Ben je nog opzoek naar een bestemming waar je deze herfstvakantie naartoe kan? Speciaal voor jou hebben wij deze vier voordelige hotels op een rijtje gezet. Ontdek de populairste vakantiebestemmingen voor de beste prijs. En met onze laagste prijsgarantie ben je er zeker van dat je ook daadwerkelijk de beste deals krijgt. Boek nu een van deze accommodaties en profiteer ook nog van onze geldteruggarantie!

beste deals : Turkse kust

1. Pine Bay Holiday Resort (Turkije)

Met maar liefst 19 locaties op de UNESCO werelderfgoedlijst kan je met een gerust hart zeggen dat Turkije een walhalla is voor cultuursnuivers. Voor een heerlijke lastminute vakantie naar Turkije zit je in Pine Bay Holiday Resort helemaal goed. Combineer je ochtend aan het zwembad met een middag cultuur in de antieke stad Efeze. Boek dit prachtige resort langs de kust in het vakantiegebied Kusadasi nu met laagste prijsgarantie al vanaf €222,- per persoon!

Beste deals : Turkije - De kust bij het Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort

Bij Pine Bay Holiday Resort beleef je een heerlijke vakantie.

Lees meer
Grieks dorpje met witte huizen en blauwe daken

2. Hotel Gaia Village (Griekenland)

Griekenland staat wereldwijd bekend om zijn prachtige eilanden, het heerlijke eten en de belangrijke geschiedenis. Kies voor Hotel Gaia Village, ideaal voor een kindvriendelijke vakantie naar Griekeland. De omgeving van dit hotel is kalm en groen. Dit zorgt ervoor dat je echt tot rust komt tijdens jouw herfstvakantie op Kos. Trek erop uit en ontdek het eiland. Je boekt dit prachtige hotel in de stad Tigaki al vanaf €382,- per persoon!

het zwembad bij Hotel Gaia Village, een van de beste deals

Hotel Gaia Village

Bij Hotel Gaia Village beleef je een heerlijke vakantie.

Lees meer
beste deals : Mallorca, Spanje

3. Hotel Blue Sea Gran Playa (Spanje)

Zoek jij dit najaar het liefst de zon op? Boek dan jouw herfstvakantie naar Hotel Blue Sea Gran Playa! Dit hotel is ideaal voor een all inclusive vakantie naar Mallorca. Breng je middag door in de hoofdstad Palma de Mallorca en bezoek onder andere de adembenemende kathedraal ‘La Sue’. En dat al vanaf €274,- per persoon!

Het zwembad bij het Hotel Blue Sea Gran Playa, een van de beste deals

Hotel Blue Sea Gran Playa

Bij Hotel Blue Sea Gran Playa beleef je een heerlijke vakantie.

Lees meer
mooiste stranden Algarve

4. Hotel Quinta Pedra dos Bicos (Portugal)

Als je een cultuurliefhebber bent en graag alle trekpleisters wilt bezoeken, dan is een stedentrip in Albufeira echt wat voor jou dit najaar! De Algarve is namelijk een goudmijn als het om bezienswaardigheden gaat. Huur een auto en bezoek bijvoorbeeld de bruisende stad Faro en de luxe jachthaven van Vilamoura. Boek al vanaf €175,- per persoon bij Hotel Quinta Pedra dos Bicos.

Het zwembad bij het Hotel Quinta Pedra dos Bicos

Hotel Quinta Pedra dos Bicos

Bij Hotel Quinta Pedra dos Bicos beleef je een heerlijke vakantie.

Lees meer

Disclaimer: de laagste prijs is gebaseerd op beschikbaarheid.