see tijdens jouw adults only vakantie naar Curaçao.

LionsDive Beach Resort

LionsDive Beach Resort

Genieten van zon, zee en strand doe je het best bij LionsDive Beach Resort op Curaçao!

Lees meer

7. Hato Caves

Over indrukwekkende natuur gesproken. De prachtige Hato Caves zijn ook een aanrader! Tijdens een leerzame excursie hoor je alles over de rijke geschiedenis van de grotten. Perfect voor een kindvriendelijk dagje weg op Curaçao dus!

Van der Valk Kontiki Beach Resort

Van der Valk Kontiki Beach Resort

Ontdek de veelzijdigheid van Curaçao tijdens jouw vakantie naar Van der Valk Kontiki Beach Resort!

Lees meer

Ben jij na het zien van deze bezienswaardigheden op Curaçao helemaal enthousiast geworden voor jouw volgende vakantie? Boek dan nu jouw vakantie naar Curaçao met onze Laagste Prijsgarantie! Bekijk hier de voorwaarden.