Egypte is een heerlijke vakantiebestemming bijna het gehele jaar door. Het is altijd een aangename temperatuur en het regent er bijna nooit. Daarbij vind je in Egypte een groot aanbod aan prachtige hotels. Met zoveel keuze uit goede accommodaties is het soms lastig om er een te kiezen. Daarom hebben wij de beste hotels in Egypte op een rijtje gezet. We hebben de hotels geselecteerd op faciliteiten, kamers, beoordelingen en klantvriendelijkheid. Een verblijf in één van deze mooie hotels maakt jouw vakantie naar Egypte compleet. Dit zijn de beste hotels in Egypte.

De beste hotels in Egypte

Beste hotel Egypte

1. Titanic Palace & Aqua park

Titanic Palace & Aquapark is een prachtig 5 sterren hotel gelegen in Sahl Hasheesh. In dit hotel zal je je geen moment vervelen. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, 2 buffet restaurants en maar liefst 4 à-la-carte restaurants. Je verblijft in dit hotel op basis van all inclusive, waardoor je de gehele dag door kunt genieten van lekker eten en drinken. Ga je op vakantie met kinderen? Dan zal het aqua park zeker in de smaak vallen. Titanic Palace & Aqua Park is misschien wel het beste hotel in Egypte. Klanten beoordelen hun verblijf dan ook met maar liefst een 9.4!

 

beste hotel Egypte

Titanic Palace & Aqua Park

Dit prachtige hotel is dé plek om te verblijven in Egypte. Geniet van een groot aanbod aan faciliteiten en uitstekende service.

Bekijk Titanic Palace & Aqua Park hier
beste hotel Egypte

2. Ali Baba Palace

Zoek jij een hotel direct aan het strand? Dan is Ali Baba Palace een echte aanrader. Dit mooie 4-sterren hotel is een heerlijk plek om te verblijven tijdens jouw vakantie naar Egypte. Dankzij het enthousiaste animatieteam en de vele sportmogelijkheden vermaak je elke dag van vroeg tot laat. Maar ook als je liever wilt relaxen is er genoeg ruimte op het strand of bij het zwembad. Is het even te warm buiten? Koel dan af op de schaatsbaan, hoe bijzonder is dat? Dit hotel is een favoriet onder gezinnen dankzij de vele activiteiten.

beste hotel Egypte

Ali Baba Palace

Voor een actieve vakantie met het gezin is dit hotel ideaal. Met een bowlingbaan, schaatsbaan, tennisbaan en nog véél meer, valt er meer dan genoeg te beleven bij Ali Babe Palace.

Bekijk Ali Babe Palace hier
beste hotel Egypte

3. Marina Logde at Port Ghalib

Zie jij jezelf al genieten van een lekker drankje terwijl je uitkijkt over de Rode Zee? Dan zit je bij Marina Lodge at Port Ghalib op het goede adres. Dit mooie hotel is ideaal voor mensen die lekker van het zonnetje willen genieten. Kom helemaal tot rust in één van de hangmatten en geniet van de relaxte sfeer in dit hotel. Wil je tijdens jouw vakantie naar Egypte de Rode Zee ontdekken? Ook dat kan bij Marina Lodge at Port Ghalib.

beste hotel Egypte

Marina Lodge at Port Ghalib

Geniet van een onbezorgde vakantie in dit mooie 4 sterren hotel gelegen in Port Ghalib. Ontspan in het zonnetje of ontdek de mooie Rode Zee.

Bekijk Marina Lodge at Port Ghalib hier
Sindbad Aqua resort & Spa

4. Sindbad Aqua Resort & Park

In de bruisende badplaats ligt het prachtige Sindbad Aqua Resort & Park. Dit 4 sterren hotel heeft alle ingrediënten voor een top vakantie. Dit is misschien wel het beste hotel in Egypte voor actievelingen. Er valt namelijk meer dan genoeg te doen in dit hotel. Zo zijn er verschillende zwembaden inclusief een golfzwembad, een tennisbaan, beachvolleybalveld en er wordt bijvoorbeeld aerobics aangeboden. Wil je liever relaxen tijdens de vakantie? Ook dan is Sindbad Aqua Resort & Park een goede keuze. Ontspan in het wellnessgedeelte en trakteer jezelf op een massagebehandeling. Zo geniet je van een mooie vakantie in Egypte.

beste hotel Egypte

Sindbad Aqua Resort & Park

Bij Sindbad Aqua Resort & Park zal je je geen moment vervelen. Dit hotel is van alle gemakken gezien en een goede keuze voor jong & oud.

Bekijk Sindbad Aqua Resort & Park hier

Dit zijn volgens ons de beste hotels in Egypte. Wil je liever zelf opzoek naar het beste hotel in Egypte? Bekijk dan ons volledige aanbod aan accommodaties in Egypte. Benieuwd naar wat er allemaal te zien en te doen valt in dit mooie land? Lees onze blog over de beste bezienswaardigheden in Egypte. Maak je je een klein beetje zorgen over de veiligheidssituatie in Egypte? Het land valt als toerist prima te bezoeken maar er zijn wel bepaalde dingen waar je op kunt letten om jouw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees hier het reisadvies voor Egypte.

beste hotel Egypte

Boek jouw vakantie naar Egypte

Egypte is het gehele jaar door een prachtige bestemming. Voor elk budget zijn er prachtige accommodaties. Benieuwd naar de andere hotels in dit mooie land? Bekijk ons aanbod voor vakanties naar Egypte.

Bekijk hier al onze vakanties naar Egypte